parool.nl

Slagwerker Dominique Vleeshouwers krijgt zaterdagavond in Amsterdam de Nederlandse Muziekprijs toegekend, een belangrijke onderscheiding voor jonge...

lekkerlezen.net

Het CPNB heeft de Top 100-lijst meestverkochte boeken in 2019 gepubliceerd. Lucinda Riley domineert deze bestsellerlijst in 2019.

hln.be

Wat een verrassende plotwending in ‘Thuis’! De kijker kreeg eindelijk te zien wie de verkrachter is van Thilly. Dat bleek dan toch niet boksleraar ...

knack.be

In een poging om steeds exclusiever te worden, lanceert Maserati een bijzondere versie, de 'Royale', een naam tot de verbeelding spreekt.

emerce.nl

CES is de grootste conference en techbeurs ter wereld, met zo’n 175.000 bezoekers, 4500 standhouders en meer dan duizend sprekers. Een terugblik.

vrtnws.be

De staaf werd door het legertje van Cortes meegenomen tijdens hun vlucht uit de Azteekse hoofdstad.

emerce.nl

Hostingbedrijf Alphamega is voor een onbekend bedrag overgenomen door PCextreme, onderdeel van Total Webhosting Solutions. Het is de tweede acquisitie in korte tijd door PCextreme.

Hier is een live versie van het huidige vliegtuigverkeer: https://www.flightradar24.com/

marleen

marleen Level 19 — Pupil Zegt:

Dat kun je niet geloven. Liever oorlog dan bezorgd om het klimaat. Machtswellust!

3 dagen geleden
4

BAD BOYS 3: FOR LIFE | All Clips + Trailers (2020) Will Smith, Martin Lawrence PLOT: The Bad Boys Mike Lowrey and Marcus Burnett are back together for one la...

trouw.nl

Xenobots, worden ze door hun makers genoemd. Ze zijn een nieuwe vorm van leven, ontworpen door een computer en gebouwd uit kikkercellen.

E-mail badge Premium badge Beta badge

M0nster84

Explorer rank badge Explorer
Level 21
2 jaar
SCORE
593
29.963
AWARDS
Platinum award 0
Diamond award 0
Gold award 0
Silver award 0
Bronze award 0