Bij een schietincident afgelopen nacht bij metrostation Kraaiennest in Amsterdam-Zuidoost is een dode gevallen. Het zou volgens Het Parool gaan om de Amsterdamse crimineel Inchomar Balentien (33). metronieuws.nl »

British Airways schort omwille van veiligheidsredenen alle vluchten naar de Egyptische hoofdstad Caïro op gedurende zeven dagen. De Britse luchtvaa... hln.be »

Dagen niet douchen, met z’n allen in een kleine tent en je behoeften doen op een dixi. Hoe fijn en feestelijk een festival ook mag zijn, heel schoon voel je je na drie dagen festivallen meestal niet. De Universiteit Utrecht gaat dit weekend op de Zwarte Cross onderzoeken hoe vies festival-handen nu écht zijn. rtlnieuws.nl »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Ze zien er daar ook niet ziek uit. Blijkbaar maakt het vuil gelukkig :)

6 uur geleden

Dries Koekelkoren en Tom van Walle zijn er vrijdag in geslaagd de groepsfase te overleven op het viersterrentoernooi beachvolleybal in het Portugese Espinho (World Tour). Onze landgenoten verloren eerst met 2-1 (17-21, 21-18 en 15-8) van de Brazilianen Alison/Alvaro Filho, om nadien met 2-0 (21-13 en 21-13) te winnen van de Nederlanders Ruben Penninga en … nl.metrotime.be »

Verpleeghuis Vondelstede van Amsta ligt aan het Vondelpark, maar het personeel heeft geen tijd voor een ommetje. De komst van ‘zelfsturende teams’ ... parool.nl »

De sterrencast van de musicalfilm ‘Cats’ is voor het eerst te zien in hun digitale kostuums. In de nieuwe trailer voor de prent zien we Jennifer Hu... hln.be »

KV Mechelen zal bij de loting voor de zestiende finales van de Beker van België niet vervangen worden. In de pot van 1A-clubs gaan daardoor slechts vijftien clubs en een strookje met ‘bye’. Dat heeft de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), die de Croky Cup organiseert, bevestigd. Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) bevestigde het … nl.metrotime.be »

Grote steden in Europa binden nu serieus de strijd aan met woningbeleggers. Na huurmaximalisatie koopt Berlijn zelfs huizen op om huurstijging te v... parool.nl »

Uitbater LAGO wil tegen het einde van de week in vier van de negen zwembaden die hij beheert, een identiteitscontrole uitrollen. Naast Gent wordt o... hln.be »

‘Té’ is nooit goed, zegt men weleens… En dat geldt zeker voor ene Meegan Hefford. De 25-jarige dame werd door de hulpdiensten bewusteloos gevonden op de vloer van haar slaapkamer. Ze spendeerde dagelijks uren in de fitness om aan haar lichaam te werken. Zeker na de geboorte van haar tweede kindje, nam die obsessie echt zita.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of