De nieuwste BMW Z4 is qua looks ontegensprekelijk een revolutie ten opzichte van de vorige generatie. Dit model is daardoor nóg meer een verleidelijke, eigentijdse interpretatie... dezondag.be »

Felicity Huffman is voor het eerst gezien sinds ze begon aan het uitzitten van haar gevangenisstraf van dertien dagen. Tijdens een bezoekje van haa... hln.be »

De 84-jarige oorlogsveteraan Maggi DeSanti daagde afgelopen dinsdag een agent uit op de luchthaven van Arizona voor een wedstrijdje oefeningen uit ... hln.be »

De Verenigde Staten blijven geëngageerd voor de missie in Afghanistan, zo heeft de Amerikaanse minister van Defensie Mark Esper maandag in Kaboel benadrukt. Afghanistan en... knack.be »

Is ‘Wat eten we vandaag? bij jou ook altijd de vraag? In 10 minuten schuif je deze gezonde traybake met zalm, krieltjes en groente in de oven – die doet de r...

Paleontologen hebben fossielen gevonden van 480 miljoen jaar oude trilobieten, die keurig op een rijtje liggen en dezelfde richting op wijzen. De fossielen in een 'polonaise'... nu.nl »

Dat niet elk mode-accessoire even onschuldig is blijkt maar weer uit deze tweet van de Politie Rotterdam. Agenten in Hoogvliet rukten uit om een melding van een meneer met een... rtlnieuws.nl »

Bij consumenten zijn er 3 populaire printers. Hoe kies je de juiste die bij je past? Wij zetten de voor- en nadelen op een rij! techbird.nl »

Kom ook bij de Furmilie door je te abonneren! http://www.bit.ly/AbonneerOpFurtjuh ▻ Furchandise kleding: http://www.furchandise.nl ▻ Instagram: http://www.in...

Ben jij ook zo'n liefhebber van stamppot? Maak dan eens preistamppot met makreel. Anders, maar lekker! We laten je stap voor stap zien hoe je deze verrassend...