De gemeente wilde het noodlijdende afvalbedrijf AEB vrijdag met een noodkrediet van 6 miljoen euro in de lucht houden. Volgens AEB is dat te weinig... parool.nl »

Vlak naast het West-Vlaamse provinciaal domein Palingbeek heeft een buurman een reuzenkip geplaatst. Die kip kijk uit op het grote ei, dat deel uitmaakt va... hbvl.be »

Het lijkt tegenwoordig wel alsof-ie vastgeplakt zit aan onze hand, de smartphone. Een verlengstuk van ons lichaam, waardoor de buitenwereld aan ons voorbij gaat. Inclusief onze kinderen. Juist voor hen is het belangrijk dat we die telefoon wat vaker wegleggen. Uit nieuw onderzoek* komt namelijk naar voren dat bijna een kwart van de kinderen zich ergert aan het eindeloze telefoongebruik van hun ouders. rtlnieuws.nl »

De problemen door droogte en weinig regen nemen toe. Volgens verschillende waterschappen is er net als vorig jaar sprake van extreme droogte. Nu het volgende week weer erg warm lijkt te worden en water daardoor sneller zal verdampen, worden op tal van plaatsen extra maatregelen genomen. nieuwson.nl »

Een vrouw die zich voordeed als verhuurder van een appartement in het Nederlandse Eindhoven heeft minimaal twintig mensen opgelicht. Ze liet de ‘huurders’ een voorschot betalen van 1500 euro, voordat ze de sleutel van de woning zouden krijgen. Die sleutel kregen ze echter nooit en de vrouw is onvindbaar. Naar het geld lijken de gedupeerden zita.be »

Voormalig bondscoach Robert Waseige ligt sinds vorige week donderdag in het ziekenhuis Citadelle in Luik. De 79-jarige Waseige kampt volgens de Fra... hln.be »

Tientallen agenten zijn de afgelopen weken door verschillende eenheden in het land geschorst vanwege integriteitsaffaires en schending van het ambtsgeheim. Dit lijkt nog maar het topje van de ijsberg, zo blijkt uit een geheim rapport. nieuwson.nl »

Clouseau-bandleden Koen en Kris Wauters hebben zich in de prijzen gereden tijdens de derde meeting van het Belcar Endurance Championship. Dat laat ... hln.be »

Jennifer Lopez (49) heeft tot haar grote spijt een concert in New York afgebroken vanwege een grote stroomstoring in de stad. Ze had net de eerste ... hln.be »

Een grootschalige, internationale studie naar een middel tegen Alzheimer heeft een forse knauw opgelopen. Onderzoekers in Amsterdam moten onmiddell... hln.be »

FinjaDeNinja

FinjaDeNinja Level 15 zegt:

Toen ik je comment las was ik al vergeten waarover het ging

5 dagen geleden
Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of