Wil jij ook een mango smoothie maken die perfect smaakt? Lekker zoet, maar toch heel gezond. Met dit mango smoothie recept lukt dat altijd! @ PinGetest pingetest.be »

Cadeau juf einde schooljaar - Zoek je een afscheidscadeau voor de leukste juf? Een originele manier om te zeggen: "Bedankt juf!" ... Lees dan deze post! pingetest.be »

Knutselen met wc rolletjes is niet alleen leuk, het is ook een hele leuke manier van recycleren. We hebben de mooiste knutsels met de kartonnen wc rollen! pingetest.be »

Ben jij ook gek van citroencake? Dan moet je zeker deze citroencake met gember maken. Een gemakkelijk recept dat altijd lukt. Incl. citroenglazuur recept! pingetest.be »

Zoek je een lekker recept voor ontbijt smoothie met Skyr yoghurt & havermout? Lekkere shake met fruit & yoghurt om je dag te beginnen? Lees hier dan verder! pingetest.be »

Speciale framboos tiramisu maken met witte chocolade? Gebruik dan dit recept! Super lekker en heel eenvoudig om te maken. Een zomerse variant tiramisu! pingetest.be »

Dit slagroomtaart dessertglaasjes recept is één van de makkelijke desserts op PinGetest. Een feestelijk dessert gemaakt met recepten voor dessertglaasjes! pingetest.be »

Weet je niet welke slowjuicer te kopen? Hier bespreken wat ik van de Byzoo horizontale slowjuicer vind. Eerlijke recensie Byzoo Slowjuicer @ PinGetest pingetest.be »

Wil je graag gratin maken, maar zoek je hiervoor nog een lekker recept? Probeer dan dit aardappelgratin recept met look! Super lekker aardappelgerecht! pingetest.be »

Bloemen knutselen met papier voor Moederdag of voor thema Lente? Bekijk dan deze compilatieblog voor inspiratie & knutselideeën voor knutselen met kinderen. pingetest.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of