Het Belgische Arbitragehof voor de Sport sprak deze week KV Mechelen niet vrij van matchfixing, maar degradatie was volgens de bondsreglementen niet mogelijk: Malinwa was eersteklasser. De Brusselse rechtbank in eerste aanleg besliste vrijdag na een verzoekschrift van Beerschot dan wel dat de uitspraak van het BAS niet definitief kan zijn, voorlopig opent bekerwinnaar KV … dezondag.be »

Halverwege de vorige eeuw voerde de VS boven de eilandengroep talloze kernproeven uit. En dat heeft nog altijd gevolgen, zo toont een nieuw onderzoek aan. scientias.nl »

De A73 bij Roermond is de snelweg dicht vanwege een ongeval met een auto. De auto kwam op zijn kop terecht. Twee personen raakten daarbij gewond. limburger.nl »

In Rome is een man -gekleed in oude Romeinse klederdracht- in de iconische Trevifontein gesprongen. De politie pakte de ordeverstoorder op. Hij kan... hln.be »

Het Japanse concern Fujitsu komt met een nieuwe, uitgebreidere versie van zijn PalmSecure-technologie. Met de biometrische oplossing worden wachtwoorden overbodig en kunnen gebruikers veilig inloggen ... computable.nl »

Soms slaat de verveling al snel bij de kinderen toe. Maar niet met bingo! Met deze spelletjes zijn je kinderen gegarandeerd uren zoet. libelle.be »

Na de beslissing van het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) en de daaropvolgende bevestiging van de UEFA om KV Mechelen uit te sluiten van Europees voetbal, zal Antwerp in de derde en niet in de tweede voorronde van de Europa League van start gaan. “Dit zal onze voorbereiding op de competitie ten goede komen”, … nl.metrotime.be »

Door alle prijsvechters kan je tegenwoordig voor een schijntje vliegen. Als je er een beetje werk van maakt, kan je een hoop besparen. Dat weet ook student Milan, die voor nog geen vijftig euro door heel Europa vloog. rtlnieuws.nl »

Sinds gisteren is de nieuwe verfilming van ‘The Lion King’ in première gegaan in de Vlaamse bioscoop. Lander Severins neemt daarbij de stem van jon... hln.be »

De zaak draait om de al veertien jaar durende ruzie tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie over vermeende overheidssteun aan vliegtuigbouwer Airbus. businessinsider.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of