Bombardier Recreational Products (BRP) heeft tijdens een evenement in Las Vegas een aantal elektrische prototypes gepresenteerd. Daarbij varieerde het van... motoplus.nl »

Eli Iserbyt heeft zaterdag de Wereldbekermanche veldrijden in het Amerikaanse Iowa op zijn naam geschreven. In de openingsmanche van het seizoen in de Wereldbeker veldrijden haalde... nl.metrotime.be »

De meteoroïde lijkt boven Duitsland de atmosfeer binnen te zijn gedrongen en - na een vlucht over de Oost-Friese Waddeneilanden - boven de Noordzee te scientias.nl »

De Zweedse priester Oskar Arngården is plotseling ongekend populair op Instagram. De priester deelt regelmatig foto's van zijn fitnessroutine en noemt zichzelf de... rtlnieuws.nl »

In Nederland is de nieuwe streamingdienst van Disney, Disney+, al sinds gisteren beschikbaar. Men deelt nu massaal de eerste échte beelden van de a... hln.be »

De Europese Centrale Bank (ECB) schaadt de Amerikaanse export door de waarde van de euro omlaag te sturen ten opzichte van de dollar. Dat zei de Am... hln.be »

Uit het project "SOS Mezen" van Vogelbescherming Vlaanderen en Velt blijkt dat in bijna elk mezennestje pesticiden zitten, ook het verboden DDT. vrtnws.be »

Drie jaar na zijn introductie ondergaat de elektrische Hyundai Ioniq een update. Naast wat esthetische retouches zit het belangrijkste nieuws onderhuids, in de vorm van een nieuwe... autogids.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of