Bijna tweehonderd mensen zijn in het Zwitserse Stans per helikopter van een berg gehaald na een defect van de kabelbaan. De evacuatie vond vrijdaga... hln.be »

Gisteren kwam ‘Lone Wolves’ uit, de single van MATTN en Paris Hilton. De Belgische MATTN speelde vandaag op de Main Stage van Tomorrowland, Paris H... hln.be »

Om ervoor te zorgen dat je data goed opgeslagen en verwerkt wordt is een data management platform (DMP) onmisbaar. Bij het oriënteren op geschikte DMP's is het niet gemakkelijk te bepalen aan welke vereisten een systeem precies moet voldoen. Daarom is het goed die eens op een rijtje te zetten.  emerce.nl »

Millennials zijn de meest reislustige generatie. Ze geven duizenden euro’s uit aan verre reizen, stedentripjes en korte vakanties. Grote kans dat jouw social media ook vol staat met (dezelfde) foto’s van vrienden die altijd op reis lijken te zijn. Toch zijn er ook genoeg mensen die liever in Nederland blijven en het Spaans benauwd krijgen bij het idee Nederland te moeten verlaten.  metronieuws.nl »

Vrijwel alle racedisciplines overwegen duurzame alternatieven met elektrische motoren. In de rallysport zet de Odyssey 21 de eerste stap. knack.be »

De brandweer is donderdag rond het middaguur druk geweest met een kat op hoogte. Het dier zat op de schoorsteen van een huis aan de Korte Sint Janslaan in ... limburger.nl »

We vroegen aan Jo Hens (31), Niko uit ‘Familie’, wat voor hem het opperste geluk betekent. “Voor mij is het heel simpel,” zegt Jo als we hem ontmoe... hln.be »

De 26-jarige judoka Toma Nikiforov, 13e op de wereldranglijst, zal morgen in Antwerpen geopereerd worden aan zijn schouder. Hij zal drie maanden aan de kant moeten blijven en zal niet kunnen deelnemen aan het komende WK van 25 tot 31 augustus in Tokio. “De timing is heel vervelend, want het is het tweede jaar dat … nl.metrotime.be »

Louis biedt een aantal haar Vanucci-handschoenen vanaf nu ook in korte maten aan. Zo heeft het merk nu twee types... motoplus.nl »

Negentig procent van de 10.000 bagagestukken die zaterdag achtergebleven waren op Brussels Airport zijn onderweg naar hun eigenaars. Dat zegt Natha... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of