Een nieuwe Sirecampagne propageert minder weggooien en meer repareren. In het Repair Café, een Amsterdamse uitvinding, maken ze het mogelijk. Na ti... parool.nl »

Roeptoeter

Roeptoeter Level 11 Aspirant Zegt:

koop gewoon een nieuwe. Als je die vier uur had gewerkt, had je genoeg verdiend om er eentje te kopen.

2 uur geleden

Zes verdachten zijn veroordeeld voor vrijheidsberoving van Jdesse Boerenveen. Er zijn gevangenisstraffen opgelegd tot maximaal negen maanden, één v... parool.nl »

Wij Belgen zijn verzot op gebakjes en andere zoetigheden van bij de lokale bakker. Vooral op de zevende dag van de week verkopen ze als warme broodjes! libelle.be »

Dames en Heren,Onverklaarde neurologische klachten komen veel voor en iedere arts kan ermee te maken krijgen. Veranderingen in willekeurige motorische of sensorische functies... ntvg.nl »

Een goede jeans is een basisstuk in je kleerkast dat eindeloos te combineren valt. Maar weet je eigenlijk wel hoe je je broek goed behandelt? libelle.be »

Banken zijn voor kleine ondernemers met een zakelijke spaarrekening minder coulant: de rentes liggen nóg lager dan bij particuliere spaarrekeningen. businessinsider.nl »

Voetbaltrainer Louis van Gaal (68) liet zich vrijdag van een heel andere kant zien. Tijdens een speciale ceremonie in Rwanda gaf hij, in Afrikaanse... parool.nl »

Het Liberaal Vlaams Studentenverbond (LVSV) heeft het geplande debat met Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) geschrapt. Dat debat was eerder verplaatst, n... hbvl.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of