Brody Jenner (36) heeft zijn relatie met Josie Canseco (22) “Insta Official” gemaakt. Met andere woorden: de realityster postte voor het eerst een ... hln.be »

ESO’s VISTA-telescoop geeft een opmerkelijk beeld van de Grote Magelhaense Wolk, een van onze meest nabije galactische buren. VISTA heeft dit sterrenstelsel en diens broertje, de... spacepage.be »

Het Amerikaanse Hooggerechtshof staat de regering-Trump toe om een asielverbod op te leggen aan bijna alle asielzoekers die via de zuidelijke grens de VS binnenkomen. knack.be »

Het is nog net geen Prinsjesdag maar het kabinet heeft groen licht gegeven voor geld waarmee de salarissen van basisschoolleraren kunnen worden opgehoogd. Minister van Onderwijs,... nieuwson.nl »

Renault heeft aangegeven dat het geen interesse meer heeft in een fusie met Fiat. De Franse constructeur geeft aan de banden met alliantiepartner Nissan verder te versterken. autogids.be »

De populariteit van de Amerikaanse president Donald Trump gaat achteruit, terwijl een meerderheid van de Amerikanen vreest voor een recessie en de ... hln.be »

Avatar van Vlad24124

Medische mensentaal

6 dagen geleden in Wetenschap

 Voor wie?Voor mensen die willen ontdekken wat jargon doet met wederzijds begrip of onbegrip. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in en streven naar heldere communicatie over... ntvg.nl »

Als je goed in de slappe was zit en gamen je passie is, dan is de Acer Predator Thronos Air een interessante optie: het betreft een zeer complete... freshgadgets.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of