0
23 Punten

Er is u duizend keer verteld: was uw handen om de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Maar waarom werkt dit zo goed? Het heeft te maken met de manier waarop de zeepmoleculen virussen, zoals het coronavirus, absoluut kunnen vernietigen.

0
7 Punten

Instagram: https://www.instagram.com/peterbuka Facebook: https://www.fb.com/PeterBukaOfficial Spotify: https: //open.spotify.com/art ...

0
8 Punten
Avatar Kapitein__obv

Cokebacca

Videos 3 weken geleden
0
15 Punten
Avatar Towelie

Vliegtuig Snurken

Videos 4 weken geleden
0
14 Punten
0
33 Punten

Alle indrukken, één nemen met de allerbeste in de branche.

0
22 Punten

Dit is de volledige versie van dit nummer zonder video https://youtu.be/5ui08sWf2Gk Bedankt voor je aanmoediging. Ik zal hard blijven studeren.

0
22 Punten

Lijfwacht zijn vereist speciale training en elitevaardigheden. Je zou verschillende soorten klanten tegenkomen, van de beroemdheden op laag niveau tot de smerige megarijke miljardairs. In de video van vandaag tellen we de lijfwachten af ​​die het meeste geld verdienen om extreem belangrijke mensen te beschermen. Wie staat bovenaan onze lijst? Bekijk onze nieuwe ongelooflijke video om erachter te komen.

0
22 Punten

The Simpsons heeft een griezelig vermogen om de toekomst te voorspellen - of we kunnen allemaal kleine momenten en gags draaien en veranderen om het te laten lijken alsof ze dat doen. Hoe dan ook, we hebben gehoord dat de show voorspelde dat Trump president zou worden en dat Disney 20th Century Fox zou kopen. Dus wat nu?! Laten we beginnen met een van de eerste voorspellingen voor 2020 die werkelijkheid werden - de Chiefs van Kansas City wonnen de Super Bowl. Wat zeg je?! Laten we teruggaan naar de aflevering 10 van het seizoen "Zondag, Cruddy Sunday". In het verhaal gaan Homer en de bende naar een Super Bowl in Miami, waar een niet genoemd team in het rood de Super Bowl wint! Flash forward naar de eerste week van februari 2020 en BOOM, daar hebben we het! De sleutel tot deze voorspelling komt in twee vormen - eerst was de trui die de Chiefs droegen voor het spel. Ze hadden gemakkelijk in het wit kunnen zijn, maar hun thuisploegstatus zorgde ervoor dat ze in het rood stonden. In de aflevering "Bart to the Future" hebben we nog een leuk moment waarin Marge en Homer samen genieten van het diner. Maar Marge heeft geen uren besteed aan het bereiden van een perfecte maaltijd. Haar en Homey zuigen gewoon wat buizen in hun mond terwijl ze genieten van VR-eten. Tot nu toe is de helft van deze scène werkelijkheid geworden. Met meer dan dertig seizoenen aan content zijn er dingen die in 2020 uitkomen - waaronder enkele belangrijke sportvoorspellingen, toekomstige technologie en mogelijk een andere presidentiële voorspelling! Nu is het tijd om te voorspellen wat The Simpsons al voorspelde dat dit zeker zal uitkomen! Zinvol? Zeker!

0
20 Punten

Videos 521 stories

Videos picture

Elke minuut wordt er 300 uur aan video geupload naar YouTube. Dat kun je natuurlijk onmogelijk allemaal zelf bekijken. Daarom is er /c/videos.


Samen scheiden we het kaf van het koren, zodat je alleen de beste videofilmpjes hoeft te bekijken.


Sommige video’s zijn interessant of leerrijk, andere zijn gewoon grappig om te bekijken. Bij ons kun je altijd op een verrassende video rekenen.

Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?