Oppositiepartij SP.A lanceert een wetsvoorstel om de laatste fase van de verlaging van de vennootschapsbelasting op te schorten. 'Zolang de begroting blijft ontsporen, is dit een... knack.be »

Lionel Messi heeft van de medische staf van Barcelona groen licht gekregen voor de wedstrijd van morgen op bezoek bij Borussia Dortmund. Dat heeft ... hln.be »

Ook speeldag 7 uit de Jupiler Pro League bood enkele knappe treffers. In bovenstaande video lijsten we de vijf knapste goals uit onze hoogste afdel... hln.be »

Prinsjesdag staat weer voor de deur. Wellicht denk jij dat het een beetje een saaie dag wordt in Den Haag, maar er is genoeg leuks te doen. Wat? Metro geeft je vijf tips als je... metronieuws.nl »

Matteo Salvini, leider van de Italiaans extreemrechtse partij Lega en tot voor kort minister van Binnenlandse Zaken, heeft vandaag op een bijeenkom... demorgen.be »

Ten laatste eind oktober worden bij de PS verkiezingen gehouden om een nieuwe voorzitter aan te duiden. knack.be »

„Mijn huis is geen publieke plek," benadrukte burgemeester Femke Halsema zaterdagmiddag tegen een cameraploeg van de Amsterdamse stadszender AT5. metronieuws.nl »

Nagenoeg alle Thuis-fans hadden donderdagavond reden tot jubelen. Nadat Bob (Christophe Haddad) en Christine (Daphne Paelinck) afgelopen dinsdag toch trouw... hbvl.be »

De voorzitter van het Franse lagerhuis, Richard Ferrand, is vannacht in Rijsel in verdenking gesteld wegens "illegale belangenneming" toen hij aan ... hln.be »

Een Zweedse kleuter heeft paniek veroorzaakt toen hij op school aankwam met een granaat. Dat is woensdag vernomen van lokale autoriteiten. gva.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of