Zodra het op mechanische toetsenborden aankomt, is het Duitse Cherry hofleverancier met zijn Cherry MX-switches. Dit mechanisme onder de toetsen vinden we in veel keyb... computeridee.nl »

Met elf punten was Hendrik Tuerlinckx vrijdag de meest trefzekere Red Dragon in de EK-openingsmatch van de Belgische nationale volleybalploeg tegen Oostenrijk. De Belgen waren in... nl.metrotime.be »

Peter Verkoulen, ex-baas van de Brightlands Smart Services Campus, gaat de Dutch Blockchain Coalition (DBC) leiden. Hij is de opvolger van Frans van Ette die ... computable.nl »

De Amerikaanse president Donald Trump en First Lady Melania Trump hebben woensdag een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de aanslagen van 11 september 2001. Dat... knack.be »

OCI-Lions heeft dinsdagavond in Sittard een forse nederlaag geleden in de BENE-League. In de tweede speelronde was het favoriete Achilles Bocholt een maat ... limburger.nl »

De daling van hypotheekrentes zet ook in september door. Maar liefst 70 procent van de geldverstrekkers heeft de hypotheekrente afgelopen week verlaagd. businessinsider.nl »

Een onderzoeksteam uit Letland onderzocht onlangs hoe sommige Europese partijen hun invloed op sociale media proberen te vergroten door likes aan te kopen. vrtnws.be »

Ze stinken niet alleen enorm, de groene zee-algen aan de Franse kust in Bretagne kunnen ook dodelijk zijn. Begin juli zijn twee mannen overleden, m... hln.be »

Drie afzonderlijke ongelukken in de Oostenrijkse Alpen gisteren hebben evenveel dodelijke slachtoffers geëist. Dat melden de autoriteiten vandaag. ... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of