Als je wil dat je boodschap impact heeft op je publiek moet je een verhaal vertellen en geen cijfers laten zien. Om dit te illustreren ... computable.nl »

Op de autosnelweg E17 in Waasmunster is zondagavond een dode gevallen bij een zwaar verkeersongeval. Een auto met Franse nummerplaat ging verschill... hln.be »

Het Britse parlement gaat vijf weken met reces, nadat het vervroegde verkiezingen definitief tegenhield en wetgeving tegen een no-deal bekrachtigde... parool.nl »

Een groot mysterie voor ProRail. Hoe heeft een onfortuinlijke kat een transformatorhuisje in kunnen komen om vervolgens aan de kabels te knagen? De kortsluiting zorgde voor een... rtlnieuws.nl »

De eigenzinnige singer-songwriter en tekenaar Daniel Johston is op 58-jarige leeftijd overleden bij hem thuis in Waller, nabij de Texaanse stad Hou... demorgen.be »

Meisjes willen meisjes zijn. Onder dat motto demonstreren scholieres van een Britse openbare school sinds eind vorige week voor het recht om rokken... demorgen.be »

Een Commissie ‘zo divers en zo sterk als Europa zelf’. Zo presenteerde Commissievoorzitter Ursula von der Leyen dinsdag het team van dertien vrouwe... trouw.nl »

Cindy overleefde zes jaar geleden een zwaar ongeluk. Ze werd als fietser aangereden door een vrachtwagen. Destijds luisterde ze naar ‘My Heroics, P... hln.be »

Wie Vivaldi als browser verkiest, kan daarmee nu ook mobiel aan de slag. Sinds vandaag is deze webbrowser ook voor Android-toestellen te downloaden. Het betreft nog we... computeridee.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of