Het gaat goed met baby Pia. De motoriek van haar vingertjes gaat beetje bij beetje vooruit en ze houdt haar hoofdje zelfstandig recht. Daarmee is d... hln.be »

Avatar van JufSandra

Volkswagen T-Roc R

2 dagen geleden in Autos

Natuurlijk is het volledig overbodig om 300 pk in een compacte cross-over te proppen. Maar ja, Volkswagen heeft nu eenmaal een 2.0 TSI met dat vermogen ligge...

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je op kantoor een applicatie niet kunt opstarten omdat je je wachtwoord bent vergeten? Waardoor je vervolgens ... computable.nl »

Lady Gaga (33) is in het ziekenhuis goed gecheckt nadat ze donderdag tijdens haar concert in Las Vegas een lelijke smak had gemaakt. “Wanneer ze rö... hln.be »

Geen ‘Clasico’ tussen Barça en Real op zaterdag 26 oktober, dat is nu definitief. De beslissing viel na een bijzondere vergadering tussen beide clu... hln.be »

Tussen januari en september 2019 hebben reizigers 16.251 klachten ingediend over de gebrekkige stiptheid bij De Lijn. vrtnws.be »

Kirsten Janssens heeft zopas haar eigen webshop gelanceerd. Ze staat zelf model voor alle vrouwenmode, maar haar dochtertje Helena staat haar bij i... hln.be »

Boeren uit Nederhorst den Berg die vanochtend in alle vroegte al wilden protesteren in Den Haag, zijn tegengehouden door de politie en het leger. De boeren u...

Als een restaurant meer vegetarische opties aanbiedt, kiezen klanten die normaal meestal voor vlees gaan vaker voor een vleesloze maaltijd. Dat volgt uit een Amerikaanse studie in... newscientist.nl »