De Amerikaanse astronauten Christina Koch en Jessica Meir hebben vrijdag samen het Internationaal Ruimtestation (ISS) verlaten om een reparatie uit te voeren, en hebben daarmee de... knack.be »

Met gemengde gevoelens verschenen Henny Seroeyen, Dorien Reynaert, Johan Kalifa Bals, Tim Ost en Charlotte De Groof deze namiddag op rode loper voo... hln.be »

Marco en Roy rijden in de dikste Range Rover Sport en kijken vooruit naar de Tokyo Motor show. Ook is er verbazing over het design van nieuwe BMW's. Abonneer...

Een verbazingwekkende gebeurtenis: een Lamborghini Urus kan wegrijden van een Porsche 911 GT2 RS op de Nürburgring. Goed, het regent, waardoor de Urus met zijn AWD in het voordeel... autogids.be »

Raketman

Raketman Level 13 Veteran Zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/naD0TrH5ph0

3 dagen geleden

Dutch-Tech.nl is dé Nederlandse tech blog! Nieuws en artikelen over over Apple, Android, Apps, Computers, Smartphones, Gadgets, Electronica, en eigenlijk alles rondom Tech. dutch-tech.nl »

Pieter Nys en Maxime Gunst zijn door MVV op non-actief gesteld. Voor beide spelers geldt dat er sprake is van een verstoorde arbeidsrelatie. limburger.nl »

Het ongeval op de A2 bij Vinkeveen heeft aan drie mensen het leven gekost, meldt de politie. Eén gewonde is naar het ziekenhuis gebracht. parool.nl »

Mensen die risico lopen op een verwijding van de buikslagaders (aneurysma) kunnen gratis een echoscreening laten maken in ziekenhuis VieCuri in Venlo. Dat ... limburger.nl »