Avatar allkindsofthingsblog

Wat te doen in Milaan, als je 2 dagen de tijd hebt? Met 2 dagen krijg je een goede indruk van de stad. Maar je realiseert je ook aan het eind van die stedentrip Milaan, dat je nog een keertje terug wilt naar Milaan, want deze stad heeft veel te bieden. Te veel dus voor die 2 dagen, helemaal als je bedenkt dat er wel 80 musea zijn. Hieronder lees je een aantal Milaan tips. Want je kunt natuurlijk alleen naar Het Laatste Avondmaal gaan en naar de Dom, maar dan mis je veel van het jonge, nieuwere Milaan en ben je alleen maar toerist. Mix het een beetje, dan krijg je een veel betere indruk van deze prachtige Italiaanse stad. Lees verder »»»

allkindsofreizen.nl
1  Punt
Avatar Prinses
3  Punten
Avatar Plop
0  Punten
Avatar Coyote_ugly

Het Zuid-Afrikaanse Kaapstad wordt ook wel eens de Moederstad genoemd, maar voor auteur Peter Verhelst is het al twaalf jaar zijn ‘home away from home’.

demorgen.be
21  Punten
Avatar Jodelaar_24

Ze was de minnares van Pablo Escobar. Vijf jaar lang was de Colombiaanse journaliste en presentatrice Virginia Vallejo (70) in de ban van een van de grootste terroristen ter wereld. ‘In zijn dromen was hij zelfs bereid om een bom op het Witte Huis en het Pentagon te laten vallen.’

demorgen.be
14  Punten
Avatar Drunky

Covid

Reizen 3 jaar geleden

We vergeten te vaak dat deze crisis veel psychisch leed met zich meebrengt. Professor Frieda Matthys van de Vlaamse Vereniging voor Psychiaters (VVP) krijgt nu al opvallend meer zorgvragen van psychotische, angstige en verslaafde mensen. ‘Maar de inspanningen die de overheid voor ons doet zijn pover.’

demorgen.be
12  Punten
Avatar Laura-112

Het gebeurt niet elke dag dat je wat tijd te spenderen hebt op de afgelegen Faeröer Eilanden. Op onze ferrytocht richting IJsland kregen we zomaar drie dagen cadeau op deze prachtige en mysterieuze eilandengroep. Een uitgelezen kans om het door de kleurrijke papegaaiduikers bevolkte eilandje Mykines te bezoeken. We kwamen nog maar net van een […] The post Papegaaiduiken op Mykines appeared first on Wanderer's Blues.

wanderersblues.be
18  Punten
Avatar loodgietertje

De voorjaarsklassiekers luiden ook het recreatieve fietstoerisme in. Heerlijk om in het weekend in groep of met je partner een rustige fietstocht te beleven, onderweg te genieten van een terrasje en als het even kan ook een museum mee te pikken. In elke provincie vind je fietsbelevingspunten, daar waar routes en fietsverhalen elkaar vinden. 1. […] Het bericht 5 originele tips voor trips in eigen land: fietsverhalen delen verscheen eerst op De Zondag.

dezondag.be
11  Punten
Avatar JufSandra

Coronapatiënten overlijden dezer dagen alleen in het ziekenhuis. Maar ook uitvaarten mogen enkel nog in beperkte kring gebeuren. Hoe kunnen nabestaanden dan in deze tijden nog rouwen? ‘Het schuldgevoel is enorm.’

demorgen.be
11  Punten
Avatar JufSandra

Een avontuurlijke wandeling in de Hoge Venen die niet de klassieke Ninglingspo is en toch ook nog tof is om zowel met als zonderen kinderen te doen? Dat hebben we toevallig in de aanbieding! The post Wandelen in de vallei van de Hoëgne appeared first on Wanderer's Blues.

wanderersblues.be
13  Punten