Koning Filip heeft begrip voor de 'beperkingen' waarmee de politici rekening moeten houden, maar benadrukt dat de uitdagingen een snelle aanpak en een intense samenwerking vergen op alle niveaus. Dat heeft onze vorst zaterdag verklaard in zijn toespraak voor de Nationale Feestdag. Hij roept daarin op tot een 'open en correcte dialoog'. knack.be »

De Niagara watervallen hebben ter ere van de Belgische feestdag voor het eerst de kleuren zwart-geel-rood aangenomen. demorgen.be »

'Je mag nooit iets uitsluiten, maar inhoudelijk is een paarsgroene regering bijna onmogelijk'. Dat zegt Open VLD-kopstuk Patrick Dewael zaterdag in een gesprek met Het Belang van Limburg. 'Ik zie niet in hoe wij ons eigen programma met alleen maar linkse partijen kunnen uitvoeren'. knack.be »

Fluo sokken of cowboyhoed? Blues Peer is een bijzondere verzameling mensen. En dat weerspiegelt zich ook in de outfits op de festivalweide. hbvl.be »

De Etna is afgelopen nacht opnieuw actief geworden, met explosies en lavastromen uit een krater in de woestijnachtige zone aan de top van de vulkaa... demorgen.be »

Elisabeth kreeg onder meer uitleg over hoe de autocue werkt, het cameratoestel waarmee koning Filip de speech aflas. vrtnws.be »

De koning verkleint zijn ecologische voetafdruk - of toch die van het Koninklijk Domein in Laken. Het kasteel en alle andere gebouwen op de site zu... hln.be »

Heeft Open Vld als liberale partij in deze regering voldoende kunnen wegen op het Brusselse regeerakkoord? Parlementslid Carla Dejonghe somde tijde... hln.be »

In Gent starten vanavond de jaarlijkse Gentse Feesten.Onze fotograaf Alexander Dumarey trok gisteravond al door de Arteveldestad om de pre-Feesten-sfeer in beeld te brengen. vrtnws.be »

Jumpingamazone Sarra Van Avermaet is gisteren overleden nadat ze zaterdag een trap van een jong paard in het gezicht kreeg. De jonge vrouw nam toen... hln.be »

baakie

baakie Level 12 zegt:

Heel triest. Maar paarden blijven gevaarlijk beesten vaak moeten ze verplicht van alles doen en ja dan worden ze soms boos. Laat ze lekker in de wei staat en stop met voor de lol op een paard zitten en die beesten het grootste gedeelte in een hokje te zetten van 10 m2. Koeien in de stal kunnen nog meer bewegen.

2 dagen geleden
Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of