De Amerikaanse vicepresident Mike Pence heeft op Cape Canaveral de Orion-ruimtecapsule onthuld waarmee een nieuwe maanmissie zal worden uitgevoerd. businessinsider.nl »

armalar64

armalar64 Level 12 zegt:

Eindelijk eens 'goed' nieuws uit de huidige VS administratie

3 uur geleden

Tijdens de eerste zes maanden van 2019 heeft VAB in 38 procent meer dossiers dan in 2018 medische bijstand geboden voor reizen in Azië. Deze trend ... hln.be »

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Mohammad Javad Zarif heeft zaterdag het 'unilaterale avonturisme' en de 'terroristische economie' van de VS aangekaart. Dat deed hij op een vergadering van de Beweging van Niet-Gebonden Landen in Caracas. knack.be »

Bij een schietincident afgelopen nacht bij metrostation Kraaiennest in Amsterdam-Zuidoost is een dode gevallen. Het zou volgens Het Parool gaan om de Amsterdamse crimineel Inchomar Balentien (33). metronieuws.nl »

De Mexicaanse drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán is vrijdag overgebracht naar een zwaarbeveiligde gevangenis in Colorado, waar hij de rest van zijn dagen... hbvl.be »

Dinsdag weten de Britten wie de nieuwe leider van de Conservatieve partij en premier wordt. Niemand twijfelt er nog aan dat Boris Johnson het wint ... hln.be »

In diverse plaatsen in Duitsland zijn zaterdag duizenden mensen de straat op gegaan om te protesteren tegen extreemrechts. In Kassel telde de polit... parool.nl »

De Iraanse Revolutionaire Garde heeft een video gepubliceerd waarop te zien is hoe beslag werd gelegd op de Britse olietanker Stena Imperio. Het Ve... parool.nl »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/MbUQgJ_GPx0

10 uur geleden

De Amerikaanse vicepresident Mike Pence heeft op Cape Canaveral de Orion-ruimtecapsule onthuld waarmee een nieuwe maanmissie zal worden uitgevoerd.... hln.be »

Twee Europese luchtvaartmaatschappijen vliegen niet meer op Caïro. Lufthansa maakte zaterdag bekend vluchten vanuit Frankfurt en München op de Egyp... parool.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of