Boris Johnson heeft de ratificatie van het brexitakkoord stopgezet, ook al had het Lagerhuis met de verdere behandeling van de nieuwe deal ingestemd.  demorgen.be »

Het bedrijf Hardt Hyperloop uit Delft krijgt een miljoeneninjectie. Een groep investeerders steekt geld in de onderneming, die een testbaan van 3 k... parool.nl »

De #boeren trekken morgen weer met hun trekkers naar Den Haag voor het #boerenprotest. De politiek knijpt hem. Abonneer voor meer stijlloze video's: http://b...

Terwijl Herenboeren in Weert druk doende zijn hun boerderij gebruiksklaar te maken, worden ook in de Brabantse buurgemeente Cranendonck plannen gesmeed voo... limburger.nl »

Van Minister Wopke Hoekstra (Financiën) mag ING nog zeker tot en met 2024 het betalingsverkeer van de Belastingdienst blijven verzorgen. businessinsider.nl »

Een werknemer van het slachthuis van Charleroi is vrijdag op een vreselijke manier om het leven gekomen. Het hoofd van onderhoudsmanager Robert Ren... hln.be »

Samsung laat er geen gras over groeien: de Galaxy Fold 2 komt in april 2020 al uit. Deze vernieuwde versie krijgt uiteraard een aantal verbeteringen. want.nl »

Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van ‘Temptation Island’ heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De b... hln.be »

Van de kist, de bloemen, de koffie en thee tot het grafmonument: het is zeker niet het eerste waar je aan denkt als je een uitvaart aan het organiseren bent, maar een uitvaart is... rtlnieuws.nl »

Het was gisteren misschien wel de grootste verrassing tijdens de persconferentie tussen Rico Verhoeven en Badr Hari: het moment dat Badr mededeelde dat Mike ...