rtlnieuws.nl

Volgens nieuw onderzoek van het UMCG in Groningen is het goed mogelijk dat een te grote hoeveelheid vitamine B12 in je bloed leidt tot eerder overlijden. De vitamine wordt vooral geslikt door veganisten. Lopen ze echt gevaar? Vijf vragen beantwoord door deskundigen.

marleen

marleen Level 19 — Pupil Zegt:

Het is zo moeilijk om te weten wat gezond is of niet. Duizenden artikels en duizenden boeken leggen je uit hoe je moet slapen, eten, sporten, wandelen, ... De ene therapeut na de andere kun je raadplegen zonder dat je wezenlijk iets mankeert. Je zou er depressief van worden want je drinkt te weinig water, je wandelt geen 10 000 stappen, je hebt te veel vlees gegeten en te weinig groente, 2 keer frieten in een week. Te veel vitaminen van de ene soort, te weinig van de andere? Waarschijnlijk is het allemaal commercieel en zit er weinig waarheid in.

1 uur geleden
1
hln.be

De socialistische militanten van Sint-Joost-ten-Node hebben vanavond quasi unaniem (68 voor, 1 tegen) hun steun bevestigd aan Emir Kir als burgemee...

Kijk naar ons!

rtlnieuws.nl

Steeds meer ouderen zijn actief op sociale media. De 65- tot 75-jarige Nederlander whatsappt vooral veel, maar een grote groep senioren is inmiddels ook lid van een sociaal netwerk zoals Facebook, Twitter, Instagram of Snapchat. Bijna 100 procent van de jongeren maakt gebruik van sociale media.

E-mail badge Premium badge Beta badge

Maatje

Explorer rank badge Explorer
Level 22
2 jaar
SCORE
1.085
32.012
AWARDS
Platinum award 0
Diamond award 0
Gold award 0
Silver award 0
Bronze award 0