De Raad van State heeft een besluit van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) vernietigd over de hoogte van de retributie die vreemd... hbvl.be »

Een jonge Amerikaan heeft bekend een e-mail verstuurd te hebben waarin gedreigd werd met een schietpartij op de Los Angeles County Fair, een jaarli... hln.be »

Na de drone-aanval op het hart van de Saoedische olieproductie, waardoor het land zijn output in één klap moest halveren, heeft de Amerikaanse president Donald Trump gedreigd... knack.be »

De olieprijzen zijn op de termijnmarkten fors omhoog geschoten, nadat afgelopen weekend een drone-aanval plaatsvond op het hart van de olie-industrie van Saoedi-Arabië. knack.be »

Stefan Küng (Groupama-FDJ) heeft zondag de 33e editie gewonnen van de Tour du Doubs (cat. 1.1), 188,9 kilometer van Morteau naar Pontarlier. De Zwitser sol... hbvl.be »

Een bizar verhaal. Dat is het minste dat je kan zeggen over het voorval waarmee Els De Schepper dit weekend naar buiten trad. Ze vertelt over een k... hln.be »

'Wie blijft strompelen, zal echter ooit moeten toegeven aan de zwaartekracht en vallen. Dat is wellicht wat er nu met België aan het gebeuren is, de strompelende staat die op... knack.be »

De Britse premier Boris Johnson overpeinst nieuwe mogelijkheden om de Brexit-crisis op te lossen. Zoals een brug tussen Schotland en Noord-Ierland. businessinsider.nl »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 11 Aspirant Zegt:

Waarom? Ik begrijp de voordelen niet helemaal, en de bewaking van de grens tussen Noord- en Zuid-Ierland wordt er volgens mij ook niet mee opgelost?

1 dag geleden

Charlie Cole, de fotograaf die met zijn beroemde foto van de ‘tankman’ tijdens de Chinese studentenprotesten in 1989 een World Press Photo-prijs wo... hln.be »

De Venezolaanse president Nicolas Maduro zal niet aanwezig zijn op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Verenigde Naties later deze maand. Dat heeft hij donderdag gezegd op... knack.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of