Geen brievenselectie voor boer Gerard (44) in ‘Boer zoekt Vrouw’. Omdat hij slechts ‘een overzichtelijk aantal’ brieven had gekregen, werd de formu... hln.be »

Het nieuwste buzzword op het gebied van data en kunstmatige intelligentie is 'data-gedreven'. Een organisatie moet data-gedreven worden. Om meer concurrerend te worden en een ... computable.nl »

De politie Barneveld meldt via Facebook dat de donderdag ontsnapte tbs’er Johannes ‘Harry’ van E. (42), die in 2013 werd veroordeeld voor kindermis... parool.nl »

Stef Selfslagh zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: de video waarin een vader met zijn 19 maanden oude baby over Empire praat. demorgen.be »

Heb jij vaak een opgejaagd gevoel op je werk? Dat wil nog niet noodzakelijk zeggen dat je met een burn-out kampt, al is het gevoel dat je je job ni... hln.be »

Goed nieuws voor iedereen die nog niet klaar is voor regen en grijze wolken. Het is weer even Zomer dit weekend, "Vooral zondag wordt een prachtige dag. Plaatselijk kan het wel 25... nieuwson.nl »

De Ondernemingsrechtbank van West-Vlaanderen heeft dinsdag 1B-club KSV Roeselare failliet verklaard. De club bevestigde het nieuws via woordvoerder Evert Stroobant. Het bestuur en... nl.metrotime.be »

Hortensia's zijn de makkelijkste bloemen om te vermenigvuldigen. Tijd om aan de slag te gaan, want vanaf augustus is het ideaal hortensia's te stekken. libelle.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of