want.nl

De Bitcoin doet pogingen om door de grens van $ 9.000,- te breken. Dit mislukte vanmiddag (weer). Is hiermee het bullish sentiment in evaar?

businessinsider.nl

De eerste Toyota Mirai zag er nog wat raar uit, maar de deze week onthulde nieuwe versie van de waterstofauto is enthousiast onthaald.

rtlnieuws.nl

Met zoveel goede series om te streamen, lopen de kosten voor abonnementen op videodiensten snel op. Met deze tips kun je geld besparen op streamingdiensten.

emerce.nl

Miele introduceert een digitale oplossing voor wasruimtes. Tot op heden werken veel van deze zelfbedieningswasruimtes met munten of kaarten. Gebruikers kunnen de appWash-app downloaden en hun prepaid saldo aanvullen met PayPal, creditcard of via iDEAL.

Raketman

Raketman Level 20 — Pupil Zegt:

Video: https://player.vimeo.com/video/265562395

12 uur geleden
0
demorgen.be

Newfoundland, een provincie aan de Canadese oostkust, kreeg vrijdag tijdens een storm een recordhoeveelheid sneeuw te verwerken. De premier van de ...

computable.nl

De Nederlandse overheid is laaiend enthousiast over het Nederlandse contingent op de Consumer Electronics Show (CES), die vorige week in Las Vegas plaatsvond. Een historisch ...

freshgadgets.nl

Met de uitleg van Nishant Samala en een vrije zaterdagmiddag tover je een oude auto om in een racesimulator, zodat je racegames kunt spelen...

Raketman

Raketman Level 20 — Pupil Zegt:

Video: //www.youtube.com/embed/6OXkb8c8xXc?wmode=transparent&fs=1&hl=en&showinfo=0&iv_load_policy=3&showsearch=0&rel=0&theme=light

23 uur geleden
3
emerce.nl

De Europese Commissie overweegt om automatische gezichtsherkenning met kunstmatige intelligentie te verbieden voor een periode van drie à vijf jaar.

techpulse.be

Het heeft even geduurd, maar ook Gmail heeft een donker thema gekregen. Dit is voorlopig voor de desktopversie net iets gemakkelijker om in te stellen.

rtlnieuws.nl

De Europese Unie zou een verbod van drie tot vijf jaar overwegen op technologie voor gezichtsherkenning in de publieke ruimte.

Technologie 5.414 stories

Technologie picture
Kun jij je een leven voorstellen zonder tech? Geen mobiele telefoon, geen gadgets, niks? Nee, wij ook niet. Wij zijn dol op tech en willen de nieuwste gizmoes het liefste vandaag nog in huis houden. /c/Technologie is de plek om voor alles wat met tech te maken heeft. Reviews, aankondigingen, en intelligentie discussies. Bespreek de nieuwste uitvindingen en innovaties die de wereld dag-na-dag weer doen veranderen. Technologie zet je aan het denken.
Opgericht door: Towelie
2 jaar geleden
Verhaal