Een opsteker voor justitie in de zaak-Thijs H.: er is nieuw DNA-bewijs gevonden dat de verdachte aan drie moorden linkt, zo melden bronnen rond het... parool.nl »

Over twee weken gaat het gedeeltelijke verbod op gezichtsbedekkende kleding in, in de volksmond ook wel het boerkaverbod. Wie de wet overtreedt, riskeert een boete van minimaal 150 euro. Het verbod wordt 'gedeeltelijk' genoemd, omdat het slechts geldt in het openbaar vervoer, het onderwijs, de zorg en in overheidsgebouwen. nieuwson.nl »

Hij is niet de enige. Vier jaar geleden werd er nog maar 5 hectare bezaaid met wilde bloemen, nu bijna 200. Niet onbelangrijk: de landbouwers krijgen subsidies als ze kiezen voor bloemen. vrtnws.be »

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft de uitspraken van president Donald Trump over vier Democratische Congresleden afgelopen nacht bestemp... hln.be »

Hij veroverde twee jaar geleden de harten van heel Nederland: politiehond Bumper. Op het Instagramaccount van de immens populaire hond is nu te lezen dat de politie de stekker uit het populaire project trekt. rtlnieuws.nl »

baakie

baakie Level 12 zegt:

Ze kunnen het geld/tijd beter in andere dingen steken.

5 dagen geleden

DENK Eindhoven is van mening dat de gemeente Eindhoven niet genoeg aandacht besteed aan zijn slavernijverleden, “Op 1 juli was het Keti Koti. Een dag waarbij wij stilstaan bij de afschaffing van de slavernij in de oud koloniën van Nederland. Het valt ons helaas op dat er vanuit Eindhoven hier geen aandacht aan word gegeven.” […] nieuwson.nl »

Picknicken op het marmer van de Spaanse Trappen of water tappen uit de fonteinen van Bernini, het moet afgelopen zijn. Rome dreigt onbeschaafde toe... parool.nl »

De Australische acteur Chris Hemsworth kruipt al sinds 2011 in de huid van Thor en heeft maar liefst zeven ‘Marvel’-films op zijn palmares staan. O... hln.be »

Wie zijn bestanden bij Dropbox in de cloud parkeert, kan deze binnenkort naar anderen doorsturen via de Dropbox Transfer-optie. De dienst is te vergelijken met WeTrans... computeridee.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of