Koning Filip heeft begrip voor de 'beperkingen' waarmee de politici rekening moeten houden, maar benadrukt dat de uitdagingen een snelle aanpak en een intense samenwerking vergen op alle niveaus. Dat heeft onze vorst zaterdag verklaard in zijn toespraak voor de Nationale Feestdag. Hij roept daarin op tot een 'open en correcte dialoog'. knack.be »

Ze moeten daar sinds kort zelf voor betalen. businessinsider.nl »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Een gratis lunch: https://www.instagram.com/p/yK6byAKYwq/?utm_source=ig_embed

6 uur geleden

Moet jij ook te vaak rondrijden voor je kinderen? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Via de nieuwe Parent Taxi-app ruil je ondankbare gratis taxiritjes voor huishoudelijke taakjes. nl.metrotime.be »

De Vlaamse Droogtecommissie heeft beslist om de alarmfase (code oranje) af te kondigen in verband met de droogte in Vlaanderen. hln.be »

Herinnert u zich nog de ophef van zo’n 3 jaar geleden over mogelijke gezondheidsrisico’s van rubberkorrels in kunstgras, waar het programma Zembla melding van maakte? Deze van oude autobanden gemaakte korrels zouden carcinogene stoffen bevatten en kinderen blootstellen aan onaanvaardbaar hoge risico’s. Veel onrust bij ouders van jonge voetballertjes, veel vragen bij GGD’s en hoogoplopende discussies op schoolpleinen en voetbalvelden. De rubberkorrels waren het gesprek van de dag. ntvg.nl »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Op Nederlandse tv is het programma "broodje gezond" waarin "wetenschappelijke waarheden" waar mensen al meer dan 50 jaar op vertrouwen onderuit gehaald. Oa: -. je moet melk drinken om je botten gezond te houden---- bullshit ------ regering en melkindustrie hebben dit in de jaren 60 de wereld in gestuurd om het overschot aan melk op te lossen. In de jaren 60!!! - er zijn E- nummers die schadelijk en kankerverwekkend----- bullshit ----- geen enkel E-nummer is schadelijk in de hoeveelheid dat het in onze voeding zit. Je zou al bv 19 liter cola moeten drinken om schade op te lopen van een E-nummer. Wie kun je nu nog vertrouwen?

2 dagen geleden

Ajax en Juventus hebben dan eindelijk de transfer van Matthijs de Ligt afgerond. De 19-jarige verdediger verhuist voor 75 miljoen euro van Amsterdam naar T... limburger.nl »

Het aantal files op het Belgische wegennet is in de eerste zes maanden van dit jaar gedaald ten opzichte van dezelfde periode in 2018. Dat blijkt uit de filebarometer van Touring Mobilis en Be-Mobile. knack.be »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Niet doen, dan komen er weer meer files.

2 dagen geleden

Vier Australische kinderen hebben het Engels begrip joyride alle eer aan gedaan. De deugnieten waren thuis weggelopen en hadden de auto van hun ouders gestolen. Bijna duizend kilometer verderop werden ze opgepakt.  De vier kinderen – tussen tien en veertien jaar oud – waren zaterdag vertrokken in Rockhampton, in de deelstaat Queensland. Ze hadden de wagen zita.be »

De Efteling heeft een karretje van de Bobslee te koop staan op de Nederlandse veilingsite Marktplaats. Liefhebbers kunnen bieden op de beroemde att... hln.be »

Een Italiaanse hobbyzangeres (39) is zaterdagavond tijdens haar optreden vermoord in een pizzeria in de noordwestelijke kustplaats Savona. Drie van... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of