De zomer van 2019 zal de geschiedenis ingaan als een zomer, waarin hitterecords werden gebroken en we de eerste code rood voor hitte ooit mochten n... hln.be »

‘40-45'-acteurs Jelle Cleymans (34) en Jonas Van Geel (34) werken samen aan een album. Dat vertelde de voormalige ‘Spring’-acteur woensdag bij Plag... hln.be »

Cultuur hoort bij de zomer. Daarom peilt De Morgen elke dag naar de cultureel verantwoorde vooruitzichten van interessante figuren. Vandaag: Yves D... demorgen.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/u3F9n_smGWY

14 uur geleden

Anuna De Wever (18), het gezicht van Youth For Climate, kreeg gisteren boegeroep te verwerken toen ze op een podium van Pukkelpop klom. De klimaata... hln.be »

Drie specialisten in vermogen en vastgoed houden op woensdagmiddag 25 september vanaf 14.00 uur een gratis bijeenkomst in Bibliotheek Brunssum. Thema is: ‘... limburger.nl »

Ford geeft aan dat de Shelby versie van de Mustang enkele belangrijke updates krijgt. Deze Ford Mustang Shelby GT350R wordt officieel overigens niet ingevoerd in ons land, maar... knack.be »

De politie heeft een 24-jarige man uit Amstelveen aangehouden in verband met de mishandeling van een zwangere vrouw bij de Kiss and Ride van festiv... parool.nl »

Het ministerie van justitie neemt maatregelen tegen het gevangenispersoneel van New York na de zelfmoord van Jeffrey Epstein vrtnws.be »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 10 zegt:

Ja, er moet sowieso een onderzoek komen! Wat ik me alleen afvraag, als een manager/directeur/regisseur wordt verdacht of veroordeeld voor seksuele intimidatie oid, is het voor zover ik weet niet standaard dat medewerkers of collega's ook onder de loep worden genomen. Wat was er in dit geval de aanleiding voor om het wel te doen?

2 dagen geleden
Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of