Olivia en Isabella Giannulli staan niet meer ingeschreven op universiteit USC. Het opleidingsinstituut bevestigt dat aan de New York Post. De ouder... hln.be »

Nu we ons steeds liever in een warme trui nestelen, zie je ze weer opduiken: vervelende pluisjes! Dankzij deze tips zeg je de kleine pluiswolletjes vaarwel. libelle.be »

Zlatan Ibrahimovic heeft zich met LA Galaxy verzekerd van een plek in de halve finales van de Western Conference in de Major League Soccer (MLS). Galaxy wo... hbvl.be »

Dennis Quaid is na een paar maanden daten al op zijn knieën gegaan voor Laura Savoie. De 65-jarige acteur heeft het 26-jarige model vrijdag ten huw... hln.be »

Als je lekker drie weken op vakantie gaat, en graag boeken leest, dan kun je er aardig wat meenemen. Het nadeel is dat het vaak aardig wat gewicht toevoegt aan je bagage. Kom je... tech365.nl »

De Noorse prinses Märtha Louise (48) en haar vriend - de sjamaan Durek Verrett (44) - hebben opnieuw voor heel wat opschudding gezorgd in eigen lan... hln.be »

Gooi de confetti maar in de lucht: we hebben een nieuwe website voor TechGirl.nl! Je weet inmiddels dat we niet opkijken van een redesigntje meer of mind... techgirl.nl »

Eind maart kwam Het Laatste Nieuws met de opvallende kop dat haast nergens in Europa zo weinig 50-plussers werken als in ons land. Die lage tewerkstelling heeft misschien te maken... premium.techpulse.be »

De vakbonden FNV Zorg & Welzijn, FBZ, NU’91 en CNV Zorg & Welzijn organiseren een landelijke ziekenhuisstaking op 20 november. Dit doen zij vanwege het uitblijven van een goede... metronieuws.nl »