De beveiliging op de Britse luchthaven Heathrow Airport is in verlegenheid gebracht door een 12-jarige jongen die zonder de benodigde documenten op... hln.be »

Er is een heel ruim aanbod van beleggingsfondsen. Daarom enkele tips die de zoektocht naar het juiste beleggingsfonds makkelijker maken. hln.be »

baakie

baakie Level 12 zegt:

Gewoon een bot aan het touw gemaakt dan zou mijn hond ook niet los laten.

2 dagen geleden

Als kind was mijn biebkaart een van mijn meest waardevolle bezittingen. Elke week ging ik weer naar de bibliotheek om daar het maximale aantal boeken te lenen. Meestal wandelde ik door de paden op zoek naar bekende auteurs, of op zoek naar een genre, zonder een duidelijk doel. Maar soms… Lees meer... lekkerlezen.net »

Het aantal Belgen dat een motorrijbewijs haalt, stijgt de laatste jaren. Vorig jaar werden er ruim 24.100 motorrijbewijzen uitgereikt, dat zijn er gemiddeld 465 per week of 66 per dag. knack.be »

Volgens de militaire raad zaten legerofficieren en soldaten, net als mensen van inlichtingendiensten achter de poging. vrtnws.be »

Tunesië heeft zich donderdagavond geplaatst voor de halve finales van de Africa Cup in Egypte. De Adelaars van Carthago legden in hun kwartfinale Madagaskar, een debutant op het Afrikaanse landentoernooi, over de knie met 0-3. In de halve eindstrijd wacht voor het team van Dylan Bronn (AA Gent) een confrontatie met Senegal. De doelpunten in … nl.metrotime.be »

Avatar van Prinses

Bmw X7 wordt pick-up

5 dagen geleden in Autos

Een stage bij BMW leidde voor enkele studenten tot een bijzonder leuk project: de bouw van een unieke BMW X7 pick-up. knack.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of