Dat de appel niet ver van de boom valt, bewijst ook weer het levensverhaal van Liza Minnelli. Als dochter van actrice Judy Garland en regisseur Vin... hln.be »

Na (bijna) 2 jaar activiteit wordt de autonome shuttle Navya van La Défense bij Parijs geannuleerd. Het was een totale mislukking: te traag, niet in staat om de stroom aan reizigers te verwerken en onbetrouwbaar! autogids.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/5FgiSKvM5Uc

10 uur geleden

Het lichaam dat vrijdagmiddag op de camping van Zwarte Cross werd aangetroffen, is van een 18-jarige jongen. De jongen zou in natuurlijk dood gestorven zijn. metronieuws.nl »

Het Openbaar Ministerie van Nantucket heeft de rechtszaak tegen Kevin Spacey woensdag geseponeerd. De Amerikaanse acteur, de voormalige ster in de ... demorgen.be »

De Europese Commissie gaat een onderzoek openen naar Amazon. Dat meldt het financieel persbureau Bloomberg op basis van twee ingewijden. De Amerika... demorgen.be »

Op dinsdag 16 juli 2019, exact 50 jaar na de start van de Apollo miste naar de maan, kunnen we in België en Nederland een gedeeltelijke maansverduistering zien. Indien de bewolking geen spelbreker is, kunnen we de maan dan zien alsof er een hap is uitgenomen. Doordat dit geen totale maansverduisteri... spacepage.be »

In "Geluk op recept" leert Francois Geelen ons op laagdrempelige wijze hoe je je geest kunt trainen om zo meer geluk in je leven te ervaren. lekkerlezen.net »

Het aantal parkeerboetes stijgt explosief. Hoe kun je een boete voor fout parkeren met succes aanvechten? Kom niet aanzetten met: parkeermeter was stuk. businessinsider.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of