Bijna tweehonderd mensen zijn in het Zwitserse Stans per helikopter van een berg gehaald na een defect van de kabelbaan. De evacuatie vond vrijdaga... hln.be »

British Airways schort omwille van veiligheidsredenen alle vluchten naar de Egyptische hoofdstad Caïro op gedurende zeven dagen. De Britse luchtvaa... hln.be »

Velen gaan graag een dagje naar een pretpark, maar niemand schuift graag aan. Om wachtrijen zo veel mogelijk te vermijden, berekende de krant De Ti... hln.be »

Het was deze namiddag op verschillende plaatsen in Europa al druk op de wegen en ook het komende weekend belooft druk te worden. Dat zegt mobilitei... hln.be »

Jezelf blauw betalen aan een huis in België? Waarom zou je, als je voor hetzelfde geld op een onbewoond eiland kan wonen. Voor de kust van het trop... hln.be »

Een Britse toerist is mogelijk voor de rest van zijn leven verlamd na een fout gelopen afdaling van een waterglijbaan in een aquapark in het Spaans... hln.be »

Een 64-jarige man uit Essen is dinsdag gestorven in de Alpen, toen zijn zweefvliegtuigje neerstortte. Ook zijn Nederlandse passagier liet het leven... hln.be »

Sommige influencers hebben echt alles over voor de perfecte foto. Dat blijkt nog maar eens nadat enkele Instagrammers zwaar ziek werden toen ze gep... hln.be »

Air Belgium onderneemt een nieuwe poging om onder eigen naam vluchten uit te voeren vanop de luchthaven van Charleroi. Vanaf december vliegt de Bel... hln.be »

Op de luchthaven van Düsseldorf is vanmiddag een pier ontruimd omdat verscheidene reizigers door een nooddeur naar binnen waren gekomen. Volgens de... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of