Jessica Sutta is in het huwelijksbootje gestapt. De 37-jarige Pussycat Doll trouwde zaterdag in Malibu met Mikey Marquart, weet Us Weekly. hln.be »

Jaybird Vista zijn de laatste nieuwe true wireless oortjes van Jaybird, een merk dat zich richt op het maken van producten voor allerhande atleten. techpulse.be »

Een koppel uit Balen is op vakantie in Italië slachtoffer geworden van een pijnlijke diefstal. Terwijl ze nabij Napels op een terrasje zaten, werd ... hln.be »

Toen Charlie Sheen en Denise Richards in 2005 uit elkaar gingen na een relatie van vier jaar, probeerden de twee een vriendschappelijke relatie te ... hln.be »

Een 67-jarige vrouw is overleden aan haar verwondingen na een explosie tijdens een traditioneel bakfeest dit weekend in West-Duitsland. De vrouw stierf gisterochtend. In totaal... nl.metrotime.be »

Frenk Lahaye geeft een lezing over 75 jaar Amerikaanse begraafplaats Margraten ‘Het verhaal van Netherlands American Cemetery and Memorial’ in de Post, Lin... limburger.nl »

In Hongkong zijn er vandaag opnieuw confrontaties geweest tussen politie en demonstranten. De actievoerders verzamelden onder meer in stations en w... hln.be »

Aysel Erbudak wordt beschuldigd van fraude maar zegt dat hier niks van waar is en houdt vol dat deze beschuldigingen voortkomen uit discriminatie. nieuwson.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of