3 15
Sony kondigt nieuwe customizable controller aan voor de PS4
De nieuwe controller van Sony

Sony heeft zojuist een compleet aanpasbare controller aangekondigt voor de PS4.

De reveal trailer met meer details is hier te vinden.

De controller heeft de mogelijkheid om de verschillende modules uit te wisselen, zo kan je de joystick layout omwisselen en bijvoorbeeld de d-pad vervangen door een ronde pad. Hierdoor kunnen XBOX gebruikers hun gewende layout aannemen op een Playstation.

Daarnaast beschikt de controller over back buttons, triggerstops en de mogelijkheid om zowel wired als wireless te spelen. Ook is het software matig mogelijk alle knoppen te mappen.

Zou jij een premium gaming controller zoals deze kopen?


— 5 dagen geleden
Supergaaf dit! De Xbox heeft ook een speciale custom controller maar dit vind ik eigenlijk nog vetter. Waarschijnlijk gaat hij wel pittig duur worden. — 5 dagen geleden
u/Starshine
  Starshine
  Starshine
  Supergaaf dit! De Xbox heeft ook een speciale custom controller maar dit vind ik eigenlijk nog vetter. Waarschijnlijk gaat hij wel pittig duur worden.
  5 dagen geleden
  Starshine
  Starshine
  Wat een artiest! Is er nog meer van deze specifieke artiest te vinden?
  5 dagen geleden
  2 17
Dit zijn de beste Gamedeals van de week
Nadat dat er heel veel nieuwe spellen uit zijn gekomen deze week, zijn er ook een aantal goede deals te vinden. Wij hebben de beste gamedeals op alle platformen van deze week opgesomd: PC: Darksiders 1 & 2 Zowel Darksiders 1 als 2 zijn deze week met een fikse kortingen beschikbaar op Steam. De complete "Darksiders 1 Warmastered Edition" is nu beschikbaar voor slechts €2,99. "Darksiders 2 Deathinitive Edition" is nu ook afgeprijsd en kost op dit moment slechts €4,49. PC: This War of Mine Zo goed als alle oorlogsspellen speel je vanuit het perspectief van de soldaten die heldhaftig strijden, maar er is eigenlijk maar weinig aandacht voor de burgers de bezette gebieden. "This War of Mine" is een spel waarbij je juist dit soort burgers moet laten overleven in de grimmige omstandigheden van oorlog en bezetting. Zoek naar onderdak, eten en kijk uit voor snipers en scavengers. "This War of Mine" is nu afgeprijsd en beschikbaar voor €5,70 PS4: Monster Hunter: World Genomineerd voor spel van het jaar. Deze Japanse RPG is misschien wel de beste variant in een lange reeks geweldige titels. Jaag op monsters, verzamel armor en ontdek de adembemende wereld die meer dan ooit echt lijkt te leven. Alle monsters hebben hun eigen karakter en gedragingen, wat het spel een echte uitdaging maakt. Het spel is nu beschikbaar voor slechts €29,90 als fysiek exemplaar. PS4: Spyro Reignited Trilogy De remake van deze classic is pas deze week uitgekomen, en kost bijna overal de hoofdprijs. Toch zijn er een aantal plekken waar je hem een stuk goedkoper kan vinden. Zo is hij hier verkrijgbaar voor slechts €32,35. XBOX ONE: Valiant Hearts, The Great War Ter nagedachtenis van de Eerste Wereldoorlog is Valient Hearts: The Great War nu in de aanbieding op de online winkel van de XBOX ONE. Het is nu verkrijgbaar met 70% korting voor slechts €4,50. Switch: La Noire L.A. Noire is niet het nieuwste spel, maar wordt gezien als één van de beste detective spellen ooit gemaakt. Het is dan ook geen wonder dat het uit is gebracht op de Switch. Je kan dit spel nu kopen voor een goede prijs: €18,99.
— 6 dagen geleden
Allemaal leuke spellen. Ik verbaas me er over dat Spyro al zo goedkoop te vinden is. — 6 dagen geleden
u/Starshine
  Starshine
  Starshine
  Allemaal leuke spellen. Ik verbaas me er over dat Spyro al zo goedkoop te vinden is.
  6 dagen geleden
  4 5
Command & Conquer Remasters in de maak!
De nieuwe logo's van de C&C spellen.

Als je rond 1995-2000 al gamende op de computer, dan ben je waarschijnlijk opgegroeid met de Command & Conquer spellen.

Vandaag heeft EA na veel speculatie aangekondigd dat het twee van de meest bekende spellen uit het RTS-genre gaat remasteren: Command & Conquer en Red Alert 1.

De spellen zullen niet alleen geremasterd worden om een resolutie tot en met 4k te ondersteunen, ook heeft EA de hulp ingeschakeld van Petroglyph. Dit is de studio met veel leden van Westwood Studios, de originele maker van de C&C games voordat EA het overnam.

Je kan hier meer over lezen over de ontwikkeling van het spel in de AMA van de Jim Vessella, medeoprichter van de serie.


— 6 dagen geleden
Supervet!! beide spellen zijn echt meesterwerken, ik kan niet wachten. — 6 dagen geleden
u/RetrogamerMax
  Starshine
  Starshine
  Hopelijk dat EA niet weer zijn EA streken uithaalt, ik ben nog niet vergeten wat ze met de C&C reeks hebben gedaan na de overname.
  6 dagen geleden
  10 8
The Game Award 2018 nominaties zijn bekend
The Game Awards 2018. Bron: Thegameawards.com

De nominaties voor alle categorieën van The Game Awards zijn bekend. Deze uitreiking wordt gezien als één van de belangrijkste prijzengala's van de gameindustrie. Naast de 'Game of the Year' uitreiking zijn er ook prijzen te winnen op specifieke gebieden zoals het verhaal, de muziek en de gameart. Ieder specifiek onderdeel wordt aangedragen door een grote naam in de desbetreffende categorie.

De gehele lijst aan nominaties is hier te vinden, de belangrijkste kanshebbers zijn:

 • Assassin’s Creed Odyssey
 • Celeste
 • God of War
 • Marvel’s Spider-Man
 • Monster Hunter: World
 • Red Dead Redemption 2

Wat zijn jouw favoriete spellen van 2018?


— 1 week geleden
Ik ben zelf erg blij dat Celeste genomineerd is. Dat spel is echt op alle fronten ge-wel-dig — 1 week geleden
u/Usagi
  Starshine
  Starshine
  2018 heeft echt een aantal topspellen hoor!
  1 week geleden
  Starshine
  Starshine
  Hahaha, wat een geweldige crossover
  1 week geleden
  4 5
Bethesa onthult de DLC plannen voor Fallout 76
Fallout 76 DLC's zijn bekendgemaakt

Bethesda heeft bekendgemaakt wat de DLC's gaan worden voor Fallout 76. Er zullen meer Vaults, missies en evenementen worden toegevoegd aan het spel.

In het persbericht (wat je hier kan vinden) worden ook alle medewerkers en beta testers bedankt voor hun bijdrage aan het spel. Alle spelers die in bezit zijn van Fallout 76, zullen de DLC's gratis ontvangen.


— 1 week geleden
Goed om te horen dat het een gratis DLC is. — 1 week geleden
u/Starshine
  Starshine
  Starshine
  Goed om te horen dat het een gratis DLC is.
  1 week geleden
  8 8
Rom websites schikken voor 12 miljoen dollar met Nintendo

De romwebsites LoveROMS.com en LoveRETRO.co hebben met Nintendo geschikt voor 12 miljoen dollar.

Romsites LoveROMS en LoveRETRO schikken voor 12 miljoen dollar met Nintendo

Eerder werden deze twee rom sites aangeklaagd door de Japanse game gigant vanwege het illegaal uploaden en aanbieden van de digitale versies van veel van Nintendo's spellen.

Naar aanleiding van de commotie die hierom is ontstaan zijn veel andere rom en emulatie websites uit voorzorg ook gestopt of tijdelijk gesloten.

Wat vinden jullie: Is het terecht dat Nintendo hier zo hard op ingaat?

Bron: Polygon


— 1 week geleden
Door de roms die 'gratis' aangeboden worden ben ik juist eerder geneigd om nieuwe spellen te kopen. Ik zie roms ook vooral als mobile games die ik weer weg gooi als ik ze niet meer speel, en waar ik liever geen geld aan uitgeef. (vooral omdat ik veel van de spellen al fysiek heb, maar geen andere manier heb om ze te digitaliseren en op mijn telefoon te zetten) — 1 week geleden
u/DokiDoki
  Starshine
  Starshine
  Het is uiteindelijk wel gewoon illegaal. Maar juist bij dit soort spellen die al lang niet meer verkrijgbaar zijn, is het misschien beter dat het gedoogd wordt.
  1 week geleden

Starshine avatar 2 weken geleden lid geworden

Activiteit

Verhaal score: 83
Reactie score: 91