De boekenkast van de wetenschap is volkomen onbehapbaar, zo groot. Gelukkig leest de computer tegenwoordig ook zeer aardig – en heel wat sneller da... volkskrant.nl »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Zeer boeiend onderwerp waar we nog jaren de groei van kunnen volgen

7 uur geleden

Zopas raakte bekend dat Kat Kerkhofs haar dj-carrière verder wil uitbouwen. Op Rock Werchter draaide ze voor het eerst plaatjes als DJ KitKat, maar... hln.be »

Rapper 50 Cent en Janet Jackson zullen morgen in Saoedi-Arabië optreden. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Eerder zegde Nicki Minaj een conce... hln.be »

De waarde van de bitcoin is vanavond onder de 10.000 dollar gezakt. Dat gebeurde toen Amerikaanse politici zich kritisch uitlieten over Libra, de g... hln.be »

“Hoe ouder ik word, hoe gelukkiger ik ben”, zegt Hanne Troonbeeckx (40). Het leven lacht het njam!-gezicht dan ook toe. Met haar lifecoach-diploma ... hln.be »

De Amerikaanse rapper Soulja Boy (28) is nog maar net weer op vrije voeten, maar heeft alweer een nieuwe rechtszaak aan zijn been. Omdat hij in apr... hln.be »

Vanaf maandag mogen enkel nog bepaalde centra complexe ingrepen uitvoeren bij pancreas- en slokdarmchirurgie. Daarover heeft het Riziv begin juli overeenkomsten goedgekeurd. Enkel de ingrepen in die centra zullen nog terugbetaald worden. knack.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of