Daniel Buschman is voorzitter van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Vlaanderen). Geen dag gaat voorbij of hij ervaart hoe belangrijk de baksteen voor de Vlaming is. Elke week krijg je zijn tips over kopen en verkopen, huren en verhuren en het leven in een mede-eigendom. Wanneer de huurovereenkomst tot een einde komt, is de huurder […] Het bericht Vastgoedtip: De huurder en zijn‘teruggaveplicht’ verscheen eerst op De Zondag.

dezondag.be
0
4 Punten

We merken het allemaal. Nu we in ‘ons kot’ moeten blijven vanwege de coronacrisis, gebruiken we onze smartphone meer dan ooit. Dat toestel dat zo vaak vervloekt werd de voorbije jaren, lijkt nu plots onmisbaarder dan ooit.

standaard.be
0
5 Punten

Het is een hoogdag voor mensen die van pizza én Bicky Burgers houden (en zo zijn er veel). Voortaan kan je bij de pizzaketen Domino’s smullen van een Bicky-pizza. Ons land is het eerste ter wereld waar de creatie gelanceerd wordt. Dromen komen soms echt uit. Dat bewijst de nieuwste creatie van Domino’s: de Bicky-pizza. […] Het bericht Wereldwijde primeur: pizzaketen lanceert Bicky-pizza in België verscheen eerst op Metro.

nl.metrotime.be
0
13 Punten
0
11 Punten
E-mail badge Premium badge Beta badge

Loneruitboom

Aspirant rank badge  Aspirant
Lvl 21
2 jaar
EXPERIENCE
27
31.796
AWARDS
Bronze award 0
Silver award 0
Gold award 0
Platinum award 0
Diamond award 0