Het nieuwe academiejaar zal alweer snel uit de startblokken schieten. Sommige studenten zijn nog naarstig op zoek naar hun perfecte kot. Mochten investeerders soelaas zien in het... dezondag.be »

(Van: /u/abdouh15 op Reddit)

omking

omking Level 5 zegt:

Net Smarties....... Smaken ze allen anders?

1 dag geleden

Veel Nederlandse sterrenkundigen hoopten in de nacht van maandag op dinsdag te kunnen kijken naar vallende sterren als gevolg van de Perseïdenzwerm waar de aarde doorheen beweegt.... nu.nl »

KiaraK

KiaraK Level 8 zegt:

Laatste tijd hebben we precies wel nog vaak de kans om vallende sterren te spotten. Jammer dat de hemel hier in West-Europa niet altijd zo helder is. Er is ook vaak teveel lichtvervuiling..

1 dag geleden

In de Nederlandse bossen is dit jaar veel meer gekapt dan anders. Is dat kappen echt nodig om een bos gezond te houden? Op zoek naar een antwoord i... volkskrant.nl »

Met gestolen wachtwoorden kunnen cybercriminelen eenvoudig inbreken op je accounts. Maar hoe weet je of jouw gegevens in het verleden zijn buitgemaakt? De Password Che... computeridee.nl »

Angèle en Roméo Elvis kent ondertussen iedereen. Net zoals Zwangere Guy. En Blu Samu mag zich nu aan dat rijtje toevoegen. Opgegroeid in Antwerpen,... hln.be »

Politieagente Pat Johnson, 28, verzorgt een baby van ongeveer 9 maanden oud die alleen werd gevonden en huilde in een hotelkamer in de binnenstad. Baby werd in de bestandslade...

Mercedes geeft aan dat het orderboekje van de nieuwe GLB eerstdaags zal worden geopend. Dit is de eerste compacte SUV van het Duitse merk dat de klant kan bestellen met een derde... knack.be »

Een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in een supermarkt in Rotterdam compleet door het lint gegaan. Tientallen wijnflessen sneu... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of