Mobiele broker BUX lanceert zijn nieuwe app BUX Zero in Nederland en binnenkort Duitsland en vanaf volgend jaar in heel Europa. Gedurende de komende weken krijgt iedereen die zich... emerce.nl »

De loonkost in België lag in het tweede kwartaal 2 procent hoger dan een jaar eerder. De loonkost steeg zo minder snel dan het Europese gemiddelde.... hln.be »

Het Deense model gaat over een strengere aanpak van migranten, zowel de huidige instroom van asielzoekers als Denen met migratie achtergrond die al een of meerdere generaties in... vrtnws.be »

Na meerdere stakingen en maandenlange onderhandelingen heeft lagekostenmaatschappij Ryanair collectieve arbeidsovereenkomsten (cao's) afgesloten vo... hln.be »

Bovendien kent de exoplaneet een gematigde temperatuur waardoor de vraag rijst: is er leven op de planeet mogelijk? Onderzoekers hebben een wereldprimeur scientias.nl »

Voor heel veel mensen was 11 september 2001 een gitzwarte dag toen exact achttien jaar geleden twee vliegtuigen in de WTC-torens in New York crashten. Maar de ouders van Lotte,... rtlnieuws.nl »

Apple bindt vanaf 1 november officieel de strijd aan met Netflix en Disney. De streamingdienst Apple TV+ wordt dan in honderd landen gelanceerd. Oo... demorgen.be »

In Chili zijn schedels teruggevonden met daarin gaten die erop wijzen dat ze op een touw werden geregen om vervolgens te worden tentoongesteld. Tot die scientias.nl »

Bij een gewelddadige woningoverval op 30 augustus in Herkenbosch hebben de daders een forse buit meegenomen. De bewoonster is door de overvallers opgeslote... limburger.nl »

Ursula von der Leyen maakt zo meteen bekend welke portefeuilles de beoogde leden van de nieuwe Europese Commissie krijgen. De aanstaande voorzitter... demorgen.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of