De Mexicaanse drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán is vrijdag overgebracht naar een zwaarbeveiligde gevangenis in Colorado, waar hij de rest van zijn dagen... hbvl.be »

Acht jaar na de ramp in de kerncentrale van Fukushima is zaterdag voor het eerst opnieuw een strand geopend in de buurt van de Japanse stad. Het ga... hln.be »

Een gedetineerde van de gevangenis van Ruiselede is vanmiddag kunnen ontsnappen. Dat heeft het directoraat-generaal Penitentiaire Inrichtingen beve... hln.be »

Het Europees navigatiesysteem Galileo werkt weer, nadat het bijna een week buiten strijd was door technische mankementen. Dat heeft de uitbater, de... hln.be »

Op de luchthaven van Düsseldorf is vanmiddag een pier ontruimd omdat verscheidene reizigers door een nooddeur naar binnen waren gekomen. Volgens de... hln.be »

R. Kelly zegt niet schuldig te zijn aan de seksmisdrijven waarvoor hij afgelopen week is aangehouden. De zanger moest vandaag voorkomen in een rech... hln.be »

Zorgen dat je kind goed vastzit in het winkelwagentje? Als het een knap kind is, letten ouders daar vaker op. quest.nl »

Met een aflossingsvrije hypotheek is het niet zeker of je na 30 jaar een nieuwe hypotheek kunt afsluiten. Het is handig om daar op voorbereid te zijn. businessinsider.nl »

Sifan Hassan heeft bij de Diamond League in Monaco het wereldrecord op de Engels mijl verbeterd. limburger.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of