De Duitse Monika Ritschel, die sinds mei 2017 vermist wordt, is ondanks de sterke gelijkenis niet de vermoorde anonieme vrouw in het Zeeuws-Vlaamse... hln.be »

Nu het verkeersinstituut VIAS voor zijn eigen deur snelheden tot 163 kilometer per uur heeft gemeten, klinkt de kritiek weer luid. De ‘topsnelheden... demorgen.be »

Zangeres Jade Thirlwall (26) heeft onthuld dat ze voor haar doorbraak met Little Mix bijna dood is gegaan door anorexia. Artsen zeiden dat de eetst... hln.be »

Op een driekwart eeuw tijd is het stereotype van het slimste geslacht van mannen naar vrouwen gegaan. Dat blijkt uit een analyse van welke karaktereigenschappen Amerikanen aan de... metronieuws.nl »

Een man heeft gisteravond zelfmoord gepleegd in het cellencomplex van de politie in Eindhoven. Het is niet duidelijk hoe dat kon gebeuren. nieuwson.nl »

Filmacteur Richard Gere (69) heeft het schip Open Arms bezocht dat met 121 migranten op de Middellandse Zee vaart in afwachting van een land dat de... hln.be »

Hoewel er massa’s vacatures zijn in de zorg, moet je natuurlijk ook solliciteren om een job te vinden. En daar horen een stevig cv en een goede mot... hln.be »

Gisterenavond vond de première van ‘The Peanut Butter Falcon’ plaats in Hollywood, een film waarin ook actrice Dakota Johnson (‘50 Shades of Grey’)... hln.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/nuQvi2ObGGg

1 week geleden
Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of