De Iraanse president Hassan Rohani heeft maandag de drone-aanval op Saoedi-Arabische olie-installaties gerechtvaardigd, die werden opgeëist door de Houthi-rebellen in Jemen. De... knack.be »

34 mensen maakten afgelopen weekend melding over een „exploderende bol" in de lucht, boven Gent. Het Belgische ufo-meldpunt laat echter weten dat het om een weerballon van een... metronieuws.nl »

Wie aan een maaltijd voor topsporters denkt, ziet al snel bergen vlees voor zich. Toch kun je ook met een veganistisch dieet bij de fitste mensen van de wereld horen. Sterker nog:... rtlnieuws.nl »

Lucinda Riley schrijft met "Het meisje op de rotsen" weer een boek zoals we dat van haar gewend zijn. Lindsay recenseert deze historische roman. lekkerlezen.net »

Nadat eerder al bekend raakte dat HBO een serie gaat maken over de familie Stark uit ‘Game Of Thrones’, is nu ook duidelijk dat de familie Targarye... hln.be »

De spinnen in huis komen weer uit hun schuilplaatsje. Durf je niet in de buurt komen van die dekselse beestjes? Dan ben je vast al met een stofzuiger in de aanval gegaan. Maar... libelle.be »

Het aantal meldingen van datalekken bij bedrijven en instellingen is in 2018 explosief gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Dat blijkt uit een nieuwe publicatie ... computeridee.nl »

Patrick Crusius, de man die verdacht wordt het vuur geopend te hebben bij een schietpartij in een winkelcentrum in augustus in Texas waarbij 22 dod... hln.be »

Actiegroep Mokum Reclaimed heeft weliswaar de eerste slag om de openbare ruimte verloren, opgeven doen ze niet. Via een volksinitiatief willen ze d... parool.nl »

Het is stilaan een najaarstraditie: ook dit jaar kun je dankzij de bungalowpocket van Libelle en Landal GreenParks weer extra voordelig op bungalowvakantie! libelle.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of