De meeste dromen zijn bedrog, maar niet allemaal. Een 29-jarige Amerikaanse vrouw droomde dat ze in een hogesnelheidstrein op advies van haar aanst... hln.be »

De Nederlandse honkballers hebben in Duitsland de Europese titel geprolongeerd. De ploeg van bondscoach Evert-Jan ‘t Hoen was in de finale met 5-1 te sterk... limburger.nl »

Gevestigde automakers beconccureren Tesla in de markt voor elektrisch rijden. Tesla blijft ze voor qua actieradius, zo stellen autoexperts. businessinsider.nl »

Dutch-Tech.nl is dé Nederlandse tech blog! Nieuws en artikelen over over Apple, Android, Apps, Computers, Smartphones, Gadgets, Electronica, en eigenlijk alles rondom Tech. dutch-tech.nl »

De Stad Gent heeft een aantal de plaatsen ingericht waar buurtbewoners gratis fruit kunnen plukken. En die waren vanmorgen op post. vrtnws.be »

Dominique Leroy blijft dan toch niet tot eind dit jaar aan het hoofd van Proximus. Volgende vrijdag stopt ze er al mee. Dat is Leroy overeengekomen... demorgen.be »

Techreus Google legt in een zaak in Frankrijk over belastingontduiking bijna 1 miljard euro op tafel. De zaak wordt geschikt voor 500 miljoen euro.... hln.be »

Ze probeerden het terrein binnen te dringen. Volgens de politie hadden ze een drone, camera's en laptops bij zich. vrtnws.be »

De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdag bekendgemaakt dat de hogere importheffingen op Chinese producten, die hij per 1 oktober wilde invoeren, worden opgeschort tot... knack.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of