Gehoopt wordt dat deze meer inzicht kunnen geven in de meest prille stadia van een mensenleven. Het is onderzoekers gelukt om menselijke pluripotente scientias.nl »

Er komen nieuwe 5G-zendmasten aan in Nederland. De hogere frequentie moet ons nóg sneller laten internetten. Mensen die zeggen gevoelig te zijn voor elektromagnetische straling,... quest.nl »

Wortell opent een eigen cloud security operations center. De Microsoft-partner (Microsoft 365 en Microsoft Azure) bundelt bovendien zijn security-dienstverlening onder de naam... computable.nl »

Op Prinsjesdag maakt de regering de plannen voor het komend jaar bekend. Ook is het de officiële eerste dag van het politieke werkjaar. De dag waarop het plaatsvindt is in de... quest.nl »

Gert Verhulst (51), James Cooke (34) en Karen Damen (44) gaan een nieuwe samenwerking aan. Vanaf 17 januari 2020 pakt het trio uit met ‘Chateau Cup... hln.be »

Het Amerikaanse ministerie van Justitie neemt autobouwers BMW, Volkswagen (VW), Honda en Ford in het vizier wegens een overeenkomst die ze sloten rond uitstootwaarden met de staat... knack.be »

Laat op de avond zijn kleine kinderen in Zuid-Europese landen als Spanje nog ­buiten, terwijl die in Nederland al uren op bed liggen. Zijn die Spaa... volkskrant.nl »

“Het is de meest sobere renovatie die we ooit hebben gedaan. Het was allemaal binnen het budget”. Dat zegt architect Ellen van Loon van bureau OMA ... parool.nl »

Britse toeristen die in Frankrijk op vakantie waren geweest, kregen de schrik van hun leven toen ze terugkwamen in Groot-Brittannie. Een 17-jarige Egyptische vluchteling zat in de... rtlnieuws.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of