Nederland gaat acht of negen extra F-35-gevechtsvliegtuigen aanschaffen. 'Die komen boven op de 37 waartoe het vorige kabinet al had besloten. En bij het volgende kabinet zal de defensiebegroting opnieuw omhoog moeten. Daartoe zijn we binnen de Navo ook verplicht.' Dat zegt minister van Defensie Ank Bijleveld in een interview met de krant Trouw. knack.be »

De Nederlandse afvalverwerkers gaan de processierupsen toch vernietigen. Voorwaarde is dat ze moeten aangeleverd in zogenoemde big bags die niet ku... parool.nl »

Je kent het wel: je staat bij de supermarkt en voor je staat een omaatje uitgebreid te praten met de caissière. Jumbo Vlijmen heeft besloten speciaal voor de klanten die behoefte hebben aan wat extra tijd door middel van een praatje een eigen kassa te openen: de kletskassa.  metronieuws.nl »

We leven in politiek complexe en verwarrende tijden. Daarom tippen 30 bevoorrechte waarnemers 3 boeken die licht in de duisternis kunnen brengen. Vandaag: Siegfried Bracke (N-VA), ex-Kamervoorzitter. knack.be »

Op 31 juli en 1 augustus staat comedian Bert Gabriëls op De Parkies-concerten in Blankenberge en Beringen. Hij brengt er zijn ‘#Eindemaands’-confer... hln.be »

Op deze Franse nationale feestdag is het uitkijken naar wat de gele hesjes van plan zijn. Voorlopig voorkomen de ordediensten dat ze de parade verstoren. vrtnws.be »

De topinkomens in Nederland zijn vorig jaar sterk gestegen, met name bij de grote multinationals businessinsider.nl »

SaaS-bedrijf Celonis brengt een gratis versie uit van zijn process miningsoftware. De vrij te gebruiken telg krijgt de naam Snap mee en is bedoeld voor ... computable.nl »

In het kader van Yamaha’s Yard Built-project hebben de mannen van Deus Ex Machina al vaker de handen vuil gemaakt.... motoplus.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of