Streamingdienst Netflix heeft de wereldwijde rechten voor de comedyserie Seinfeld bemachtigd. rtlnieuws.nl »

Meer dan 200.000 koelkasten en diepvriezers zijn vorig jaar niet bij een erkende verwerker terechtgekomen en verdwenen spoorloos. Dat meldt Recupel... demorgen.be »

Alle slimme huidige technologie ten spijt, we zijn vaak helemaal nog niet zover als we denken. Zeker niet als je het vergelijkt met wat er in de afgelopen decennia werd bedacht,... emerce.nl »

Wie Motorola hoort, denkt direct aan mobieltjes en tegenwoordig uiteraard smartphones. De firma komt nu voor het eerst ook met een eigen serie smart-tv's. Voorlopig we... computeridee.nl »

Het IBM Institute of Business Value heeft bij 11.500 consumenten en 1.500 managers van autofabrikanten een groot onderzoek gedaan naar de toekomst van de auto-industrie. ... computable.nl »

Donderdag verschijnt iOS 13, maar de beveiliging van het systeem is nu al omzeild. Zonder pincode kan in de contactenlijst van een iPhone worden gekeken. rtlnieuws.nl »

Als je wil dat je boodschap impact heeft op je publiek moet je een verhaal vertellen en geen cijfers laten zien. Om dit te illustreren ... computable.nl »

Het nieuwste buzzword op het gebied van data en kunstmatige intelligentie is 'data-gedreven'. Een organisatie moet data-gedreven worden. Om meer concurrerend te worden en een ... computable.nl »

Soms kom je op Kickstarter projecten tegen waarvan je jezelf afvraagt waarom iemand er niet eerder op is gekomen. De Woojer Edge is daar een goed voorbeeld freshgadgets.nl »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 11 Aspirant Zegt:

Klinkt wel heel tof! Zou ik wel eens willen proberen

1 dag geleden

Gevestigde automakers beconccureren Tesla in de markt voor elektrisch rijden. Tesla blijft ze voor qua actieradius, zo stellen autoexperts. businessinsider.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of