Bron: https://www.liveleak.com/view?i=1bc_1499287620 Dit vond plaats in Nepal

Jerry

Jerry Level 13 Veteraan Zegt:

Goede actie van die dame achter de kassa.

1 uur geleden

Dit weekend vond het NK Skateboarden plaats. Skateboarden is tijdens de Olympische Spelen van 2020 een officiële sport, maar ook in Nederland heeft het skaten een vlucht genomen.... rtlnieuws.nl »

Niet witter dan wit, maar wel zwarter dan zwart. Onderzoekers hebben het zwartste materiaal ooit ontdekt. Het vangt maar liefst 99,995 procent van ... hln.be »

‘Temptation’-Pommeline heeft haar grote tattoo van ex-verloofde Fabrizio nog niet volledig laten verwijderen, of ze investeert al in een ander groo... hln.be »

Na een carrière van 70 jaar heeft de iconische Land Rover Defender eindelijk een opvolger. De nieuwe terreinwagen is nog steeds geschikt voor het ruige merk, maar pakt tegelijk... knack.be »

Op de IAA in Frankfurt toonde Volkswagen de afgelopen week het belangrijkste nieuwe model van de voorbije decennia voor de constructeur, want VW gaat er prat op dat ze nu ook de... knack.be »

Ten laatste eind oktober worden bij de PS verkiezingen gehouden om een nieuwe voorzitter aan te duiden. Dat heeft PS-voorzitter en Waals minister-president... gva.be »

Spinnen eng? Ze zijn juist fascinerend. Neem de portia. Die houdt zijn slachtoffer voor de gek door zich te vermommen als een takje. quest.nl »

Nederland heeft een aanbod van de Verenigde Staten afgeslagen om te helpen tien Nederlandse, vrouwelijke Syriëgangers en hun kinderen naar Nederlan... parool.nl »

“Vier sterren, of pakt vierenhalf, hoeveel kost dat?”, vroeg Brihang aan De Morgen. Hij kreeg een antwoord van het redactiesecretariaat, en dat is ... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of