De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Mohammad Javad Zarif heeft zaterdag het 'unilaterale avonturisme' en de 'terroristische economie' van de VS aangekaart. Dat deed hij op een vergadering van de Beweging van Niet-Gebonden Landen in Caracas. knack.be »

Koning Filip heeft zijn dochter Elisabeth meegenomen naar de opnames van zijn jaarlijkse toespraak, naar aanleiding van de nationale feestdag. De k... hln.be »

Bij een uitvaart denk je al snel aan stijve recepties met koffie en een droog plakje cake. Maar dat hoeft allang niet meer. Tegenwoordig mag het afscheid zachter, vrolijker, maar vooral persoonlijker, merkte ook redacteur Franke van Hoeven. "Het werd een minifestival in de tuin: de vriendengroep regelde een dj, er werd een bar gebouwd." rtlnieuws.nl »

India heeft donderdag een nieuwe datum waarop de lancering van de onbemande maanlander Chandrayaan-2 zal plaatsvinden aangekondigd. Dat zal gebeuren op maandag 22 juli om 14.43 uur lokale tijd (10.43 uur Nederlandse tijd), liet de Indiase ruimtevaartorganisatie ISRO (International Space Research Organisation) via Twitter weten. Naar verwachting bereikt de Chandrayaan-2 de maan op 6 september 2019. nu.nl »

Of het nu aan het warme weer ligt of niet, leuk zijn die stinkende sneakers niet. Met dit trucje maak je er op een eenvoudige manier komaf mee! libelle.be »

"Amokmakers lachen nu met ons en als ze in het ene zwembad niet meer binnen mogen, gaan ze gewoon naar een ander." vrtnws.be »

Het treinverkeer op de Hogesnelheidslijn (HSL) tussen Rotterdam en Breda heeft maandagochtend een tijd stilgelegen, omdat bij het plaatsje Zevenbergschen Hoek (Noord-Brabant) een man zijn hond langs het spoor uitliet. De man liep met zijn viervoeter binnen de hekken van het tracé, meldt vervoerder ProRail. nieuwson.nl »

Roeptoeter

Roeptoeter Level 11 zegt:

En bedankt he, eikel

3 dagen geleden

Als je ooit een nachtje in Tokio verblijft is het aan te raden om deze bijzondere kamer in het Haneda Excel Hotel Tokyu te boeken. freshgadgets.nl »

Door onze bouwwoede raken de zandreserves op onze planeet snel uitgeput. De natuur kan het tempo om ze aan te vullen niet aan. vrtnws.be »

De pro-Iraanse Libanese militie Hezbollah heeft haar militaire aanwezigheid in het naburige Syrië verkleind. Dat heeft de leider van Hezbollah, Hassan Nasrallah, vrijdagavond laat gezegd. knack.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of