Facebook heeft vier Russische en Iraanse trollennetwerken uit de lucht gehaald, zegt het bedrijf. De netwerken zouden verkiezingen in de Verenigde ... demorgen.be »

De facelift van de Opel Insignia wordt binnenkort verwacht. Gelekte foto's van zijn Chinees/Amerikaanse neef, de Buick Regal, tonen echter al de mogelijke facelift van de Duitser. autogids.be »

Elke dag tipt de tv-redactie van De Morgen de beste en meest opvallende programma’s van de dag en ontdekkingen op Netflix, Play More en co. Het vol... demorgen.be »

Raketman

Raketman Level 13 Veteran Zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/wuBRcfe4bSo

1 dag geleden

BLOODSHOT Official Trailer (2020) Vin Diesel Comic Book Movie HD PLOT: Ray Garrison, a slain mobster, is re-animated with superpowers. CAST: Vin Diesel, Eiza...

Avatar van maximumus_dominus

Bugatti Chiron Sport

2 dagen geleden in Autos

De Bugatti Chiron ging verder waar de Veyron eindigde. Vorig jaar onthulde het merk in Genève de Chiron Sport, met een aangepast onderstel en kleine afslankk...

Van de bestuurders die tijdens de voorbije "Nacht Zonder Ongevallen" bij aankomst aan zes discotheken beloofden nuchter te blijven, bleek 88 procen... hln.be »

Als iemand weet hoe ingewikkeld de situatie in Syrië is, is het wel oud-Syriëgezant Koos van Dam. ‘De Nederlandse politiek ziet het wel erg zwart-w... parool.nl »

Amerikaanse wetenschappers herontdekken DFDT uit Wereldoorlog Twee. Dit product is ecologischer en effectiever dan het schadelijke DDT-insecticide. vrtnws.be »