In Bree heeft een 18-jarige man uit Oudsbergen een tractor gestolen. De politie kon de jongeman na een korte rit inrekenen. Achteraf bleek dat de jeugdige kleptomaan onder invloed was van drank en drugs.  nl.metrotime.be »

armalar64

armalar64 Level 12 zegt:

Tja, ieder zijn interesses toch

3 uur geleden

De elfjarige Seth Parker uit Utah heeft de politie op zijn dak gekregen voor wat een geniale marketingtruc blijkt. hln.be »

In Rome is een man gekleed in oude Romeinse klederdracht in de iconische Trevifontein gesprongen. Enkele agenten konden de amokmaker arresteren. De burgemeester van Rome meldt alvast dat hij een gepeperde boete kan verwachten. nl.metrotime.be »

In Rome is een man -gekleed in oude Romeinse klederdracht- in de iconische Trevifontein gesprongen. De politie pakte de ordeverstoorder op. Hij kan... hln.be »

Wil jij graag 5.000 pond (5.500 euro) verdienen door alleen maar frietjes en pasta te eten? Dat kan, want een multivitaminemerk is op zoek naar drie personen die graag een centje willen bijverdienen en de vitamines willen uitproberen. Het merk Feel zal je 5.000 pond betalen als je een maand lang elke dag één multivitamine zita.be »

Moet jij ook te vaak rondrijden voor je kinderen? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Via de nieuwe Parent Taxi-app ruil je ondankbare gratis taxiritjes voor huishoudelijke taakjes. nl.metrotime.be »

Zondag deelt Jupiler naar aanleiding van International Ice Cream Day de hele namiddag gratis ijsjes uit op het terras van café La Madeleine, in de ... hln.be »

 Een jaloerse echtgenoot in de Amerikaanse staat Florida heeft, dreigend met een pistool, de schaar in de penis van zijn vrouws minnaar gezet. Also... hln.be »

In Groot-Brittannië is een opmerkelijke vacature opgedoken. Een koppel is er op zoek naar een ‘festival nanny’ die hen kan bijstaan wanneer ze naar festivals gaan met hun drie kinderen. Zo hoopt het echtpaar dat het zonder kinderen van de muziek kan genieten. nl.metrotime.be »

Een Amerikaanse overheidsambtenaar heeft op vraag van de gouverneur van Iowa zijn ontslag ingediend wellicht vanwege een e-mail die hij naar 4.300 werknemers van het Ministerie van Sociale Diensten had gestuurd. De e-mail bevatte een ‘inspirational quot’ van rapper Tupac Shakur. "Irritant", vonden velen. nl.metrotime.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of