Een ontslag is nooit makkelijk, vraag dat maar aan Joshua Jack. De Nieuw-Zeelandse reclameman kreeg per e-mail een uitnodiging voor een gesprek met... hln.be »

De New Yorkse rechter Robert Cicale (50) heeft voor de rechtbank in New York bekend diverse malen te hebben ingebroken in het huis van de buren. De... hln.be »

Heb jij je weleens afgevraagd of dieren kunnen spreken? Het antwoord is ja, en niet alleen onder soortgenoten. Uit een nieuwe studie blijkt immers dat eekhoorns vaak vogels... zita.be »

Het zou zomaar kunnen dat de basketballers van Miami Heat binnenkort hun thuiswedstrijden spelen in een stadion dat de naam draagt van een producen... hln.be »

Twee vloggende Nederlanders zijn aangehouden in Nye County in de Verenigde Staten. De twintigers probeerden de beveiligde Area 51 binnen te komen. Het duo riskeert een celstraf van... zita.be »

Een Oostenrijkse man heeft 88 levende reptielen, waaronder 43 giftige slangen, uit de Filipijnen proberen te smokkelen in een koffer. Hij werd donderdag op de luchthaven van Wenen... zita.be »

Het stoffelijk overschot van een Amerikaanse man die vermist is sinds 1997 werd onlangs gevonden dankzij satellietbeelden van Google Earth. Een landmeter spotte op de beelden een... nl.metrotime.be »

De Australische politie kon de hand leggen op maar liefst 1 miljard dollar aan meth, coke en ecstacy. Drugssmokkelaars waren met hun jacht vastgelo... hln.be »

De lokale politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad (LRH) heeft een opmerkelijke oproep binnengekregen over een naaktloper in het centrum van Hasselt. nl.metrotime.be »

Als iets niet lukt, moet je gewoon opgeven. Maar dat is buiten de Britse familie Brett gerekend. Het gezin droomde al lang van een dochter, maar moest daarvoor eerst tien zonen... nl.metrotime.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of