Toevallig een Harley XL1200X Forty-Eight in de schuur staan? En zit je er toevallig ook nog aan te denken om... motoplus.nl »

Tijdens de lezersreis in de Eifel kregen een aantal lezers de kans het bochtige Duitse landschap met een nieuwe Yamaha... motoplus.nl »

In samenwerking met Cardo en WayPoint mogen wij je €20,- korting geven op een vijftal Cardo-communicatiesystemen! Was je dus net... motoplus.nl »

Dorna heeft samen met KTM een nieuwe race-cup in het leven geroepen die een brug moet slaan tussen nationale kampionschappen... motoplus.nl »

Larsson Nederland biedt een one-stop-shop formule voor motordealers en werkplaatsen in Nederland en België. Naast meer dan 100.000 onderdelen en... motoplus.nl »

Louis biedt een aantal haar Vanucci-handschoenen vanaf nu ook in korte maten aan. Zo heeft het merk nu twee types... motoplus.nl »

Yamaha greep de WK Superbike-race op het Amerikaanse Laguna Seca van afgelopen weekend aan om de nieuwe YZF-R1 en R1M... motoplus.nl »

Ducati heeft in Californië het doek van haar nieuwe, gelimiteerde, Ducati Panigale V4 25 Anniversario 916 getrokken. Een speciale uitvoering... motoplus.nl »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/4z_ZjEw7vK8?feature=oembed

1 week geleden

Niet getreuzeld, want we hebben een flinke rit voor de boeg! We leggen zes verschillende sets allroadbanden op de R1250GS,... motoplus.nl »

Afgelopen jaar presenteerde het Amerikaanse Curtiss Motorcycle Co. met de Zeus haar eerste elektrische prototype. Voorheen maakte de firma onder... motoplus.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of