De elfjarige Seth Parker uit Utah heeft de politie op zijn dak gekregen voor wat een geniale marketingtruc blijkt. hln.be »

 Een jong kind is vrijdag bij een school in Bos en Lommer zeer ernstig gewond geraakt.  parool.nl »

Alles voor het ontbijt, maar dan samengevat in een koekje. En laten we wel wezen: ze zijn lekkerder dan zo'n verantwoord bakje havermout of een saaie boterham met pindakaas. rtlnieuws.nl »

De Kamercommissie Landsverdediging komt donderdagnamiddag bijeen om minister van Defensie Didier Reynders (MR) te horen over een aantal actuele thema's. knack.be »

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist waarschuwt voor de kompaskwal, die binnenkort zijn opwachting maakt aan de Belgische Oostkust. De kompaskwal i... hln.be »

Tijdens een controle hebben twee Amerikaanse agenten een wagen aan de kant gezet omdat de verzekering niet in orde bleek. Wat ze vonden toen ze de auto beter bekeken hadden ze wellicht nooit kunnen verzinnen.   Stephen Jennings en Rachael Rivera waren vrolijk onderweg in de Amerikaanse staat Oklahoma toen ze aan de kant gezet zita.be »

Ict'ers van gemeente Amsterdam houden zich bij ict-storingen niet altijd aan de standaardprocedures. Hierdoor duurden sommige storingen behoorlijk lang. Zowel de interne als externe communicatie ... computable.nl »

Feesten, drank, seks en nog meer feesten: dat is hoe je de gay cruise 'La Demence' zou kunnen omschrijven. Zwollenaren Gert en Roberto vertrokken afgelopen week vanaf Schiphol naar Venetië om mee te varen. Verslaggever Maarten Holla bracht ze weg met de taxi van Editie NL. rtlnieuws.nl »

Soloreizen is de laatste jaren helemaal in. Het zou de ideale manier zijn om jezelf beter te leren kennen en om zelfstandiger te worden. Bovendien is het de perfecte manier van reizen als je liever niet de hele dag met iemand anders rekening wil houden. Je doet wat je wil, wanneer je wil. Maar daar hangt wel een prijskaartje aan. nl.metrotime.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of