De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag twee keer een boete van 4.000 euro opgelegd aan Standard wegens wangedrag van Luikse supporters op Sclessin tegen Antwerp. Die gooiden op de Bosuil onder meer een aansteker naar Didier Lamkel Zé en staken pyrotechnisch materiaal af.

hbvl.be
0
9 Punten
Avatar Plop

UEFA

Sport 1 dag geleden

UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin heeft gezegd dat landen hoe dan ook een kampioen moeten aanduiden, ook als er dit seizoen niet meer gespeeld kan worden door de coronacrisis. “Ik zie bijvoorbeeld geen enkele manier waarop Liverpool dit seizoen niet zou kunnen eindigen zonder titel.” Een blanco seizoen is dus geen optie voor de Europese voetbalbond.

standaard.be
0
9 Punten

De Servische oud-coach Radomir Antic is na een lange en slepende ziekte op 71-jarige leeftijd overleden, zo maakte zijn ex-club Atlético Madrid maandag bekend.

standaard.be
0
15 Punten

dezondag.be
0
15 Punten

In het Limburgse Bokrijk kon je door het water fietsen, sinds juni is er ‘Fietsen door de Bomen’ in Hechtel-Eksel. In de herfstvakantie telde... The post ‘Fietsen door de bomen’ groot succes appeared first on Velofans.be.

velofans.be
0
11 Punten

Na Waasland-Beveren en Cercle Brugge zet ook Standard (een deel van) zijn spelers op technische werkloosheid. Zowel uit politieke hoek als bij spelersvakbond Sporta klinkt kritiek. “Dit lijkt meer op een pestmaatregel voor sommige spelers dan op een correct gebruik van tijdelijke werkloosheid wegens corona”, zegt Stijn Boeykens namens Sporta.

hbvl.be
0
9 Punten

Voor zondag stond de 104e editie van de Ronde van Vlaanderen op het programma, maar die gaat door het coronavirus niet door. In plaats van de echte wedstrijd rijden dertien renners Vlaanderen’s Mooiste op rollen.

1limburg.nl
0
19 Punten
Avatar maximumus_dominus

UEFA

Sport 3 dagen geleden

Aleksander Ceferin, de voorzitter van de Europese voetbalbond UEFA, heeft de deur opengezet om het format van de Europa League en de Champions League te wijzigen om zo toch nog de competities afgewerkt te krijgen voor 3 augustus.

standaard.be
0
16 Punten

McLaren Racing gemaakt donderdag bekend dat het zich heeft teruggetrokken uit de Australische Grand Prix van 2020 Formule 1 nadat een teamlid positief was getest voor het coronavirus.

nieuwson.nl
0
14 Punten

Alle clubs in de Premier League gaan hun spelers vragen dertig procent van hun salaris in te leveren, zolang de competitie door het coronavirus niet hervat ...

limburger.nl
0
35 Punten

Sport 6.547 stories

Sport picture

Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.


Daarom kunnen we op Leesmee.com natuurlijk niet zonder /c/sport. Wat jouw favoriete sport ook is, welke club je ook steunt, hier kun je terecht voor en met alle sportnieuwtjes en sportdiscussies.


Natuurlijk houden we het wel netjes, want net als de FIFA geloven wij heilig in #fairplay.

Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?