Komt bekend voor

Is jou dit ooit overkomen? Je paraplu draait binnenstebuiten tijdens een storm. Het is zelfs president Trump overkomen. Maar een nieuw bedrijf beweert de meest onverwoestbare paraplu ter wereld te hebben gebouwd. Het heet de Davek en kost maar liefst $ 350.

Derek Cozens, oprichter van 'FlowSignals' kwam de Den binnen en zocht £ 50.000 aan investeringen in ruil voor een aandelenbelang van 10% in zijn bedrijf dat LED-verlichting op stopborden wil plaatsen - omdat Derek echt gelooft dat stopborden meestal ongezien blijven.

Test

Kijk naar die vlaggen, 4 jaar voor WO II Enge tijden om te leven

We kunnen niet zonder, maar hoe vaak stoppen we om na te denken over hoe onze hersenen echt werken? In deze lezing deelt Dr. Catharine G. Young, een getrainde neurowetenschapper, waarom we gevoelig zijn voor misvattingen en verkeerde informatie. Ze biedt drie eenvoudige hulpmiddelen die iedereen vandaag kan gebruiken!

Wat zijn deze films, hoeveel geld hebben ze verdiend, en hoe hebben ze zoveel controverse veroorzaakt? Hier zijn de meest succesvolle controversiële films aller tijden.

Avatar Dollie82

Naadloze animaties

Videos 6 dagen geleden

Mijn focus lag op keyframe-animatie om de ingewikkelde bewegingen van een hand na te bootsen. Een laag simulatie toevoegen Ik experimenteerde met verschillende stoffen om momenten van nieuwsgierigheid en speelsheid te creëren.

Man heeft de schattigste band met een kale kleine kaketoe. Deze vrouw smeekte haar man om een ​​kaketoe te redden - en hij werd geobsedeerd 😍

Videos 475 stories

Videos picture

Elke minuut wordt er 300 uur aan video geupload naar YouTube. Dat kun je natuurlijk onmogelijk allemaal zelf bekijken. Daarom is er /c/videos.

Samen scheiden we het kaf van het koren, zodat je alleen de beste videofilmpjes hoeft te bekijken.

Sommige video’s zijn interessant of leerrijk, andere zijn gewoon grappig om te bekijken. Bij ons kun je altijd op een verrassende video rekenen.

Opgericht door: Raketman
2 jaar geleden
Verhaal