Kommil Foo is met 'Ruimtevaarder' voor het tweede jaar op rij door de radioluisteraars naar de top van De Lage Landenlijst gestemd. Ook Het zesde m... hln.be »

Na een ongeluk op de A73 zijn er twee doden gevallen. Drie anderen raakten gewond. nieuwson.nl »

In Hongkong heeft een massale politie-aanwezigheid een grootschalige manifestatie van anti-regeringsdemonstranten verhinderd. Die kregen het wel aa... demorgen.be »

'Dwingt het recht ook onze regio in de richting van een duurzamer landbouwmodel', schrijft milieujurist Hendrik Schoukens naar aanleiding van een uitspraak van een Nederlandse... knack.be »

Paarsgroen is een feit in Wallonië. De PS heeft haar ministers voor Waalse regering en de regering van de Franse Gemeenschap al bekend gemaakt. Elio Di Rupo gaat de Waalse... knack.be »

De Spaanse provincies Alicante, Valencia en Murcia zijn getroffen door zware overstromingen. De voorbije uren is er op sommige plaatsen evenveel regen gevallen als gewoonlijk in... vrtnws.be »

Streamingdienst Disney+ is twee maanden voor de echte lanceerdatum al in Nederland gratis uit te proberen. rtlnieuws.nl »

Mauricio Garcia de la Vega, de man die Roda JC wil overnemen, heeft plannen om de naam van het stadion op korte termijn te verkopen. Volgens bronnen zou de... limburger.nl »

Wie nog geen spoilers wil voor het komende seizoen van ‘Lizzie McGuire’, leest beter niet verder. Hoofdrolspeelster Hilary Duff onthulde namelijk a... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of