De kans op een dodelijk verkeersongeluk is in Duitsland op een elektrische fiets driemaal zo groot als tijdens een tocht op een gewone fiets. Die r... hln.be »

Nog geen maand na het sluiten van een nieuw pensioenakkoord blijkt dat ook de twee grootste fondsen misschien volgend jaar al moeten korten. Wat is... trouw.nl »

Twee nieuwe verdachten in een groot onderzoek naar verschillende liquidaties en pogingen daartoe, blijven in de cel zitten.  parool.nl »

Vis in papillot is niet alleen lekker en gezond, het is ook nog eens heel gemakkelijk te maken. Ontdek hier onze favoriete recepten! libelle.be »

Dat Schiphol moet groeien omdat er anders economisch onheil dreigt, is niet te bewijzen, zeggen onderzoekers. trouw.nl »

Koppel je werkzekerheid graag aan een mooi inkomen? Overweeg dan een job in de logistiek. Deze boeiende sector zit steeds verlegen om getalenteerde... hln.be »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Zijn nog brutolonen ook. Goed betaald? Lijkt mij niet hoor.

3 dagen geleden

Op het eerste gezicht lijkt Rusland weg te komen met zijn rol in de vliegramp, vandaag vijf jaar geleden. Maar MH17 raakt Rusland wel degelijk. trouw.nl »

Een vrouw die zich voordeed als verhuurder van een appartement in de Kraijenhoffstraat in Eindhoven heeft minimaal twintig mensen opgelicht. Ze liet de 'huurders' een voorschot betalen van 1500 euro, voordat ze de sleutel van de woning zouden krijgen. Die sleutel kregen ze echter nooit en de vrouw is onvindbaar. Naar het geld lijken de gedupeerden te kunnen fluiten. metronieuws.nl »

Dutch-Tech.nl is dé Nederlandse tech blog! Nieuws en artikelen over over Apple, Android, Apps, Computers, Smartphones, Gadgets, Electronica, en eigenlijk alles rondom Tech. dutch-tech.nl »

In de Marvel-films speelt Chris Hemsworth de rol van superheld Thor en dat is niet voor niks. Op het witte doek laat hij geregeld zien dat hij prim... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of