Zelfs vanuit het ziekenhuis heeft Wout van Aert zich nuttig gemaakt voor Jumbo-Visma. De Belgische wielrenner hield ploegleider Grischa Niermann in de auto... limburger.nl »

John Isner (ATP-15) heeft zich zaterdag voor de vierde keer voor de finale van het ATP-toernooi van Newport (583.585 dollar) geplaatst. De vorige drie keer... hbvl.be »

De kosten die de voormalige Franse minister van Milieu François de Rugy heeft gemaakt voor de renovatie van zijn ambtswoning, waren niet buitensporig hoog. Dat staat in een rapport van de inspectie, bericht de Franse krant Le Parisien. De Rugy stapte vorige week op nadat hij al dagen onder vuur lag voor zijn uitgavenpatroon. De … nl.metrotime.be »

Het Belgische Arbitragehof voor de Sport sprak deze week KV Mechelen niet vrij van matchfixing, maar degradatie was volgens de bondsreglementen niet mogelijk: Malinwa was eersteklasser. De Brusselse rechtbank in eerste aanleg besliste vrijdag na een verzoekschrift van Beerschot dan wel dat de uitspraak van het BAS niet definitief kan zijn, voorlopig opent bekerwinnaar KV … dezondag.be »

Opvallend: met een blauwe armband en een fluitje rond de nek daalden de Tourrenners na afloop van de veertiende etappe vanop de top van de Tourmale... hln.be »

Dries Koekelkoren en Tom van Walle zijn er vrijdag in geslaagd de groepsfase te overleven op het viersterrentoernooi beachvolleybal in het Portugese Espinho (World Tour). Onze landgenoten verloren eerst met 2-1 (17-21, 21-18 en 15-8) van de Brazilianen Alison/Alvaro Filho, om nadien met 2-0 (21-13 en 21-13) te winnen van de Nederlanders Ruben Penninga en … nl.metrotime.be »

Met de veertiende etappe van Tarbes naar de top van de Tourmalet moeten de klassementrenners aan de bak. limburger.nl »

Sander Gille en Joran Vliegen hebben zich vandaag voor het eerst in hun loopbaan geplaatst voor de dubbelfinale van een ATP-toernooi. In het Zweedse Bastad (gravel/524.340 euro) versloeg het Limburgse duo in hun halve finale de Tsjechisch-Nederlandse tandem Roman Jebavy/Matwe Middelkoop, het eerste reekshoofd, na één uur en dertien minuten tennis in een supertiebreak (4-6, … nl.metrotime.be »

Harm van Veldhoven zal niet meer terugkeren bij Roda JC. De algemeen en technisch directeur, die nu ruim een maand ziek thuis zit, gaat met de club in gesp... limburger.nl »

De Pro League heeft officieel bevestigd dat de Jupiler Pro League op 26 juli van start kan gaan. Het derdenverzet dat de Pro League instelde zal door de burgerlijke rechtbank behandeld worden op 2 oktober, maar deze “zal zich enkel buigen over de ontvankelijkheid en de grond van de zaak van het eenzijdige verzoekschrift van … nl.metrotime.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of