In Bree heeft een 18-jarige man uit Oudsbergen een tractor gestolen. De politie kon de jongeman na een korte rit inrekenen. Achteraf bleek dat de jeugdige kleptomaan onder invloed was van drank en drugs.  nl.metrotime.be »

armalar64

armalar64 Level 12 zegt:

Tja, ieder zijn interesses toch

3 uur geleden

In Influencer Talk spreken we Karin Bron, aka Mama's Meisje over kinderwagenventilatoren, kritische moeders én echofeestjes. techgirl.nl »

Tijdens de overgang en in de menopauze ondergaat ook je haardos heel wat veranderingen. Waarom is dat, en belangrijker nog: wat kun je eraan doen? libelle.be »

Drie mannen zijn in Marokko ter dood veroordeeld voor de moord op twee Scandinavische toeristen eind vorig jaar. Dat melden Marokkaanse media.  parool.nl »

In de fabriek van Volvo Car Gent rolt donderdag de laatste Volvo V40 van de band, een auto die er sinds 2012 gebouwd wordt. De voorbije jaren zijn ... hln.be »

In een oefenduel op Aziatische bodem tegen West Ham heeft Kevin De Bruyne zijn eerste minuten voor Man City gemaakt dit seizoen. KDB viel na de pau... hln.be »

Op 6 juli liet de beloftevolle Disney Channel-acteur Cameron Boyce (20) het leven nadat hij een fatale epilepsieaanval kreeg in zijn slaap. Terwijl... hln.be »

Bondscoach Clarence Seedorf en zijn assistent Patrick Kluivert zijn ontslagen door het bestuur van de voetbalbond van Kameroen. Seedorf en Kluivert werden in augustus vorig jaar aangesteld. De voormalige Nederlandse internationals moeten opstappen vanwege de teleurstellende resultaten op de Africa Cup. Kameroen moest als titelverdediger al in de achtste finales naar huis na een nederlaag … nl.metrotime.be »

Het Europees Parlement stemt dinsdagavond over de voordracht van de Duitse defensieminister voor het voorzitterschap van de Europese Commissie. Kan... trouw.nl »

Oorspronkelijk was Elisabeth Moss (36) niet van plan om de rol van Offred/June in ‘The Handmaid’s Tale' aan te nemen, maar aangezien ze niet wilde ... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of