De nieuwe PlayStation 5 en Xbox Series X zijn later dit jaar te koop. Wat brengt de nieuwe generatie spelcomputers? REAGEER: Voor welke console ga jij? MIS N...

0
17 Punten

Voor de bewakingsmodus van zijn auto's gebruikte Tesla een tijdje een op HAL 9000 lijkende weergave. Dit is een fictief ai-personage uit 2001: A Space Odyssey. Die weergave is naar verluidt wegens een copyrightbezwaar ingeruild voor een onderdeel van een kanon uit het spel Portal.

tweakers.net
0
12 Punten
0
17 Punten

De Dutch Startup Association (DSA) stuurt een brandbrief naar minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De belangenvereniging voor startups en scale-ups schrijft dat deze groep startende bedrijven geen beroep kan doen op de opgestelde Noodfonds...

computable.nl
0
14 Punten

De huidige situatie in de wereld brengt veel onzekerheid en onrust met zich mee....

want.nl
0
12 Punten

intogadgets.nl
0
28 Punten

Twee artsen in Zuid-Turkije blijven nieuwe wegen inslaan door succesvolle gezichtens-, arm- en baarmoedertransplantaties uit te voeren.

nieuwson.nl
0
26 Punten

Houd moed. In het verleden wisten Demon gigantische gezondheidscrises te bezweren. Deze week: tuberculose.

volkskrant.nl
0
36 Punten

Google-videosite YouTube werkt volgens een gerucht aan 'Shorts', een manier om korte video's op het platform te zetten die moeten doen denken aan TikTok. De functie moet later dit jaar online komen.

tweakers.net
0
17 Punten

OnePlus werkt volgens een nieuw gerucht aan goedkopere bluetooth-oordopjes onder de naam Bullets Wireless Z. Ook zou de fabrikant komen met een draadloze lader die de aankomende OnePlus 8 Pro met 30W draadloos kan laden.

tweakers.net
0
9 Punten

Technologie 5.935 stories

Technologie picture
Kun jij je een leven voorstellen zonder tech? Geen mobiele telefoon, geen gadgets, niks? Nee, wij ook niet. Wij zijn dol op tech en willen de nieuwste gizmoes het liefste vandaag nog in huis houden. /c/Technologie is de plek om voor alles wat met tech te maken heeft. Reviews, aankondigingen, en intelligentie discussies. Bespreek de nieuwste uitvindingen en innovaties die de wereld dag-na-dag weer doen veranderen. Technologie zet je aan het denken.
Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?