Na een serie onbetrouwbare auto’s besloot Bas Kikkert het eens over een andere boeg te gooien. Hij ging op zoek naar een exemplaar dat het ook eens bleef doe...

Aan het Spinetplein, de Spinetlaan en Tubastraat in Maastricht zijn 63 galerijwoningen opgeknapt. limburger.nl »

Basisscholen met een lerarentekort mogen ouders voor de klas zetten, het aantal lesuren verminderen en een deel van de tijd vullen met online lesse... parool.nl »

Door een bug kan iedere vinger je Samsung Galaxy S10 ontgrendelen als je bepaalde screenprotectors gebruikt van derden. Samsung werkt aan een fix. want.nl »

Zo’n 130 feestgangers hebben zich tijdens een show van Martin Garrix in Amstersam bij de EHBO gemeld omdat ze last hadden van pepperspray. Volgens ... hln.be »

Vanwege problemen met de versnellingsbak, waardoor het achterwiel tijdens het rijden kan blokkeren, roept BMW wereldwijd ruim 22.000 van haar... motoplus.nl »

Het is nog een groot raadsel wat er precies aan de hand is met het gezin dat de politie ontdekte in een boerderij in Drenthe. Het gaat om een vader en zijn 5...

Het gaat goed met ‘Joker’. De DC-film over de bekende, gelijknamige superschurk breekt record na record in de Verenigde Staten en er wordt zelfs al... hln.be »

Vul hier het formulier in: https://forms.gle/5nzWWYvV3ssrb5398 Klik hier om gratis te abonneren: http://bit.ly/AbonneerDylanHaegens WEBSHOP: http://www.dylan...

Ruim 17.200 migranten kwamen in september illegaal de EU binnen, een stijging van 14 procent vergeleken met een maand eerder.  parool.nl »