Tijdens de eerste zes maanden van 2019 heeft VAB in 38 procent meer dossiers dan in 2018 medische bijstand geboden voor reizen in Azië. Deze trend ... hln.be »

Mensen die na 1 augustus gezichtsbedekkende kleding dragen, zoals een boerka of een nikab, kunnen 150 euro boete krijgen. Dat staat in de vervolgin... parool.nl »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Met een sjaaltje heb ik geen moeite meer, sommigen passen het zo mooi aan aan hun kleding. Een boerka: neen!

2 dagen geleden

Teken zijn geniepige beestjes. Als je jezelf niet regelmatig controleert, kunnen ze behoorlijk wat schade aanrichten. Een Amerikaanse man had een plekje over het hoofd gezien en dat had behoorlijke gevolgen.  Chris Prater was wat aan het tuinieren toen hij last kreeg van zijn oog. Hij dacht dat eerst dat er iets in zijn oog zita.be »

De Amerikaanse President Trump heeft tijdens een rally in Noord Carolina de menigte opgehitst tegen de vier vrouwelijke Democratische Congresleden ... hln.be »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 10 zegt:

Dit gaat verschrikkelijk ver, veel te ver. De reactie vind ik prachtig: You may shoot me with your words, You may cut me with your eyes, You may kill me with your hatefulness, But still, like air, I’ll rise.

2 dagen geleden

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft in totaal 41,5 miljoen euro toegekend aan 166 jonge veelbelovende wetenschap... parool.nl »

Aan de nieuwe mogelijkheden van voice kleeft voor veel mensen een nadeel: worden we niet overgenomen door robots in de toekomst? Daar hoeven we voorlopig nog niet bang voor te zijn.  emerce.nl »

De Partij voor de Dieren leek de laatste tijd te opereren als een geoliede machine, maar schijn bedriegt. Achter de schermen woedde een discussie o... trouw.nl »

In een woonboerderij in Panningen heeft maandagavond een grote brand gewoed. Daarbij viel één gewonde. limburger.nl »

Met zijn 74 lentes is John Fogerty duidelijk de ouderdomsdeken van deze TW Classic. Met zijn rockgroep Creedence Clearwater Revival stond hij zelfs... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of