marleen
  marleen Level 11 zegt:

  Het is toch zeer confronterend als je op je 23ste bv al kale plekken begint te krijgen en voor je dertigste al met een kale kop rondloopt. Veel mannen worden er onzeker van. Anderen laten hun hoofd gewoon kaalscheren omdat ze dat stoer, mannelijk vinden. Als je last hebt van je kaal wordend hoofd en je hebt de mogelijkheid om er iets aan te laten doen, waarom niet dan? Rotte voortanden, slecht zien (laseren), etc hoef je ook niet meer te aanvaarden.

  17 uur geleden

  Transplantatie? Antonio Banderas heeft ineens een pak meer haar


  marleen
  marleen Level 11 zegt:

  Wat een positieve evolutie die haartransplantatie. Iedere man die lijdt onder het verlies van zijn haar moet de kans krijgen om ze te laten bijwerken. Net zoals er nu tandimplantaten zijn, zodat niemand nog levenslang met van die lelijke rotte tanden moet rondlopen, zo hoeft een man (als hij er last van heeft tenminste) niet met een kale kop door het leven te gaan. Alleen mogen de prijzen hiervoor wat omlaag.

  1 dag geleden

  Transplantatie? Antonio Banderas heeft ineens een pak meer haar


  marleen
  marleen Level 11 zegt:

  De traditionele vuistregel voor gezonde financiën is dat uw kredietaflossing maximaal een derde van uw gezinsinkomen mag bedragen. Dit heilige principe staat echter al jaren onder druk. 100 % lenen is (in België)nog steeds mogelijk, maar kost natuurlijk meer. Hoe ver u met uw maandaflossing kunt gaan, hangt af van uw vaste inkomen. Banken kijken daarvoor niet alleen naar het loon, maar soms ook naar alternatieve inkomsten, zoals een bedrijfswagen met tankkaart of maaltijdcheques. Een vast benoemde ambtenaar krijgt eerder een lening want hij heeft nu eenmaal meer inkomenszekerheid dan een interim-arbeider. Kinderbijslag wordt dan weer niet meegeteld. Zo zijn er tal van mogelijkheden die zeker de moeite waard zijn om banken met elkaar te vergelijken. Als algemene richtlijn geldt een minimum leefgeld van 970 euro per maand voor een alleenstaande en 1.200 euro voor koppels. Bekijk uw aflossingscapaciteit altijd in het licht van uw persoonlijke levensstandaard en toekomstplannen zodat u niet op de grens van de armoede belandt.’

  1 dag geleden

  Nieuwe crash op de huizenmarkt? Zo kwetsbaar ben je met een hoge hypotheek