Harm van Veldhoven zal niet meer terugkeren bij Roda JC. De algemeen en technisch directeur, die nu ruim een maand ziek thuis zit, gaat met de club in gesp... limburger.nl »

Reizen om rijk te worden. Zo zou je het leven dat Paris Hilton (38) vandaag leidt kunnen samenvatten. Dit weekend strijkt de beroemde hotelerfgenam... hln.be »

Rabobank is één van de vier gegadigden die energiebedrijf Eneco willen kopen. Dat verklaart de bank, die optrekt met KKR Infrastructure.  parool.nl »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Het klinkt wel alsof het alleen maar om de goede doelen gaat, duurzaamheid, mensen aan geld helpen voor het energievriendelijker maken van hun woning, enz. Van winst maken is geen sprake.

1 dag geleden

Een woning op de Bos en Lommerweg is donderdag op last van de burgemeester gesloten, omdat daar vorige maand een cocaïnelaboratorium werd ontdekt. parool.nl »

Leuk nieuws voor Michael Sheen (50): de acteur wordt opnieuw vader. Dat maakte de acteur zelf bekend via Twitter. Moeder is zijn 25-jarige vriendin... hln.be »

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft de ebola-epidemie die nu al bijna een jaar woedt in het oosten van Congo uitgeroepen tot een noodsituatie... demorgen.be »

Het voelt misschien nog als een ver van je bed show, maar de eerste nieuwtjes over Amsterdam Dance Event 2019 druppelen al binnen. In dit blog houd... parool.nl »

Vandaag wordt voor de vijfde keer de ramp met MH17 herdacht. ‘Rouwen maakt dat je als een klepel heen en weer slingert van de verdrietfase naar de ... trouw.nl »

Mag je nou wel of niet appen als je stilstaat met de fiets? Dr. TechGirl geeft antwoord op de vraag wat dat fiets-appverbod nou precies inhoudt. techgirl.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of