De Gentse Feesten zijn er weer! Tien dagen lang boordevol muziek, theater en feest in de Gentse binnenstad. Zie je echter door de bomen het bos nie... hln.be »

Wekelijks de leukste, belangrijkste of grappigste data gevisualiseerd door de graphicsredactie. volkskrant.nl »

Een Britse toerist is mogelijk voor de rest van zijn leven verlamd na een fout gelopen afdaling van een waterglijbaan in een aquapark in het Spaans... hln.be »

De Belgische regering heeft inderdaad een brief gekregen van de Amerikaanse overheid om extra troepen in te zetten in Syrië. Dat heeft minister van... hln.be »

Om een elektrische laadbeurt aan een oplaadpunt langs de weg te betalen, heb je bijna systematisch een kaart nodig die gekoppeld is aan een abonnement of een app. Het Verenigd Koninkrijk wil hiervoor een bankkaart verplichten. autogids.be »

Bookaroo, een nieuwe verkoopsite van lokale boekhandels die de strijd aangaat met Bol.com, heeft zijn beoogde doel gehaald. Binnen twee weken na de... parool.nl »

Cambodja is van plan om 83 containers gevuld met plastic afval terug te sturen naar het land waar het vandaan komt. De importeur zal ook een boete krijgen.... hbvl.be »

De brandweer is woensdagnacht gealarmeerd voor een brand in een appartement in het centrum van Roermond. limburger.nl »

Op minder dan een uur voor de lancering dook er een technisch probleem op. India bekijkt wanneer de lancering wel veilig kan verlopen. vrtnws.be »

Telenet wil samen met Proximus en Orange onderhandelen over een mogelijke toetreding tot de beoogde joint venture die zijn concurrenten donderdagav... demorgen.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of