De gemeente Amsterdam ziet het huidige wetsvoorstel over de uitrol van 5G-internet niet zitten. Wethouder Touria Meliani wil dat de belangen van ge... parool.nl »

De bomma uit ‘Familie’ mocht niet naar Gert Late Night komen dus hebben Gert & James een waardige vervanger gevonden: Davy Gilles van De Romeo’s. D... hln.be »

Het lukte Matthieu de Schipper maar niet om het aantal verdrinkingen bij de kust te kunnen voorspellen. 'We moesten voorbij ons eigen vakgebied kijken.' newscientist.nl »

ABN AMRO en het Amsterdamse onderzoeksconsortium QuSoft gaan gezamenlijk de kansen van quantumsoftware en quantumcomputers onderzoek. De samenwerking, genaamd DisQover, moet... emerce.nl »

Elke editie zetten we een lezer en zijn liefste zondagse kost in de kijker. Omdat we op deze laatste dag van de week toch allemaal graag een beetje extra genieten. Eline (32) uit... dezondag.be »

Veel mensen kunnen hun geluk niet op omdat de nieuwe iPhone 11 Pro maar liefst drie (!) camera’s heeft. Maar er zijn ook mensen bij wie de rillingen over hun rug lopen bij de... rtlnieuws.nl »

Roeptoeter

Roeptoeter Level 11 Aspirant Zegt:

Nou, dan koop je toch een andere telefoon?

3 dagen geleden

Het wordt in de Verenigde Staten mogelijk verboden om e-sigaretten te verkopen met smaken als munt of fruit. Als het aan de regering-Trump ligt, blijven alleen e-sigaretten met... knack.be »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 11 Aspirant Zegt:

Goede zaak! Nu nog e-sigaretten met tabakssmaak verbieden, en gewone sigaretten uit de schappen halen.

5 dagen geleden

Een rechter in Parijs heeft woensdag beslist dat het boek van de Zwitserse islamoloog Tariq Ramadan gepubliceerd mag worden. Volgens een van de vrouwen die Ramadan beschuldigen van... knack.be »

Hoe ziet de iPhone 11 eruit? Komen er nieuwe Apple Watches? Komt er een nieuwe iPad? Lees hier de recap van het Apple Event 2019! techgirl.nl »

De verkozen voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen heeft dinsdag haar team voorgesteld. Een overzicht. knack.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of