Chey was niet de meest geliefde deelnemer tijdens ‘Love Island’. Zowel de kijkers als de andere deelnemers hadden regelmatig kritiek op haar. Voora... hln.be »

In de Amerikaanse staat Florida zijn ze de daklozen meer dan zat. Ze scholen 's nachts samen in parken en op populaire plekken. Dus proberen lokale bestuursorganen de zwervers weg te jagen met het draaien van kinderliedjes. nl.metrotime.be »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Waar moeten ze dan naartoe? Wat een kinderachtige vertoning. Een stad als Florida moet toch in staat zijn om daklozen een waardig onderkomen te bezorgen, met sanitaire voorzieningen, die door de stad onderhouden worden.Voor zijn armste der armen zorgen is de plicht van elke stad.

6 uur geleden

Wetenschappelijk onderzoek met ondersteuning van de crowd is één groot spel. Met z'n allen puzzelen om oplossingen te vinden of voorspellingen te maken; het wordt 'citizen science' genoemd. Wat houdt het precies in, en wat kun je ermee? emerce.nl »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/7uoZqXWSZo8?feature=oembed

12 uur geleden

Velen gaan graag een dagje naar een pretpark, maar niemand schuift graag aan. Om wachtrijen zo veel mogelijk te vermijden, berekende de krant De Ti... hln.be »

Ben je voor deze zomer nog op zoek naar een bijzonder hotel? Misschien droom je er van om te slapen tussen de kunststukken, in een stijlvol Cubaans thema-hotel of ga je voor en exclusief verblijf in Colombia? Metro heeft vijf fantastische hotels op een rij gezet waar je lekker kan wegdromen.  metronieuws.nl »

Mag u binnenkort een terugbetaling van belastingen verwachten? Leuk! Dit zijn enkele ideeën om die extra centen verstandig te investeren.  hln.be »

Nu Brad Pitt (55) de bloemetjes buiten zet, vindt ook Angelina Jolie (44) dat ze weleens een verzetje verdient. De Amerikaanse actrice zou opnieuw ... hln.be »

Velen dromen ervan, sommigen doen het ook écht: de stekker er even uittrekken, om dan met hernieuwde energie een nieuwe uitdaging te lijf te gaan. ... hln.be »

baakie

baakie Level 12 zegt:

Hoezo niet als je geen plezier meer in je werk hebt blijf je dus gewoon stom met tegenzin naar je werk gaan? Ik ben dan weg nu ben ik eigen baas en heb ik hier geen last meer van gelukkig. En ik verdien ook nog eens 3x zo veel als bij een baas soms moet je wat risico nemen in je leven. En lukt het niet kan je altijd weer bij een baas gaan werken momenteel is er werk genoeg.

3 dagen geleden

De balans van de brand in Japan is volgens de hulpdiensten tot minstens 24 doden opgelopen, nadat nog meer levenloze slachtoffers in de animatiestudio in Kyoto werden aangetroffen. Het vuur werd vermoedelijk aangestoken. “We hebben nog een persoon zonder hartslag gevonden op de tweede verdieping en een tiental anderen in dezelfde staat op de trappen … nl.metrotime.be »

De Joshua-boom is er eentje van wel 2,5 miljoen jaar oud. Je kan de bomen bewonderen in het gelijknamige nationaal park in het zuiden van Californi... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of