De steun van meer dan 61 landen ten spijt begint de invloed die zelfverklaard interim-president Juan Guaidó nog op Venezuela heeft scheurtjes te ve... parool.nl »

Een 30-jarige Bredanaar is in de nacht van zondag op maandag opgepakt op verdenking van het neersteken van drie jongeren in het Westerpark in Breda.  parool.nl »

Reisorganisatie Thomas Cook (Neckermann) zit in financiële problemen. Er is acuut meer dan 1 miljard euro nodig om het zwakke winterseizoen door te... hln.be »

Roeptoeter

Roeptoeter Level 11 Aspirant Zegt:

Ik ook...echt, heel dringend! Ik weet niet hoe ik de winter anders moet overleven.

1 dag geleden

Hoewel ze al een poosje gescheiden van elkaar leefden, heeft Adele de breuk met haar man Simon Konecki nu definitief gemaakt door de scheiding aan ... hln.be »

Binnenkort start een nieuw seizoen van het Nederlandse programma ‘Ranking The Stars’. Ook dit jaar neemt Paul De Leeuw de presentatie op zich, maar... hln.be »

In een klassieke Mercedes-Benz Sprinter is ruimte gemaakt voor een slaapkamer, een badkamer, een woonkamer die ook als kantoor kan dienen en een patio. businessinsider.nl »

Afgelopen week doken Matteo Simoni en Rik Verheye als Devon Macharis en Jeremy Vleugels in de huid van zogezegde politieagenten. Achter de schermen... hln.be »

De CIA haalde in 2017 een Amerikaanse inlichtingenofficier weg uit Moskou. Die zou zich jarenlang in de hoogste contreien van de Russische regering... demorgen.be »

De nieuwe iPhones, die vanavond worden onthuld, zijn niet echt een geheim meer. Veel specs en features zijn al uitgelekt. Wat kun je verwachten? Bright doet vanavond verslag van... rtlnieuws.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of