Thierry Bolloré, directeur van Renault, heeft bevestigd dat Alpine nadenkt over de ontwikkeling van andere modellen. Ze moeten echter allemaal aan de volgende criteria voldoen:... autogids.be »

John Bercow, de voorzitter van het Britse Lagerhuis, heeft gisteren in krachtige bewoordingen verklaard dat hij ‘parlementaire creativiteit’ zal ge... demorgen.be »

Je zoekt een briljant verjaardagscadeau, maar je hebt geen inspiratie. Of je moet een feestje organiseren, maar hebt geen idee wat je moet doen. Geen nood. Quest zocht uit hoe je... quest.nl »

Astronomen hebben voor het eerst waterdamp ontdekt in de atmosfeer van een superaarde. Eerder werd al waterdamp ontdekt in atmosferen van 'onleefbare' en extreem hete... spacepage.be »

Parijs en vier andere Franse steden hebben beslist om pesticides binnen hun grenzen te verbieden. Daarmee volgen ze de anti-chemicaliënactie van ee... demorgen.be »

In Florida is een zeeschildpad wonderwel aan het herstellen nadat het dier werd gespietst door een speer. Het is niet de eerste keer dat in de Amer... hln.be »

'De situatie is ernstig: antisemitisme floreert in maatschappijen die intolerant zijn, waar wantrouwen heerst tegenover minderheden en polarisering troef is', stelt Brigitte... knack.be »

De beroepsverenigingen en de minister van VWS hebben zich verweerd tegen de kritiek op de richtlijn ‘Cardiovasculair risicomanagement’ (CVRM), maar geven geen inhoudelijke... ntvg.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of