Laurens De Plus (Jumbo-Visma) ontfutselde in de slotrit van de BinckBank Tour Tim Wellens nog de leiderstrui en pakte zo de eerste WorldTourzege in zijn carrière. “Ik snakte... nl.metrotime.be »

Het superzware zwarte gat in het hart van de Melkweg was plots helderder dan ooit tevoren. newscientist.nl »

Wetenschappers hebben een nieuw soort cel in het lichaam ontdekt dat bijdraagt aan het registreren en naar het brein vervoeren van pijnimpulsen. Deze cellen zijn ontdekt na... nu.nl »

Zender HBO en de nabestaanden van Michael Jackson blijven maar ruziën om de documentaire ‘Leaving Neverland’. De Jacksons stapten eerder dit jaar r... hln.be »

De Staat had de eer de vrijdagavond van Lowlands af te sluiten. De Nijmeegse band toonde zich een waardige headliner. ‘Alpha-tentje, voor, achter, ... trouw.nl »

RSC Anderlecht blijft na vier speeldagen achter met 2 op 12. Op het veld van KV Kortrijk gingen Vincent Kompany en co zaterdag met 4-2 onderuit. De Belgische recordkampioen heeft... nl.metrotime.be »

Wetenschappers hebben een nieuw soort gliacel in het menselijk lichaam ontdekt. Verder onderzoek kan leiden tot een nieuwe pijnstillers, schrijft The Guardian vrijdag. nu.nl »

Voor de supporters was het een schoolreisje, de ‘thuiswedstrijd’ van AZ tegen FK Marioepol in Den Haag. De spelers vermaakten zich ook. Met een 4-0... trouw.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of