‘The Walking Dead’ behoeft geen introductie, na negen seizoenen beroert de serie nog steeds miljoenen fans. Het nieuws dat het tiende seizoen op 6 ... hln.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/I13vdIjUGZU

1 dag geleden

De Oekraïense kerncentrale Tsjernobyl staat 33 jaar na de ramp, die tienduizenden mensen het leven kostte, volop in de aandacht. Door een serie van... parool.nl »

 Een jaloerse echtgenoot in de Amerikaanse staat Florida heeft, dreigend met een pistool, de schaar in de penis van zijn vrouws minnaar gezet. Also... hln.be »

De Vierdaagse is in volle gang. Dat betekent veel zingen, veel blaren en ook… veel wildpoepen. Op de meeste plekken langs de route mag dat niet, maar veel lopers lappen die regel aan hun laars om niet in de lange rijen voor de mobiele toiletten te hoeven staan. "Zeer onnodig", reageert de organisatie. rtlnieuws.nl »

Damian, de zoon van Liz Hurley (54), heeft de looks van zijn mama gekregen. De 17-jarige maakte zopas zijn debuut als model, in een opvallende foto... hln.be »

Al tientallen jaren wordt er gesteggeld over de verbreding van de ringweg rond Utrecht. En dat zal nog wel even doorgaan: de Raad van State heeft namelijk een ministerieel besluit tot verbreding van de A27 en de A12 teruggedraaid. nieuwson.nl »

Een Duitse vrouw heeft een opmerkelijke ommekeer gemaakt in haar levensstijl. Ze was haar hele leven lang overtuigd veganist, tot ze verschillende gezondheidsproblemen kreeg. Tegenwoordig eet ze enkel nog vleesgerelateerde producten, samen met haar familie én huisdieren.  nl.metrotime.be »

Boudijn Driesen is per direct aangesteld als de nieuwe directeur van Experis Nederland, onderdeel van ManpowerGroup. Hij volgt hiermee Danny Spee op die deze rol ... computable.nl »

Ze zijn beiden de zestig gepasseerd, maar zitten nog lang niet achter de geraniums: Jose en Hans Berman uit Rotterdam. Ze zwemmen, doen aan Aqua Fit en lopen deze week voor de achtste keer de Vierdaagse. Verslaggever Maarten Holla bracht het stel weg met de Zomertaxi. rtlnieuws.nl »

Niets zo ontspannend als een hele dag op het strand liggen. Beetje zonnen (mét zonnecrème welteverstaan), beetje slapen, lekker eten en veel lezen. Maar echte boekenwurmen weten vast wel hoe moeilijk het is om uren aan een stuk te lezen op een gewone strandstoel. Gelukkig zorgt deze uitvinding voor een oplossing. nl.metrotime.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of