Onderzoekers van het UZ-Gent hebben een belangrijke stap gezet om het HIV-virus op termijn te kunnen uitschakelen en aids definitief te genezen. knack.be »

Aan hun woning in de Ruddervoordestraat in Torhout houden vrienden van het vermiste duikerskoppel Kurt en Nathalie dinsdagavond een ‘stille wake’. hln.be »

Lowie Stuer was in zijn nopjes met de klinkende 3-0 zege van de Red Dragons tegen Spanje op het EK volley. “Het is aangenaam om zo de rustdag in te gaan”, stelde de libero... nl.metrotime.be »

Zorgminister Bruno Bruins heeft zich woede en onbegrip op de hals gehaald. Hij zei vanochtend over depressies dat jongeren minder op tablets en telefoons moeten kijken en dat zijn... rtlnieuws.nl »

Al bijna een jaar kijken fans van John Cleese (79) reikhalzend uit naar zijn onemanshow ‘The last time to see me before I die’ in Nederland. Wie ge... hln.be »

De Britse politie heeft twee mannen gearresteerd bij de Londense luchthaven Heathrow op de dag dat milieuactivisten het vliegverkeer willen verstoren door drones bij de luchthaven... metronieuws.nl »

Met spanning keken artsen uit naar de uitspraak in de euthanasiezaak woensdag. Wat weten ze nu over euthanasie bij patiënten die er niet meer om ku... trouw.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of