volkskrant.nl

Opmerkelijke inzichten uit de wetenschap, voor u bij elkaar geblogd door onze wetenschapsredacteuren.

Raketman

Raketman Level 20 — Pupil Zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/QAopGJamyig

2 uur geleden
1
Raketman

Raketman Level 20 — Pupil Zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/GXxYKrSnZss

2 uur geleden
1
Raketman

Raketman Level 20 — Pupil Zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/EvcCiOp1zvI

2 uur geleden
1
vrtnws.be

Het Rode Leger is doorgestoten tot aan de kust van de Oostzee, Oost-Pruisen is van de rest van Duitsland afgesloten.

quest.nl

Een mens heeft 23 paar chromosomen, 46 in totaal. Maar soms heeft iemand er eentje te veel of te weinig. Dan heb je een afwijking.

scientias.nl

Dat de boom niet doodgaat van ouderdom was lange tijd een groot mysterie. Tot nu. Mensen worden elke dag ouder. En dat kun je ook goed zien. We krijgen

nu.nl

Bloedvergiftiging blijkt veel vaker voor te komen dan gedacht. Volgens onderzoekers aan de University of Washington is sepsis wereldwijd zelfs de belangrijkste doodsoorzaak.

nu.nl

Lekker hoor, een biertje met je vrienden. Maar als je echt gezond wilt leven, is eentje al te veel. Daar zijn wetenschappers het over eens.

scientias.nl

In De Bilt werd een luchtdruk van 1048.16 hPa gemeten; nét geen record. Nederland heeft vandaag te maken met een extreem hoge luchtdruk. “Op dit moment is

volkskrant.nl

Je kunt maar één ding doen in je leven. Nou ja, je kunt van alles doen, maar wat ik bedoel te zeggen is dat je slechts op één terrein, in één hoeda...

volkskrant.nl

Berichten verspreiden zich vaak razendsnel, of ze nu kloppen of niet. Wij proberen de zin van de onzin te scheiden.

vrtnws.be

De Gentse broers Van Durme zijn met succes de Atlantische oceaan overgeroeid. Hoe hebben ze dat tot een goed einde kunnen brengen?

Wetenschap 5.579 stories

Wetenschap picture

/c/wetenschap is een plek voor de grote denkers.

Bezoek deze community om na te denken over de nieuwste wetenschappelijke doorbraken en onderzoeken. Lees over de laatste vorderingen in de astronomie, biologie, biomedischewetenschappen, natuurkunde, sociale wetenschappen en nog veel meer.

Stuur nieuwe interessante artikelen in uit de wetenschappelijke literatuur, of uit populair-wetenschappelijke media en bediscussieer wat dit betekent voor de wereld.

Opgericht door: Raketman
2 jaar geleden
Verhaal