Avatar Towelie

Test

5  Punten
Avatar Dhr1Doc
23  Punten
Avatar Maatje

Er is u duizend keer verteld: was uw handen om de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Maar waarom werkt dit zo goed? Het heeft te maken met de manier waarop de zeepmoleculen virussen, zoals het coronavirus, absoluut kunnen vernietigen.

7  Punten
Avatar Raketman

Instagram: https://www.instagram.com/peterbuka Facebook: https://www.fb.com/PeterBukaOfficial Spotify: https: //open.spotify.com/art ...

8  Punten
Avatar Kapitein__obv

Cokebacca

Videos 4 jaar geleden
15  Punten
Avatar Towelie

Vliegtuig Snurken

Videos 4 jaar geleden
14  Punten
Avatar Llama
33  Punten
Avatar Kapitein__obv

Alle indrukken, één nemen met de allerbeste in de branche.

22  Punten
Avatar Towelie

Dit is de volledige versie van dit nummer zonder video https://youtu.be/5ui08sWf2Gk Bedankt voor je aanmoediging. Ik zal hard blijven studeren.

22  Punten
Avatar Maatje

Lijfwacht zijn vereist speciale training en elitevaardigheden. Je zou verschillende soorten klanten tegenkomen, van de beroemdheden op laag niveau tot de smerige megarijke miljardairs. In de video van vandaag tellen we de lijfwachten af ​​die het meeste geld verdienen om extreem belangrijke mensen te beschermen. Wie staat bovenaan onze lijst? Bekijk onze nieuwe ongelooflijke video om erachter te komen.

22  Punten

Videos 521 verhalen

Videos picture

Elke minuut wordt er 300 uur aan video geupload naar YouTube. Dat kun je natuurlijk onmogelijk allemaal zelf bekijken. Daarom is er /c/videos.


Samen scheiden we het kaf van het koren, zodat je alleen de beste videofilmpjes hoeft te bekijken.


Sommige video’s zijn interessant of leerrijk, andere zijn gewoon grappig om te bekijken. Bij ons kun je altijd op een verrassende video rekenen.

Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?