Onderzoekers van het UZ-Gent hebben een belangrijke stap gezet om het HIV-virus op termijn te kunnen uitschakelen en aids definitief te genezen. knack.be »

Gehoopt wordt dat deze meer inzicht kunnen geven in de meest prille stadia van een mensenleven. Het is onderzoekers gelukt om menselijke pluripotente scientias.nl »

In een onderzoek dat om de vier jaar wordt gevoerd, houdt de Universiteit Gent de gezondheid van de Vlaamse jongeren tegen het licht. vrtnws.be »

Professor David King, de voormalige wetenschappelijke adviseur van de Britse regering, vindt het ‘beangstigend’ hoe snel de klimaatverandering op o... demorgen.be »

Jerry

Jerry Level 13 Veteraan Zegt:

"Petteri Taalas, de secretaris-generaal van het meteorologisch agentschap van de VN, vindt namelijk dat paniekzaaierij over het klimaat niet aan de orde is" Ik zou zeggen dat paniek best een realistische emotie is op het moment dat het voortbestaan van de Aarde, althans als habitat voor onze soort, in het gedrang komt...

1 uur geleden

Een Oekraïense sterrenkundige heeft eind augustus mogelijk een planetoïde ontdekt die afkomstig is uit een ander planetenstelsel, schrijven diverse internationale media. Het zou... nu.nl »

Planten hebben zuurstof nodig om te overleven en gaan dood als ze onder water komen te staan. Maar de zandraket, een stadsplantje met witte bloempjes, weet zich aan te passen bij... newscientist.nl »

Astronomen hebben voor het eerst water(damp) gevonden in de atmosfeer van een planeet binnen de 'levensvatbare zone' rond haar ster, wat een nieuwe fase inluidt in de zoektocht... knack.be »

Een veelgehoorde angst is dat je kanker krijgt van de elektromagnetische straling van je mobiele telefoon. Hoe terecht is dat? quest.nl »

Tijdens metastase bewegen kankercellen zich weliswaar snel maar ze kiezen de makkelijkste weg. vrtnws.be »

Illusionist Victor Mids heeft in zijn televisieprogramma Mindf*ck al heel veel Nederlanders te grazen genomen. Op vrijdag 11 oktober kun je zijn trucs van dichtbij bekijken. Dan... quest.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of