De Turkse pianist en componist Fazil Say heeft zondag een groot openluchtconcert gegeven om de aandacht te vestigen op de ontbossing door een Canad... parool.nl »

Twee landbouwers uit West-Australië, die probeerden om in shampooflessen illegaal sperma van wilde varkens in te voeren vanuit Denemarken, zijn veroordeeld. Het duo moet voor twee... zita.be »

KiaraK

KiaraK Level 8 zegt:

De regels van wat wel of niet Australië binnen mag zijn echt wel vrij streng. Zo moet je in het vliegtuig alle voedsel dat je mee hebt aangeven en zelfs zaken zoals modderige schoenen.

1 uur geleden

In het Indiase restaurant Trident Bandra Kurla spaart het personeel kosten noch moeite om hun gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dat ondervond ook reiziger Prakash... nl.metrotime.be »

Een 25-jarige Nederlandse vrouw is dit weekend slachtoffer geworden van een brute groepsverkrachting in Blanes. Dat bevestigt de Catalaanse politie aan De Telegraaf. nieuwson.nl »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 10 zegt:

Omg wat een verschrikking, wat een walgelijke actie, wat een traumatiserende gebeurtenis. Die arme vrouw. Dat ze maar de kracht mag hebben om dit te verwerken, en dat die schoften maar een heel lange tijd mogen rotten in de gevangenis.

2 dagen geleden

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg is woensdag vertrokken met een zeilboot naar New York. Daar zal ze begin september deelnemen aan een VN-klimaatt... hbvl.be »

armalar64

armalar64 Level 12 zegt:

Ik denk dat je onderschat hoeveel een vliegtuig aan kerosine verbruikt.

1 dag geleden

Het Amerikaanse model Ashley Graham en haar man Justin Ervin verwachten hun eerste kindje. Ashley maakte haar zwangerschap bekend met een video op ... hln.be »

Fans van George Michael hebben nog een reden om later dit jaar naar de film ‘Last Christmas’, losjes gebaseerd op de muziek van de overleden popste... hln.be »

De dunste laptops hebben vaak het minste aantal poorten. Maar dat het ook anders kan, bewijst de Vaoi SX12. computeridee.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of