De gemeente Amsterdam ziet het huidige wetsvoorstel over de uitrol van 5G-internet niet zitten. Wethouder Touria Meliani wil dat de belangen van ge... parool.nl »

Een heleboel mensen in Gent zagen zaterdagavond een helder wit schijnend object in de lucht dat na enige tijd uit elkaar spatte. Veel mensen filmden het verschijnsel. Het leidde... rtlnieuws.nl »

Dit weekend vond het NK Skateboarden plaats. Skateboarden is tijdens de Olympische Spelen van 2020 een officiële sport, maar ook in Nederland heeft het skaten een vlucht genomen.... rtlnieuws.nl »

Farmaceut Purdue Pharma, die verantwoordelijk wordt gehouden voor het aanwakkeren van de opiatencrisis in de VS, heeft faillissementsbescherming aa... trouw.nl »

Het grondpersoneel van KLM legt woensdag voor de derde keer in twee weken het werk neer. Reden daarvoor is de onvrede over de vastgelopen cao-onder... parool.nl »

Een directie die luistert, dát willen de postbezorgers van PostNL. Ze eisen daarom niet alleen hogere lonen, maar ook meer begrip voor de verzwarin... trouw.nl »

Aangezien de woningprijzen in Nederland anno 2019 door het dak gaan, raken Duitse en Belgische koophuizen ook bij Nederlanders steeds meer in trek. Ook Wendy Stolp maakt binnenkort... rtlnieuws.nl »

Jerry

Jerry Level 13 Veteraan Zegt:

Dat is toch niet bepaald nieuw? Nederlanders gaan al decennia de grens over omdat de huizenprijzen hier te hoog liggen. Ook richting Duitsland. In veel gevallen komt dat trouwens vooral doordat de grondprijzen lager liggen. Als je kijkt naar Duitsland, vlak over de grens, dan is het verschil volledig te verklaren door de grondprijs.

19 uur geleden

Vier mensen zijn gewond geraakt bij een incident in Leende waarbij een 21-jarige man, tijdens een cross inreed op het publiek. De reden voor deze incident was een ruzie om het... nieuwson.nl »

Jerry

Jerry Level 13 Veteraan Zegt:

OK, dus je hebt ruzie met Piet over een paar euro en gaat daarom Marieke, Mark en Mohammed aanrijden? Logisch...

19 uur geleden

De Tunesiërs sturen twee buitenstaanders door naar de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in hun land. trouw.nl »

Na de ernstige gezondheidsproblemen vanwege elektrische sigaretten in de Verenigde Staten zijn er ook kwalen naar voren gekomen in Nederland. nieuwson.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of