Acht jaar na de ramp in de kerncentrale van Fukushima is zaterdag voor het eerst opnieuw een strand geopend in de buurt van de Japanse stad. Het gaat om het strand van Kitaizumi, dat 25 kilometer ten noorden van de kerncentrale ligt, en dat indertijd erg populair was onder surfers. knack.be »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Ik wacht ook nog een jaartje af hoor

6 uur geleden

Fluo sokken of cowboyhoed? Blues Peer is een bijzondere verzameling mensen. En dat weerspiegelt zich ook in de outfits op de festivalweide. hbvl.be »

Ziekenhuizen willen het boerka­verbod niet handhaven, omdat het kan leiden tot zorgmijding. De Nederlandse Federatie van Universitair Medische Cent... parool.nl »

Een 64-jarige man uit Essen is dinsdag gestorven in de Alpen, toen zijn zweefvliegtuigje neerstortte. Ook zijn Nederlandse passagier liet het leven... hln.be »

Sasha Van der Speeten zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: de sketchenreeks I Think You Should Leave op Netflix. demorgen.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/vrZkGgoVSFk

3 dagen geleden

Er klinkt soms gemor als het over de dotaties van de Belgische koninklijke familie gaat, maar volgens de berekeningen van de Amerikaanse financiële... hln.be »

Het vakantie-uitje bij uitstek voor jong en oud? Een dagje naar het pretpark! Bestel hier jouw tickets voor een dagje vol kriebels. libelle.be »

Een bizar geval van huurfraude in Eindhoven: meer dan twintig mensen zijn daar opgelicht door een vrouw die zich voordeed als de verhuurder van een woning. De gedupeerden moesten zo'n 1500 euro betalen voor borg en een paar maanden huur. De vrouw is spoorloos en de huurders kunnen nu naar hun geld fluiten. Maar dit is geen uitzondering. Door de krapte op de woningmarkt zijn mensen zo wanhopig op zoek naar een huis dat ze een gemakkelijke prooi zijn voor oplichters. Woningzoekenden zijn dus gewaarschuwd: hoe graag je een woning ook wilt, wees voorzichtig. rtlnieuws.nl »

Er hangt een waas van geheimzinnigheid rond de tiener die gisteren de veiligheidscontroles wist te omzeilen op de luchthaven van Londen Heathrow. D... hln.be »

Meerdere bronnen melden dat Lamborghini een supercar met een zeer beperkte oplage zal voorstelen tijdens de volgende elegantiewedstrijd van Peblle Beach. De auto zou Unico heten en rechtstreeks afgeleid zijn van het schitterende concept Terzo Millennio. autogids.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of