Avatar Raketman

SpaceX Exploration Technologies is het bedrijf van Elon Musk. Hij probeert de kosten van ruimtetransport te verlagen om op een dag een kolonie op Mars te bouwen.

4  Punten
Avatar JanD

Het apparaat is sinds 2018 in gebruik. De Megavac-katheter wordt in de buurt van het bloedstolsel ingebracht. De trechterpunt zet vervolgens uit om het vat af te dichten. De trombowire schiet door het bloedstolsel en zet uit. Zuig uit de Megavac wordt toegepast als de draad zich terugtrekt

21  Punten
Avatar Chinchilla1979

Uitvinden suggereert dat gedrag aangeboren is bij hondensoorten❤️

0  Punten
Avatar Chinchilla1979

Pretpark De Efteling is door de coronacrisis al weken dicht, terwijl Nederlander Pascal en z’n vrienden nu net overschot van tijd hebben. Dan maar...

hln.be
10  Punten
Avatar Kylescousin

Wanneer gaan de scholen weer open? Wanneer kunnen we weer het vliegtuig nemen? En zal Tomorrowland afgeschaft worden? Het zijn allemaal vragen die door onze hoofden spoken, en gokkantoren in Groot-Brittannië maken daar handig gebruik van. Normaal gezien is sport een grote bron van inkomsten voor gokkantoren, maar nu dat helemaal stilligt, moeten de uitbaters The post BIZAR. In gokkantoren kan je nu ook wedden op de coronamaatregelen appeared first on Zita.

zita.be
15  Punten
Avatar Scarlett

Natalia is zaterdag bevallen van een dochtertje, dat heeft de zangeres zondag zelf bekendgemaakt op haar Instagram-pagina. Het meisje kreeg de naam Bobbi-Loua.

standaard.be
10  Punten
Avatar M0nster84

Komt een man bij de dokter: https://youtube.com/channel/UCNKnUqf7Fstf8PcjCI0Sxrw

17  Punten
Avatar Meneerbrandweer

De scholen in de Amerikaanse staat Florida zijn vanwege het coronavirus tot nader order gesloten. Kinderen volgen les vanop afstand en gebruiken...

hln.be
10  Punten
Avatar Loneruitboom

Het is een hoogdag voor mensen die van pizza én Bicky Burgers houden (en zo zijn er veel). Voortaan kan je bij de pizzaketen Domino’s smullen van een Bicky-pizza. Ons land is het eerste ter wereld waar de creatie gelanceerd wordt. Dromen komen soms echt uit. Dat bewijst de nieuwste creatie van Domino’s: de Bicky-pizza. […] Het bericht Wereldwijde primeur: pizzaketen lanceert Bicky-pizza in België verscheen eerst op Metro.

nl.metrotime.be
13  Punten
Avatar Dennis

Een Indiaas koppel heeft hun tweeling Covid en Corona genoemd. De baby’s werden geboren tijdens de lockdown als gevolg van het coronavirus. Preeti Verma beviel op 27 maart in Chhattisgarh van een tweeling, een jongetje en een meisje. Zij en haar vriend kozen ervoor om hen Covid (jongetje) en Corona (meisje) te noemen. De 27-jarige The post Koppel geeft pasgeboren tweeling wel heel toepasselijke namen appeared first on Zita.

zita.be
3  Punten

Offbeat 4740 verhalen

Offbeat picture

Soms lees of hoor je iets waarbij je denkt: “Wat is dát nou?” En soms heb je een berichtje wat je nergens anders kwijt kan. Dergelijke berichten vinden hier hun thuis.


Voor ongewone, verwarrende en bizarre nieuwtjes is /c/offbeat.


Maar denk niet dat je hier onzinberichten vindt, want daar zijn we bij Leesmee fel op tegen. Bizar is leuk, maar het moet wél waar zijn!

Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?