Na z’n strakke set van vorig jaar, mag Jax Jones (32) ook deze editie van Tomorrowland z’n kunnen etaleren. Vanavond speelt de Britse dj ten dans m... hln.be »

In samenwerking met Cardo en WayPoint mogen wij je €20,- korting geven op een vijftal Cardo-communicatiesystemen! Was je dus net... motoplus.nl »

Honderden Australiërs verzamelden vanmiddag aan de Main Stage op Tomorrowland om samen het eerste weekend van het dancefestival in te zetten. Van e... hln.be »

De politie heeft woensdagmiddag een 27-jarige man aangehouden in Maastricht die verdacht wordt van terroristische misdrijven zoals opruiing tot een terrori... limburger.nl »

Dutch-Tech.nl is dé Nederlandse tech blog! Nieuws en artikelen over over Apple, Android, Apps, Computers, Smartphones, Gadgets, Electronica, en eigenlijk alles rondom Tech. dutch-tech.nl »

marleen

marleen Level 14 zegt:

5 redenen waarom je voor een spiegelreflexcamera kiest: - de grotere sensoren kunnen meer licht opvangen en zorgen ervoor dat je met weinig licht toch mooie foto's kan maken. - Oneindig veel instelmogelijkheden zodat je zelf kan bepalen hoe je de foto neemt. - De lenzen zijn verwisselbaar waardoor je zelf kan bepalen welk soort foto je neemt. Zo kun je een portretfoto maken met een wazige achtergrond of voor een landschap kies je een lens met een breed bereik. - Het object dat je belangrijk vind, hoe klein ook, kun je fixeren. - De foto wordt enkele milliseconden na het afdrukken gemaakt er zit zo goed als geen vertraging op.

4 dagen geleden

Waar moeten de kunstvoorwerpen van de Krimgoud-tentoonstelling in het Allard Pierson Museum uit 2014 naartoe: naar de staat Oekraïne of naar de vie... parool.nl »

Een Nederlands gezin moet zich een hoedje zijn geschrokken. Op de terugweg van hun vakantie kwam er ineens een slang onder de motorkap van hun auto gekropen.  metronieuws.nl »

Er is opnieuw slecht nieuws over de bruggen en kades in Amsterdam: van de 850 belangrijke bruggen in de stad, voldoen er 750 niet aan de wettelijke... parool.nl »

Twitter, Google en Facebook nemen maatregelen tegen nepnieuws en uitingen van haat. Dat heeft een keerzijde. volkskrant.nl »

Avatar van hippos_are_safe

Omgekeerd eten

1 week geleden in Videos

Nee, dit is helemaal fout. Terug omdraaien aub.

iewke34

iewke34 Level 9 zegt:

Hhaahaha die braadworst 😂😂😂

1 week geleden
Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of