marleen

  marleen Level 13 Veteran Zegt:

  Weer een verbod! Eens stevig vloeken kan toch deugd doen: - als je onder zware stress staat bv op je werk - als iets niet lukt bv een dop van een fles doen - als je een extra inspanning moet leveren bv een zware doos opheffen - als je je flink pijn doet bv een zwaar voorwerp valt op je tenen - als je je emoties te lang opgekropt hebt en een besluit neemt bv en nu is het ... gedaan Zo kan ik nog een tijdje doorgaan, vloeken moet toch kunnen, een ander uitschelden niet.

  2 maanden geleden

  Verd*mme: weer een vloekverbod


  marleen

  marleen Level 13 Veteran Zegt:

  Octopussen hebben zowel een kortetermijn geheugen als een langetermijngeheugen en zijn daardoor intelligente wezens. Ze amuseren zich graag, zijn speels, ook als ze in een aquqrium zitten spelen ze graag met de voorwerpen die zich erin bevinden

  2 maanden geleden

  Octopus heeft plezier met een ballon


  marleen

  marleen Level 13 Veteran Zegt:

  Wil jij hem in de buurt? In jouw huis dat je verhuurd? Mijn maag keert zich om als ik er nog maar aan denk. Hij is zou minder narcistisch zijn en MINDER kenmerken van een psychopaat vertonen. Joepie. Als er geen doodstraf meer is, zet hem dan op een eilandje van een paar vierkante meter. Hij heeft nog steeds niet willen antwoorden op de vragen van de ouders van de slachtoffers, dat zegt toch genoeg! Hij krijgt een werkloosheidsuitkering waar wij als maatschappij allemaal aan bijdragen, daar kan hij een studiootje van huren.

  2 maanden geleden

  Makelaars helpen Lelièvre zoeken naar studio