Avatar Studentje123
9  Punten
Avatar JanD
0  Punten
Avatar Vlad24124

De Franse telecomaanbieders Free en Orange willen het onderlinge roamingcontract met twee jaar verlengen, tot ergernis van rivalen SFR en Bouygues Telecom.

emerce.nl
25  Punten
Avatar Maatje

Wanneer er wordt gesproken over de cloud, dan gaat het hoogstwaarschijnlijk niet over dat wolkje in de lucht. In dit artikel geven wij antwoord op de vraag wat cloud diensten dan wel zijn. Daarvoor gaan we eerst wat dieper in op het begrip de cloud, bekijken we een aantal overeenkomsten en verschillen tussen een private en public cloud en benoemen we voor- en nadelen. Het bericht Cloud diensten; wat zijn dit? verscheen eerst op TechBird.nl.

techbird.nl
9  Punten
Avatar Dhr1Doc

De Samsung Gear VR is tot nu toe de meest verkochte VR-headset. Het maakt gebruik van een Galaxy-serie smartphone in combinatie met een VR-headset voor een eenvoudige en soepele VR-ervaring. In dit artikel bespreken we hoe je de Gear VR kunt gebruiken voor VR-Events en het volgende zal behandeld worden: De juiste inhoud selecteren voor […] The post Hoe maak je een VR-presentatie met 400 Samsung Gear VR appeared first on VR Expert | Hardware.

vr-expert.nl
15  Punten
Avatar Shinysweety21

De nieuwe PlayStation 5 en Xbox Series X zijn later dit jaar te koop. Wat brengt de nieuwe generatie spelcomputers? REAGEER: Voor welke console ga jij? MIS N...

17  Punten
Avatar Plop

Voor de bewakingsmodus van zijn auto's gebruikte Tesla een tijdje een op HAL 9000 lijkende weergave. Dit is een fictief ai-personage uit 2001: A Space Odyssey. Die weergave is naar verluidt wegens een copyrightbezwaar ingeruild voor een onderdeel van een kanon uit het spel Portal.

tweakers.net
12  Punten
Avatar Icy-Ocelot
Dit zijn allemaal telescopen die ik heb gebruikt om foto's te maken
17  Punten
Avatar Studentje123

De Dutch Startup Association (DSA) stuurt een brandbrief naar minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De belangenvereniging voor startups en scale-ups schrijft dat deze groep startende bedrijven geen beroep kan doen op de opgestelde Noodfonds...

computable.nl
14  Punten
Avatar Towelie

De huidige situatie in de wereld brengt veel onzekerheid en onrust met zich mee....

want.nl
12  Punten

Technologie 5937 verhalen

Technologie picture
Kun jij je een leven voorstellen zonder tech? Geen mobiele telefoon, geen gadgets, niks? Nee, wij ook niet. Wij zijn dol op tech en willen de nieuwste gizmoes het liefste vandaag nog in huis houden. /c/Technologie is de plek om voor alles wat met tech te maken heeft. Reviews, aankondigingen, en intelligentie discussies. Bespreek de nieuwste uitvindingen en innovaties die de wereld dag-na-dag weer doen veranderen. Technologie zet je aan het denken.
Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?