Wanneer gaan de scholen weer open? Wanneer kunnen we weer het vliegtuig nemen? En zal Tomorrowland afgeschaft worden? Het zijn allemaal vragen die door onze hoofden spoken, en gokkantoren in Groot-Brittannië maken daar handig gebruik van. Normaal gezien is sport een grote bron van inkomsten voor gokkantoren, maar nu dat helemaal stilligt, moeten de uitbaters The post BIZAR. In gokkantoren kan je nu ook wedden op de coronamaatregelen appeared first on Zita.

zita.be
0
7 Punten

Natalia is zaterdag bevallen van een dochtertje, dat heeft de zangeres zondag zelf bekendgemaakt op haar Instagram-pagina. Het meisje kreeg de naam Bobbi-Loua.

standaard.be
0
6 Punten

Komt een man bij de dokter: https://youtube.com/channel/UCNKnUqf7Fstf8PcjCI0Sxrw

0
12 Punten

De scholen in de Amerikaanse staat Florida zijn vanwege het coronavirus tot nader order gesloten. Kinderen volgen les vanop afstand en gebruiken...

hln.be
0
9 Punten

Het is een hoogdag voor mensen die van pizza én Bicky Burgers houden (en zo zijn er veel). Voortaan kan je bij de pizzaketen Domino’s smullen van een Bicky-pizza. Ons land is het eerste ter wereld waar de creatie gelanceerd wordt. Dromen komen soms echt uit. Dat bewijst de nieuwste creatie van Domino’s: de Bicky-pizza. […] Het bericht Wereldwijde primeur: pizzaketen lanceert Bicky-pizza in België verscheen eerst op Metro.

nl.metrotime.be
0
13 Punten

Een Indiaas koppel heeft hun tweeling Covid en Corona genoemd. De baby’s werden geboren tijdens de lockdown als gevolg van het coronavirus. Preeti Verma beviel op 27 maart in Chhattisgarh van een tweeling, een jongetje en een meisje. Zij en haar vriend kozen ervoor om hen Covid (jongetje) en Corona (meisje) te noemen. De 27-jarige The post Koppel geeft pasgeboren tweeling wel heel toepasselijke namen appeared first on Zita.

zita.be
0
3 Punten
Avatar Sophie1

IC

Offbeat 2 dagen geleden

In de locatie VUmc aan de De Boelelaan in Amsterdam liggen op dit moment ruim dertig coranapatiënten op de Intensive Care. Vanuit alle afdelingen wordt er bi...

0
16 Punten

Suske & Wiske vieren hun 75e verjaardag, maar door de huidige omstandigheden valt er niet veel te vieren.

0
7 Punten

Top 10 Meest Uniekste Kinderen ter Wereld met zeldzame & Unieke Kenmerken! Abonneer hier op TopNL: https://goo.gl/mSYxaw TopNL upload 2 tot 3 keer per week e...

0
16 Punten
0
8 Punten

Offbeat 4.739 stories

Offbeat picture

Soms lees of hoor je iets waarbij je denkt: “Wat is dát nou?” En soms heb je een berichtje wat je nergens anders kwijt kan. Dergelijke berichten vinden hier hun thuis.


Voor ongewone, verwarrende en bizarre nieuwtjes is /c/offbeat.


Maar denk niet dat je hier onzinberichten vindt, want daar zijn we bij Leesmee fel op tegen. Bizar is leuk, maar het moet wél waar zijn!

Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?