In een ziekenhuis in Gelsenkirchen, in het westen van Duitsland, zijn de jongste maanden drie kinderen geboren met misvormde handen. Lokale media m... demorgen.be »

De Koninklijke Bibliotheek bewaart alles wat wordt gepubliceerd in Nederland, dus ook websites. Daarbij kan kunstmatige intelligentie misschien van... volkskrant.nl »

Het is het shotje dopamine dat vrijkomt in het brein die ons als verslaafden naar de telefoon doet grijpen bij elke melding. Maar klopt dat wel? Ne... demorgen.be »

LG introduceert zijn nieuwste telg in de G-serie lijn: de LG G8x. De opvolger van de G8s is speciaal gemaakt om multitasking makkelijker te maken. techgirl.nl »

Dutch-Tech.nl is dé Nederlandse tech blog! Nieuws en artikelen over over Apple, Android, Apps, Computers, Smartphones, Gadgets, Electronica, en eigenlijk alles rondom Tech. dutch-tech.nl »

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft een test met een 'supergrote meervoudige raketwerper' geleid. Dat hebben staatsmedia woensdag aangekondigd. Zuid-Korea berichtte dinsdag... knack.be »

De laatste dag voor het Britse parlement werd geschorst liep uit op een slachtpartij voor Boris Johnson. De brexitdatum staat volgens hem vast, maa... parool.nl »

Grote wapenbedrijven, zoals Airbus, BAE Systems en Raytheon, leggen onvoldoende voorzichtigheid aan de dag om te voorkomen dat hun producten worden gebruikt bij... knack.be »

Een automobilist heeft op 1 augustus 's ochtends van dichtbij enkele foto's van het dier kunnen maken. vrtnws.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of