De Britse constructeur Radical Sportscars heeft zijn nieuwste model voorgesteld, de Radical Rapture. Verrassend genoeg mag deze snelle bolide nog steeds de openbare weg op. knack.be »

Vliegtuigbouwer Boeing houdt 5 miljard euro opzij om luchtvaartmaatschappijen te compenseren voor de problemen met model 737 MAX. De vertraagde pro... hln.be »

Wil jij graag 5.000 pond (5.500 euro) verdienen door alleen maar frietjes en pasta te eten? Dat kan, want een multivitaminemerk is op zoek naar drie personen die graag een centje willen bijverdienen en de vitamines willen uitproberen. Het merk Feel zal je 5.000 pond betalen als je een maand lang elke dag één multivitamine zita.be »

Vorige week werd R. Kelly (52) gearresteerd op verdenking van mensenhandel en kinderpornografie. De arrestatie komt er na jaren van speculaties ove... hln.be »

Het zat er jarenlang bovenarms op tussen Katy Perry (34) en Taylor Swift (29), maar recent hebben de twee popprinsessen hun ruzie bijgelegd. En daa... hln.be »

De succesreeks Game of Thrones heeft dinsdag een record gebroken met 32 nominaties voor de Emmy Awards, de Oscars van de Amerikaanse televisie die ... demorgen.be »

Vorige week zegde Sting (67) onverwacht én last minute zijn concert op het Gent Jazz Festival af. Op doktersorders, klonk het toen. De organisatie ... hln.be »

De Nederlandse Carin Broere is van slag. De briljanten ring van haar moeder (86) werd van haar sterfbed gestolen. "Ik vind het te bizar voor woorden.” nl.metrotime.be »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Het is voor je eigen goed, het is gezonder om trappen te maken haha

1 week geleden
Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of