De Amerikaanse minister van Marine Thomas Modly heeft zijn ontslag ingediend naar aanleiding van de affaire rond het vliegdekschip USS Theodore...

hln.be
0
13 Punten

De voornaamste Democratische kandidaat voor het presidentschap in de VS, Joe Biden, heeft beklemtoond dat de verkiezingen in november niet kunnen worden uitgesteld.

metronieuws.nl
0
3 Punten

In België zijn in totaal meer dan 2000 mensen overleden aan de gevolgen van het nieuwe coronavirus. De afgelopen 24 uur werden 162 nieuwe sterfgevallen geregistreerd. Dat maakten de gezondheidsautoriteiten dinsdag bekend.

metronieuws.nl
0
13 Punten

dagelijksestandaard.nl
0
0 Punten

Een lockdown kan eenzaam zijn. Gelukkig mogen Londenaars nog gaan wandelen in de stad. Inwoners die een ei kwijt moeten, kunnen dat nu in het centrum gaan doen aan een bijzonder publiek. Gezelschap zoeken kan vanaf nu bij Britse filmsterren als Mister Bean, Beertje Paddington of Batman.

gva.be
0
7 Punten

Overal ter wereld gaan kerken, moskeeën en tempels op slot. Zelfs het hoogtepunt van het katholieke jaar mag op bevel van het Vaticaan niet in groep gevierd worden. Maar oerconservatieve religieuze strekkingen weigeren die orders op te volgen en blijven bijeenkomsten organiseren. Dat heeft niet alleen geleid tot verschillende arrestaties van geestelijke leiders, dat heeft ook een explosie van het aantal besmettingen in de hand gewerkt.

hbvl.be
0
18 Punten

De wereld staat stil, maar blijkbaar niet wanneer het over terreur gaat. In Frankrijk zijn meerdere doden te betreuren na een mes-aanval in het zuiden des lands. Heel Frankrijk verkeerd in een soort van ‘lockdown’. Echter geldt die maatregel niet voor kwaadwilligen. In de Zuid-Franse stad Romans-sur-Isère werd een Soedanese asielzoeker gearresteerd na het plegen …

dagelijksestandaard.nl
0
15 Punten

nieuwson.nl
0
9 Punten

Steeds minder jongeren halen hun rijbewijs. Vooral in een stedelijke omgeving is het minder aantrekkelijk om met een auto te manoeuvreren. Daar wil automerk Citroën op inspelen met een nieuwe kleine elektrische wagen waar je geen rijbewijs voor nodig hebt. Zelfs 14-jarigen mogen achter het stuur kruipen.

gva.be
0
17 Punten

Keir Starmer volgt Jeremy Corbyn op als leider van de grootste Britse oppositiepartij Labour. De Britse politicus haalde het van twee andere ...

hln.be
0
35 Punten

Buitenlands Nieuws 10.753 stories

Buitenlands Nieuws picture

/c/buitenlands-nieuws is jouw venster op de wereld. Een kristalhelder venster met écht nieuws. Geen onzinberichten of fakenews. Geen geschreeuw, maar feiten. Van Washington tot Tokyo, van Reykjavik tot Kaapstad, hier lees je al het belangrijke nieuws van over de hele wereld, samengevat.Groot nieuws en klein nieuws staan hier gebroederlijk naast elkaar. En, zoals je dat van ons gewend bent, al het nieuws in deze community is beoordeeld op kwaliteit.

Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?