De twee duikers die sinds zondagnamiddag vermist zijn na een duik in de Noordzee, komen uit Torhout. Het gaat om Kurt Huberecht, een bekende goochelaar, en... hbvl.be »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 11 Aspirant Zegt:

Die ken ik niet, ga ik eens kijken! Last breath gezien? Ook zo'n bizarre duikfilm/docu

23 uur geleden

Het Literatuurmuseum lanceert een online tentoonstelling gewijd aan H. Marsman. Deze dichter kennen we vooral dankzij de strofe: "Denkend aan Holland...." lekkerlezen.net »

Het is nog niet zeker dat Weertenaren verplicht kunnen worden hun hemelwater af te koppelen van het riool. limburger.nl »

Honderden mensen zijn hun huis moeten ontvluchten in de Australische deelstaat Queensland door de aanhoudende bosbranden. Al vijf dagen woeden er branden i... gva.be »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 11 Aspirant Zegt:

Volgens mij is de hele wereld aan het afbranden

1 week geleden

Fossil Group lanceert voor Diesel en Armani twee nieuwe smartwatches. Extra opslag, Google Assistant en een verbeterde batterijduur zorgen voor stevige concurrentie in de... techpulse.be »

Als je een boek leest, lijkt het soms alsof het verhaal tot leven komt, ook al is het fictie. Een Amerikaanse school weet dat allemaal niet zo zeker meer als het op Harry Potter... nl.metrotime.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of