Regi bouwde gisteren een feestje in de Moosebar op Tomorrowland. Hij deed dat voor de gelegenheid als “Regina”. Met vrouwenkleren aan, een zonnebri... hln.be »

Jezelf blauw betalen aan een huis in België? Waarom zou je, als je voor hetzelfde geld op een onbewoond eiland kan wonen. Voor de kust van het trop... hln.be »

Het lijkt erop dat Lil Nas X weer een nieuwe remix kan maken van zijn megahit ‘Old Town Road’. Niemand minder dan Dolly Parton is geïnteresseerd om... hln.be »

Draadloos opladen gaat over het algemeen langzamer dan met een gewone oplader, maar heeft ook zo zijn voordelen. businessinsider.nl »

Het dreigende gevaar voor een planetoïde-inslag op de aarde, met een kracht van ongeveer honderd Hiroshima-bommen, is geweken. Hoogstwaarschijnlijk kan ze in 2023 nog een keer de aarde naderen.  Het tot 50 meter grote stuk materie, ‘2006QV89’, had in september de aarde kunnen raken. De kans op een botsing bedroeg volgens de ESA 1 op 7.299. zita.be »

De vier gekleurde vrouwelijke verkozenen van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden die door president Donald Trump in een serie tweets werden aangevallen, hebben op een persbijeenkomst opgeroepen om het oog op de bal te houden en niet in te gaan op de afleidingstactiek van de president. knack.be »

De ALMA-telescoop in Chili is regelmatig in het nieuws: deze maand nog met beelden van samensmeltende sterrenstelsels en metingen van de temperatuur van de ringen van Uranus. Maar kan ALMA ons ook vertellen hoe sterren ontstaan? nu.nl »

In Goma, een stad in Congo met een miljoen inwoners, is zondag een eerste geval van ebola vastgesteld. Goma is de grootste stad die getroffen is sinds het begin van de epidemie op 1 augustus vorig jaar. Dat kondigde het ministerie van Volksgezondheid aan, dat de bevolking tot kalmte opriep. knack.be »

Slecht nieuws van Jimmy De Frenne. De Oostendaar heeft zijn recordpoging ‘om ter langst op een toilet zitten’ niet succesvol kunnen afronden. Hij mikte op 150 uur, maar moest na 120 uur opgeven. Jimmy De Frenne uit Oostende eindigt zijn recordpoginig om zo lang mogelijk op het toilet te zitten op 120 uur. Begin deze zita.be »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Hij mag "de eer" houden. Weinig behoefte om zijn record te verbreken.

1 week geleden

Google gaat actie ondernemen nadat één van de taalexperts waarmee het samenwerkt voor de ontwikkeling van spraaktechnologie in zijn slimme luidspre... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of