Avatar Frank

Na de bizarre piek van gisteren zijn we vandaag gelukkig niet weer boven de 200 nieuwe doden geschoten. Wel zijn er weer meer dan 300 nieuwe mensen opgenomen (geweest). Wel blijft het aantal geteste besmettingen opvallend laag, het RIVM zet nu in op meer testen maar we zien er nog niet heel veel van.  Sinds …

dagelijksestandaard.nl
35  Punten
Avatar Prinses

Coronaspugers, - hoesters en dreigers krijgen gemiddeld 56 dagen cel, waarvan soms een deel voorwaardelijk. Dat meldt de rechtspraak zelf. Inmiddels zijn er twintig die zich schuldig hebben gemaakt aan deze ‘nieuwe vorm van misdaad’ voor de rechter gesleept.

ad.nl
17  Punten
Avatar Point__less

Groepen jongeren bleven de afgelopen tijd rondhangen op het plein in West.

parool.nl
18  Punten
Avatar 1grotesque

Nu de luchtvaart totaal ineen is gestort, is het de vraag hoe de sector straks weer opkrabbelt.

trouw.nl
9  Punten
Avatar Plop

De stroom aan nieuwsberichten over het coronavirus is amper bij te benen. In dit artikel brengen we het belangrijkste nieuws van vandaag in een kort overzicht.

ad.nl
13  Punten
Avatar Mira484

De regering smijt in de coronacrisis met miljarden, maar toch vallen er ondernemers tussen wal en schip. Vooral in de loonkostenregeling en de bijstand voor zelfstandigen zitten nog de nodige pijnpunten. De druk op het kabinet wordt flink opgevoerd om over het hart te strijken en nóg royaler te zijn.

ad.nl
6  Punten
Avatar maximumus_dominus

Het aantal coronabesmettingen in Nederland is inmiddels opgelopen tot bijna 20 duizend, met meer dan tweeduizend doden, meldde het RIVM op dinsdag.

nieuwson.nl
10  Punten
Avatar Phobos92

De Tweede Kamer is het gegoochel met cijfers over burgerdoden bij een Nederlandse aanval in Irak beu en wil een tijdlijn zien. Zo hoopt zij precies na te gaan wanneer minister Ank Bijleveld van Defensie wat wist en in hoeverre zij de Kamer – al dan niet bewust – verkeerd heeft geïnformeerd.

parool.nl
14  Punten
Avatar Yak

Nederland meldt opnieuw een afvlakkend aantal ziekenhuisopnames voor het coronavirus, meldde het RIVM maandag in haar laatste update.

nieuwson.nl
13  Punten
Avatar Yak

Mook en Middelaar heeft maandagochtend mensen weggestuurd bij het inhijsen van de brugliggers van de fietsbrug Cuijk-Mook.

1limburg.nl
10  Punten

Nieuws Nederland 7800 verhalen

Nieuws Nederland picture

Het is een klein landje, maar er gebeurt best veel in Nederland. Hier vind je (en plaats je) alle nieuwtjes uit het kleine kikkerlandje. Samen selecteren we het meest betrouwbare nieuws, filteren we de feiten en ontdoen we ons van het geschreeuw en geblaat.

Verhaal
Opgericht door: Raketman
6 jaar geleden - 30 volgers