Meehelpen? Waarom?

Het runnen van een onafhankelijk social media platform waar iedereen iets interessants kan vinden en delen, is best veel werk. Vind jij het mooi om je bijdrage te leveren aan platform zonder winstoogmerk en zonder invloed van adverteerders of andere externe partijen? Vul dan hieronder het formulier in en vertel kort hoe je Leesmee.com kunt verbeteren en vernieuwen. Alle hulp is welkom!


Ontwikkelaar

Jeuken jouw handen om de broncode van Leesmee.com aan te pakken en zo het platform verder te ontwikkelen? Als je verstand hebt van databases, GIT, PHP, Laravel, HTML en CSS ben je van harte uitgenodigd om je programmeer skills in praktijk te brengen. Zo druk jij je digitale stempel op het platform en zorg je ervoor dat Leesmee.com een levendige, onafhankelijke community blijft waar iedereen vindt wat hij zoekt.


Designer

Vind jij dat Leesmee.com wel een nieuw jasje kan gebruiken? Heb je toffe ideeën over kleurgebruik, icoontjes, buttons en lettertypes? Weet jij met je webdesign mensen aangenaam te verrassen? Leef je dan uit op het uiterlijk van Leesmee.com. Maak een Photoshop mock-up, een Sketch-design of een ontwerp in HTML/CSS. In een mooie omgeving blijven mensen langer hangen en voelen ze zich sneller thuis.


Usability expert

Raak je gefrustreerd door de navigatie van het platform? Kun jij niet vinden wat je zoekt? Zit de website niet logisch in elkaar? Denk je dat we gebruikers mislopen omdat de site te ingewikkeld is? Deel dan via het formulier onderaan de pagina je ongezouten kritiek en je verbetervoorstellen. Tevreden gebruikers zijn immers het aller belangrijkst voor een social media platform. Zonder gebruikers geen community. En dan blijven heel veel mooie verhalen en grappige filmpjes ongezien.


Mede-beheerder

Het begin is gemaakt, maar voor wie (basis)kennis heeft van alle takken van sport - ontwikkelen, ontwerpen en testen – is een mooie rol weggelegd als mede-beheerder. Wil je mee aan de wieg staan van dit social media platform en de website zien opgroeien van baby tot volwassene, liefst zonder al te veel kinderziektes, meld je dan aan via het formulier.leesmee.com is een sociaal platform waarvan de inhoud — links, video's, afbeeldingen, tekstberichten — voortdurend door de community wordt goedgekeurd. Door te reageren en te stemmen komt the good stuff bovenaan de startpagina. De minder boeiende verhalen verdwijnen uit beeld.