Eten katten ons echt op na onze dood? Het is een verrassend veel voorkomende zorg onder katteneigenaren, maar is er bewijs voor een back-up? WIRED's Wendi Jonassen gaat met kattengedragsspecialist Dr. Mikel Delgado zitten om te bespreken waarom katten in vredesnaam hun overleden eigenaars opeten.

De Colombiaanse drugsbaron, Pablo Escobar, bouwde zichzelf zo'n extravagante gevangenis, mooier en luxer dan de meeste miljarden herenhuizen over de hele wereld. In de video van vandaag nemen we je mee op een virtuele tour door de royale gevangeniscel van de kingpin en we wedden dat je in de reacties zult vragen hoe je daar naartoe kunt worden gestuurd. Deze gevangenis is anders dan alle andere en het is zeker geen plaats voor een crimineel, het is bedoeld voor een koning.

Waarom begint het Amerikaanse systeem voor het kiezen van de president in Iowa? Voordat Amerikanen in november over de volgende president stemmen, moeten beide grote politieke partijen genoegen nemen met een kandidaat. Dat proces wordt het primaire genoemd en in 2020 bestaat het uit 64 verschillende wedstrijden, gehouden op 22 verschillende dagen, gedurende meerdere maanden. En om de een of andere reden begint het allemaal in het Midwesten van Iowa. Hoe kwamen de Amerikaanse politieke partijen tot dit systeem? En is er een betere manier om het te doen?

Van kwallen, kakkerlakken en schorpioenen ... tot wormen, wespen en Tardigrades ... Hier zijn 15 wezens die de Apocalyps kunnen overleven

Hij moet trollen

GoPro Awards-ontvanger Tony Carbajal verbetert zijn acrobatische motorische vaardigheden in 360 met GoPro MAX.

Videos 510 stories

Videos picture

Elke minuut wordt er 300 uur aan video geupload naar YouTube. Dat kun je natuurlijk onmogelijk allemaal zelf bekijken. Daarom is er /c/videos.


Samen scheiden we het kaf van het koren, zodat je alleen de beste videofilmpjes hoeft te bekijken.


Sommige video’s zijn interessant of leerrijk, andere zijn gewoon grappig om te bekijken. Bij ons kun je altijd op een verrassende video rekenen.

Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?