Het huwelijk van de volstrekt vreemde koppels in ‘Blind Getrouwd’ kunnen we nog volgen in de huidige reeks van het programma, maar de makers denken...

hln.be
0
4 Punten

Met een enthousiasme en gezonde naïviteit waar ik jaloers op ben, drinkt ze haar koffie en vertelt ze voluit. Ze heet Josefien Deloof, is amper 20 en staat aan het begin van een – zonder twijfel – schitterende muziekcarrière. Onder Josephine, haar artiestennaam, staat ze deze zomer op heel wat festivalaffiches. Ze vindt het “de max”, […] Het bericht Het gaat hard voor zangeres Josephine: “Ik ben niet zoals de rest” verscheen eerst op De Zondag.

dezondag.be
0
15 Punten

Een Amerikaanse vrouw heeft in het huis van haar moeder een opmerkelijke vondst gedaan. Tijdens een grondige schoonmaakbeurt vond ze in de bureauruimte een boek dat haar moeder 74 jaar geleden uit de bib meegenomen had. De vrouw besloot om het boek na al die jaren maar eens terug te brengen. De bibliothecaris van de […] Het bericht BIZAR. Vrouw brengt boek na 74 jaar terug naar bib verscheen eerst op Metro.

nl.metrotime.be
0
21 Punten

De Dutch Startup Association (DSA) stuurt een brandbrief naar minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De belangenvereniging voor startups en scale-ups schrijft dat deze groep startende bedrijven geen beroep kan doen op de opgestelde Noodfonds...

computable.nl
0
14 Punten

Met de actie #origamiforlife wil designer Charles Kaisin samen met KANAL-centre Pompidou zo veel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. Voor elk ingestuurd vogeltje gaat er 5 euro naar de inrichting van Covid 19-units in het Brusselse Erasmus Ziekenhuis. Bedoeling is om alle origami-figuurtjes uiteindelijk te verenigen in een symbolisch kunstwerk dat via sociale media tentoongesteld zal worden.

demorgen.be
0
13 Punten
E-mail badge Premium badge Beta badge

Studentje123

Aspirant rank badge  Aspirant
Lvl 21
2 jaar
EXPERIENCE
399
30.879
AWARDS
Bronze award 0
Silver award 0
Gold award 0
Platinum award 0
Diamond award 0