De populaire zanger Rob De Nijs (76) stopt met zingen. De artiest houdt het voor bekeken, zij het met tegenzin, nu de diagnose van de ziekte van Pa... hln.be »

Het Amsterdamse Kiem Montessori laat leerlingen een uur sporten voordat de lessen beginnen. Daarmee probeert de middelbare school het onderwijs bet... parool.nl »

De Amerikaanse autogigant General Motors (GM) gaat gebukt onder de eerste staking in twaalf jaar tijd. Bij tientallen vestigingen in de Verenigde S... hln.be »

Audi lanceert steeds meer modellen met een gedeeltelijk elektrische aandrijving. De volgende in de rij is de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro, want deze grote vierdeurscoupé... knack.be »

Het wapen waarmee de zoon van burgemeester Femke Halsema van Amsterdam deze zomer werd aangehouden was afkomstig van zijn vader Robert Oey. Halsema... parool.nl »

Een voormalige verpleeghuisarts uit Den Haag die euthanasie pleegde op een demente vrouw (74) heeft zich volgens de rechtbank niet schuldig gemaakt... parool.nl »

Inwoners van Zürich en toeristen keken gisteren raar op toen de Limmat rivier die door het centrum van de Zwitserse de stad stroomt, plots fluogroe... hln.be »

Skoda Auto zal in de eigen productiesite van Mlada Boleslav (Tsjechië) elektrische componenten en vooral batterijen gaan bouwen voor de toekomstige elektrisch of semi-elektrisch... knack.be »

Mag Ineke van Amersfoort (82) haar huis appeltjesgroen houden? Al negen jaar wordt hierover gesteggeld in Den Helder. Buurtbewoners vinden het een vreselijke kleur, maar de... rtlnieuws.nl »

De ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de emir van Koeweit is uitgesteld. De 90-jarige emir Sheikh Sabah al-Ahmad al-Sabah is opgenomen in een ziekenhuis in... metronieuws.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of