Bij een steekpartij in de Nederlandse stad Breda zijn zondagavond twee jongens en een meisje gewond geraakt. De jongeren werden na een korte ruzie ... hln.be »

Matteo Salvini, leider van de Italiaans extreemrechtse partij Lega en tot voor kort minister van Binnenlandse Zaken, heeft vandaag op een bijeenkom... demorgen.be »

De Verenigde Staten is Suriname te hulp geschoten om de problemen vanwege het grote tekort aan dollarbiljetten in het land te verhelpen. De Federal... parool.nl »

Roeptoeter

Roeptoeter Level 11 Aspirant Zegt:

OK...dus Nederland heeft iets gedaan richting een ander land, en de Amerikanen vinden het ok om dit in hun eentje ongedaan te maken. Zouden we eens andersom moeten proberen!

2 uur geleden

Burgemeester Joerie Minses van gemeente Alphen-Chaam is diep geschokt door de brand in Strijbeek. In de nacht van zaterdag op zondag kwamen daar twee jongens van 6 en 9 jaar oud om... metronieuws.nl »

Bij twee verschillende ongelukken in Italië zijn zaterdag drie Belgen om het leven gekomen: een bejaard echtpaar overleefde een val tijdens een wandeling i... gva.be »

In Mexico hebben forensische onderzoekers 44 lichamen geïdentificeerd die eerder deze maand in een massagraf werden gevonden.  parool.nl »

Het Britse parlement gaat vijf weken met reces, nadat het vervroegde verkiezingen definitief tegenhield en wetgeving tegen een no-deal bekrachtigde... parool.nl »

De Amerikaanse president Trump denkt te weten waarom zijn haar en zijn huid zo vaak oranje lijken: het ligt aan de spaarlampen die overal worden ge... demorgen.be »

Twee helikopters van de Koninklijke Luchtmacht hebben zaterdag op het eiland Abaco in de Bahama's geholpen met het bezorgen van noodgoederen. metronieuws.nl »

Jemenitische Houthi-rebellen hebben twee belangrijke Saudische olie-installaties aangevallen met drones. vrtnws.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of