Thomas De Gendt (Lotto Soudal) heeft zaterdag de achtste etappe in de Ronde van Frankrijk gewonnen. Dat gebeurde na een indrukwekkende solo. sportmagazine.knack.be »

De prettig gestoorde muzikant achter het YouTube-kanaal Look Mum No Computer bouwt al meer dan een jaar aan zijn Game Boy Megamachine. freshgadgets.nl »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: //www.youtube.com/embed/nqA1yMD2yws?wmode=transparent&fs=1&hl=en&showinfo=0&iv_load_policy=3&showsearch=0&rel=0&theme=light

2 dagen geleden

Omdat het waterpeil van de Lesse, Ourthe en Semois veel te laag is, heeft het Waalse Gewest een verbod afgekondigd. vrtnws.be »

Het stockholmsyndroom ken je waarschijnlijk wel. Maar wist je dat er nog meer syndromen zijn die vernoemd zijn naar plaatsen? quest.nl »

Leentje Verhalle, de echtgenote van Kris Van Dijck, heeft in een reactie aan VTM Nieuws gezegd dat ze klacht willen indienen tegen P-Magazine. Het ... hln.be »

Er bestaan heel wat fabeltjes over mosselen, maar wat is daar nu net van aan? Deze 7 fabels hebben we alvast voor jou ontkracht. libelle.be »

De Haagse voortvluchtige huisjesmelker Harry Oemrawsingh staat sinds vanavond op de nationale opsporingslijst. Met volledige naam en foto prijkt hij nu naast moordenaars, verkrachters en maffiabazen. Hij heeft bij elkaar nog een straf van bijna acht jaar tegoed. nieuwson.nl »

'Vlamingen en Franstaligen moeten beslissen wat zij nog samen willen beheren', zei Vlaams minister-president Liesbeth Homans tijdens haar 11 julitoespraak. knack.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of