De voorzitter van de Franse Assemblée nationale, Richard Ferrand, is niet van plan om op te stappen aangezien "een verdachte nog niet schuldig bevonden is". vrtnws.be »

Werkende Nederlanders gaan er komend jaar twee keer zoveel op vooruit als uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden. Dat blijkt uit de koopkrachtci... parool.nl »

'Dat noodsignalen op de Middellandse Zee niet meer doorgegeven worden aan reddingsschepen van ngo's, is schuldig verzuim', schrijft Eef Heylighen van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. knack.be »

Onderzoekers van een Italiaans laboratorium hebben met succes twee embryo's gemaakt van de noordelijke witte neushoorn uit Kenia, die ernstig met uitsterven bedreigd is. Hiervoor... nu.nl »

armalar64

armalar64 Level 12 Veteraan Zegt:

Kunnen de poachers weer aan de slag :(

1 dag geleden

Iedere wetenschapper weet hoe belangrijk het curriculum vitae is. Het cv bepaalt of je wel of niet een prestigieuze beurs krijgt, of je tot selecte... volkskrant.nl »

Andy Peelman zal niet vaak meer naar het VIER-programma ‘De Rechtbank’ kijken. De ‘De Buurtpolitie’-acteur, die ook in het echte leven politieagent... hln.be »

Drie studenten met een hart voor bier willen kleine brouwers de kans geven om hun productie te vergroten. Ze haalden 900.000 euro op en bouwden een brouwerij. vrtnws.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of