Avatar Vlad24124

Door de samenwerking wordt het voor overheden een stuk makkelijker om contactonderzoek te doen en er zo achter te komen wie er mogelijk besmet is.

businessinsider.nl
24  Punten
Avatar Maatje

Een Turkse arts die in Italië werkt, heeft de Turkse gemeenschap geadviseerd om verantwoordelijk te handelen en de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid op te volgen in de strijd tegen het coronavirus.

nieuwson.nl
26  Punten
Avatar montyhall

VN

Buitenlands Nieuws 4 jaar geleden

Secretaris-generaal van de Verenigde Naties Antonio Guterres heeft gewaarschuwd dat terroristen kunnen leren van pandemieën zoals de coronacrisis...

hln.be
19  Punten
Avatar Kapitein__obv

De Spaanse premier Pedro Sanchez heeft donderdag in het parlement in Madrid de Europese Unie gewaarschuwd. Sanchez denkt dat de EU in de nasleep van de coronacrisis uiteen zou kunnen vallen. 'De EU is in gevaar, indien we niet solidair zijn', sprak hij.

knack.be
10  Punten
Avatar loodgietertje

Het coronavirus kan de grootste wereldwijde ramp sinds de Tweede Wereldoorlog worden. Het besmettelijke virus brengt overal ter wereld de meest kwetsbare mensen in gevaar. Daarvoor waarschuwt het Rode Kruis.

gva.be
15  Punten
Avatar Yannick

Duitsland overweegt om mogelijk de grens te gaan sluiten met Nederland, Duitsland heeft al alle grenzen gesloten met andere buurlanden – behalve België –  maar tot op heden is de grens met Nederland nog open. Hier gaat mogelijk verandering in komen. Wellicht sluiten de Duitsers vanmiddag alsnog deze ‘economische ader’ om zo de lockdown ‘compleet’ …

dagelijksestandaard.nl
13  Punten
Avatar Phobos92

De Amerikaanse minister van Marine Thomas Modly heeft zijn ontslag ingediend naar aanleiding van de affaire rond het vliegdekschip USS Theodore...

hln.be
18  Punten
Avatar Honinkje

De voornaamste Democratische kandidaat voor het presidentschap in de VS, Joe Biden, heeft beklemtoond dat de verkiezingen in november niet kunnen worden uitgesteld.

metronieuws.nl
7  Punten
Avatar Llama

In België zijn in totaal meer dan 2000 mensen overleden aan de gevolgen van het nieuwe coronavirus. De afgelopen 24 uur werden 162 nieuwe sterfgevallen geregistreerd. Dat maakten de gezondheidsautoriteiten dinsdag bekend.

metronieuws.nl
13  Punten
Avatar 1grotesque

dagelijksestandaard.nl
0  Punten

Buitenlands Nieuws 10759 verhalen

Buitenlands Nieuws picture

/c/buitenlands-nieuws is jouw venster op de wereld. Een kristalhelder venster met écht nieuws. Geen onzinberichten of fakenews. Geen geschreeuw, maar feiten. Van Washington tot Tokyo, van Reykjavik tot Kaapstad, hier lees je al het belangrijke nieuws van over de hele wereld, samengevat.Groot nieuws en klein nieuws staan hier gebroederlijk naast elkaar. En, zoals je dat van ons gewend bent, al het nieuws in deze community is beoordeeld op kwaliteit.

Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?