Meryame Kitir stelt zich niet kandidaat om SP.A-voorzitter te worden. Dat schrijft de Kamerfractieleider van de socialisten op haar Facebook-account. Ze pleit er voor dat de partij... knack.be »

Steeds meer Belgen zoeken hun geluk in het buitenland. Elke verhuisde meer dan twee jaar geleden naar Alcaucín in Andalusië, waar ze nu Casa Utopia runt.  libelle.be »

Uitgerekend Saudi-Arabië hielp de wereld in tijden van crisis aan extra olie. Wie kan die rol oppakken nu het koninkrijk zwaar is getroffen?  trouw.nl »

Om de actieradius van elektrische auto's uit te breiden zijn alle middelen goed. Het Duitse Fraunhofer-instituut voor zonne-energiesystemen heeft deze week op de autosalon van... knack.be »

Nu de vorm van de nieuwe generatie Land Rover Defender bekend is, kondigt de Britse constructeur enkele opmerkelijke samenwerkingsverbanden aan. Liefhebbers van het genre kunnen... knack.be »

Jean-Claude Juncker, de uittredende voorzitter van de Europese Commissie, vindt dat de tolerantie tegenover Franstaligen aan de Belgische kust afne... demorgen.be »

Het meest gebruikte insecticide ter wereld blijkt niet alleen insecten te schaden, ook trekvogels lijden eronder. Witkruingorsen die tijdens de len... volkskrant.nl »

Door noodweer met buitensporige regenval aan de zuidoostkust van Spanje zijn twee doden gevallen. parool.nl »

Disneys ‘Maleficent: Mistress of Evil’ krijgt op 7 oktober een Europese première in Rome, voorafgaand aan het Rome Film Festival. Hoofdrolspelers A... hln.be »

De totale portefeuille van beleggers die hun investeringen weghalen uit fossiele brandstoffen bedraagt nu al meer dan 11.000 miljard dollar. De zogenaamde 'divestment'-campagne... moneytalk.knack.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of