De clipper Stad Amsterdam vaart over een jaar uit voor een wereldreis om aandacht te vragen voor de 17 ‘duurzame ontwikkelings­doelstellingen’. Maa... parool.nl »

Een 34-jarige man is veroordeeld tot dertig maanden gevangenisstraf. Hij pleegde in februari een overval op een juwelier in de P.C. Hooftstraat.  parool.nl »

Team Ineos oogt niet onoverwinnelijk. Er zijn nieuwe uitdagers, helemaal nu Geraint Thomas moest lossen op weg naar de top van de Tourmalet. trouw.nl »

De politie heeft twee mannen aangehouden nadat ze op het Centraal Station treinbagage hadden gestolen. Een van de verdachten werd herkend toen hij ... parool.nl »

Een opsteker voor justitie in de zaak-Thijs H.: er is nieuw DNA-bewijs gevonden dat de verdachte aan drie moorden linkt, zo melden bronnen rond het... parool.nl »

Dagen niet douchen, met z’n allen in een kleine tent en je behoeften doen op een dixi. Hoe fijn en feestelijk een festival ook mag zijn, heel schoon voel je je na drie dagen festivallen meestal niet. De Universiteit Utrecht gaat dit weekend op de Zwarte Cross onderzoeken hoe vies festival-handen nu écht zijn. rtlnieuws.nl »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Ze zien er daar ook niet ziek uit. Blijkbaar maakt het vuil gelukkig :)

6 uur geleden

Bij zwembad De Fakkel in Ridderkerk heeft de politie een spandoek verwijderd met de tekst ‘Door islamvertier geen zwemplezier’. parool.nl »

Drie jonge gasten hebben vrijdag een fiets gejat van een 7-jarig jongetje nabij het Weigeliapark in Zoetermeer. nieuwson.nl »

Een automobilist in Amsterdam heeft een boete gekregen, omdat hij met een zwaailicht op zijn dak door de Coentunnel reed. Dat mag niet, maar de politie ziet het vaker gebeuren. Dat is gevaarlijk. rtlnieuws.nl »

Hotelketen Conscious Hotels heeft het plan om per gast die komt overnachten een boom te planten. Zo zou een heus ‘toeristenbos’ moeten ontstaan. ‘B... parool.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of